Denim 29 de noviembre de 2017 Nunca cometas este error cuando laves jeans Mantenlos como nuevos.

Denim 29 november 2017 Gör aldrig detta misstag när du tvättar jeans Håll dem nya.

Denim 29 november 2017 Gör aldrig detta misstag när du tvättar jeans Håll dem nya.

Jeans är förmodligen en av de mest använda garderobstiften. De är de bästa kläderna att ha på sig under helgen, en date night och till och med på kontoret. Men med all den användningen, vad är det bästa sättet att ta hand om dem. Det handlar verkligen om att veta hur man tvättar väl.

Även om det finns många knep du kan följa för att se till att du tar hand om din jeans, visar det sig att det största misstaget du kan göra är att tumla dem på hög värme. Detta denim krymper inte bara, det kan också snedvrida formen på dina jeans. Om du är intresserad av att ta reda på hur du tvättar dina jeans på rätt sätt har vi delat upp våra bästa tips nedan.

  • Det rekommenderas att tvätta jeansen vart femte till tio användningsområden.
  • Om du är orolig för att tvätta dina jeans för ofta och är rädd att de bleknar, blötlägg dem i kallt vatten och ättika i en timme och häng dem för att torka.
  • Om du väljer tvättmaskinen, vänd dina jeans för att skydda dem mot blekning och också för att se till att den smutsigaste delen av jeansen är ren.
  • Jeans kan tvättas för hand med kallt vatten och lite tvättmedel. Blöt i jeansen i cirka 15 till 30 minuter och skölj. För att försäkra dig om att jeansen är helt rena, försök upprepa denna process två eller tre gånger.
  • Vrid dem inte när du torkar jeans efter handtvätt. Rulla i stället upp dem och tryck på dem för att få ut vattnet och lägg dem sedan platt eller häng för att torka.
  • När du använder tvättmaskinen för att torka dina jeans ska du använda en medium till låg värmeinställning.

Gå och köp våra favoritjeans för att köpa den här säsongen.