Denim 20 de julio de 2016 Todas las celebridades poseen jeans de esta marca Estos skinnies son increíblemente populares, y por una buena razón.

Denim 20 jul 2016 Varje kändis äger jeans av detta märke. Dessa skinnies är otroligt populära och med god anledning.

Denim 20 jul 2016 Varje kändis äger jeans av detta märke. Dessa skinnies är otroligt populära och med god anledning.

Det verkar som om kändisar praktiskt taget lever i jeans när de är i tjänst. Hej, vi gör alla samma sak, eller hur? Du hittar oss bokstavligen inte på något annat på helgerna. Och precis som vi bär de ett brett utbud av jeansmärken när de är ute och reser. Men det finns faktiskt en specifik etikett som de mest snygga A-listorna alltid bär varje vecka. Du gissade det: ram. Vi förstår ärligt varför: Det Los Angeles-baserade varumärket är känt för sina kantiga jeanssmycken. Gå över till webbplatsen så ser du unika utskärningsfläckar, intressanta nödställda accenter och mer. Dessutom är jeansens passform fantastiskt och varje stil, oavsett om det är en smalare eller bredare version, är otroligt smickrande.

Fortsätt rulla för att se våra favoritkändisar i jeans från Frame. Köp också tillgängliga par också. Det finns något som säkert passar din personliga stil här.