College Fashion

Den exakta outfitformeln jag bär för mina sötaste vardagskläder

College mode

Den exakta outfitformeln jag bär för mina sötaste vardagskläder för college, skola och avslappnade dagar

Oavsett vad du har planerat för dagen tror jag verkligen på det det känns alltid bättre att sätta ihop en söt vardagsdräkt istället för att ha på sig träningsbyxor som standard. Men om du fastnar i samma rutin dag efter dag (eller hemma hela dagen) är det lätt att ta slut på outfitidéer.

Mitt bästa råd för college-tjejer som vill gå snabbt är ha en “formel” för daglig klädsel, Eller planera istället för de dagar då du inte har tid att bli kreativ.

Den formel som jag tycker är mest användbar är topp + byxor + platta skor + jacka + 1 tillbehör.

På så sätt kan din outfit vara väl rundad och enkel på samma gång. Du kan också experimentera med iögonfallande bitar och betona olika delar av kläderna.

En bekväm och andningsbar t-shirt

För en enkel vardagsdräkt rekommenderar jag att du börjar med Enkla bomullströjor, bekväma och andningsbara. Personligen gillar jag alltid att hålla mig till grunderna för dessa outfitformler och spara mina mest snygga toppar för helgerna.

Produktfoto av en PacSun linne

Beroende på var du bor kanske du föredrar en långärmad topp eller linne eller något däremellan.

Även om det är kallt där jag kommer ifrån, föredrar jag att ha en kort tank som den ovanför de flesta dagar och lager av en jacka eller tröja ovan. På det sättet behöver jag aldrig oroa mig för att bli för varm och jag kan ha full kontroll över temperaturen.

Produktfoto av en PacSun-t-shirt

Genom att hålla fast vid ett enkelt T-shirtmaterial kan du ha kul med stil och färg. Prova en grafisk tee för ett nytt band. som du gillar, eller ett tryck / mönster som du normalt inte bär.

Produktfoto av en Brandy Melville-keps

Jag älskar att liva upp min vanliga topprotation med något tryckt eller några coola detaljer. Ett sådant exempel är denna super söta Brandy Melville crop top – det är så 90-tal på bästa sätt!

Unika jeans eller byxor

Det viktigaste rådet jag kan ge dig för att ta din dagliga outfit till nästa nivå är dike leggings. Jag ÄLSKAR leggings lika mycket som nästa tjej, men om du ska bära dem ur sovrummet, du måste arbeta hårdare för att klä dem och utforma dem för att se tillsammans.

Istället för leggings har jag valt jeans med mindre förväntade snitt och stilar, samt flashiga byxor.

American Eagle Light Wash Jeans Produktfoto

Jeans är uppenbarligen mina favoritbyxor för gå med allt Och ge din klädsel den där flickan bredvid!

Nu när det finns så många olika denimtrender som händer på en gång: mager, pojkvän, utsvängd, rak ben … du kan hitta ett par som är skönt att bära en hel dag, även om du bara är hemma.

A&F Grå Jeans Produktfoto

En av mina favoritdelar av det nuvarande modeklimatet är det det är coolt att bära alla byxor.

Jag kommer ihåg när de enda acceptabla jeansen att bära var skinny jeans, även om jag inte har blivit av med mina skinnies ännu (jag älskar de på toppen), jag är så glad att det förändrades. Jag måste andas ibland! Nu är det så många bekväma och snygga alternativ Jag föredrar ärligt talat påsiga byxor framför leggings.

Forever 21 Green Cargo Pants Produktfoto

Om du inte vill ha blå jeans, varför inte få den Instagram-tjejens vibe med några baggy jogger-stil byxor? Jag älskar dessa gröna fraktbåtar från Forever 21; De är väldigt Chiara Ferragni.

Mat att ta med: Ta några sassy byxor Matcha några av dina favoritgrafiska utslagsplatser så är du klar!

Platta skor

PLATTA SKOR de är bäst för din dagliga outfit. (Se vårt inlägg på våra favoritfjäderskor för att lära dig mer om våra lägenheter!)

Jag är faktiskt också en högklackad tjej, men jag rekommenderar dem inte för varje dag. Du vill inte ha ont i blåsan eller fotled när du försöker få saker gjorda.

Produktfoto av rosa loafers från ASOS

Du kan fortfarande hitta ganska söta (och bekväma) sneakers i olika färger och mönster. Prova olika stilar som loafers, lägenheter och sandaler med din vardagliga outfit.

Produktfoto av Keds Tennisskor

Ett annat riktigt roligt sätt att krydda ditt utseende är att hålla din outfit neutral och gör dina skor till fokus för ditt utseende. Att välja en djärv färg eller mönster kan fästa uppmärksamhet på dina skor och få hela din outfit att se väldigt välplanerad och kreativ ut.

Produktfoto av Nike-skor

Även de mest avslappnade skorna, som sneakers eller tennisskor, kan vara super söta när de utformas korrekt. Välj olika färger i din outfit bära skor och du kommer att vara underbart bekväm hela dagen!

En uttalad jacka

Varma kläder är definitivt den enklaste delen av den dagliga outfitformeln.

Genom att fylla på vackra och iögonfallande jackor, rockar och kavajer har du allt du behöver i din garderob.

Produktfoto av en ASOS-jeansjacka

Olika färger eller snitt av klassiska jackor kan också användas. Ge din outfit en touch. Jag älskar färgat denim eller tofsar på jackor för att göra dem unika.

Produktfoto av en H&M skinnjacka

Ha kul med varma kläder! Använd den för att välja färger på din topp eller lägg till lite färg till en neutral outfit.

Produktfoto av en blå PacSun-kappa

De är designade för att hålla dig varm, men rockar kan skapa en outfit. Förbi bestämma dig för vad du väljer att lagra, du kommer att vara redo även på morgonen.

Uppenbarligen tillbehör

Min regel är att även på den mest trafikerade dagen alltid ta dig tid att sätta på ett tillbehör – Tillbehör tar din outfit från rullad ur sängen till helt snygg.

Produktfoto av månörhängen från ASOS

Du kan också använd tillbehör till din fördel – ryggsäckar, hårband och solglasögon kan välbehövliga föremål I din dag till dag. Varför inte ge dem lite glamour för att matcha din outfit också?

Produktfoto av en hinkpåse från Urban Outfitters

Hårband, klipp och halsdukar matchar ditt utseende. Min favoritdel av min morgonrutin är att välja en scrunchie matchar min outfit eller smink av dagen… ha kul med det!

Produktfoto av en Free People scrunchie

Tillbehör är lättare att dra eller ta tag i föremål på väg till dörren. Hoppa inte över en enkel väska eller halsduk när dessa små saker kan ta din outfit till nästa nivå!

Vad tycker du om min metod för att skapa vardagliga uppsättningar?

Har du en plan att klä dig på två sekunder? Vilka bitar vill du integrera i din dagliga rutin?

Låt mig veta i kommentarerna!