Denim 8 de abril de 2018 Hago esto para que todos mis jeans se vean más frescos Confía en mí en este caso.

Denim 8 apr 2018 Jag gör detta för att alla mina jeans ska se coolare ut Lita på mig på den här.

Denim 8 apr 2018 Jag gör detta för att alla mina jeans ska se coolare ut Lita på mig på den här.

Låt mig börja med att säga att jag är den typ av person som alltid känner behov av att ändra åtminstone en aspekt av klädesplagg för att verkligen “göra det till mitt eget”. Med det sagt, när det gäller denim finns det ett super enkelt DIY-hack som jag obsessivt gör med varje par i min arsenal. Jag kan försäkra er att det är lika enkelt (om inte lättare) än man tror att uppnå det jag kallar rippade jeans 2.0. När jag i huvudsak skär av fållen från mina jeans skapas en rå kant med precis rätt mängd nöd där de ser avslappnade men fortfarande kan vara förklädda.

Att klippa fållen inte är en exakt vetenskap, men i allmänhet är det så jag ska skapa min idealiska nöd: Försök först med dina jeans och bestäm var du vill att fållen ska falla. Går du för en beskuren look? För att hålla längden intakt? Markera en halv tum under önskad fåll, lägg sedan jeansen på en plan yta och vänd dem. Klipp nu. Kanten slits inte direkt, så du kan dra lösa trådar för ökad nöd eller kasta dem i tvättmaskinen för samma effekt.