Den eleganta Ever Crafter-klänningen: 3 sätt

Den eleganta Ever Crafter-klänningen: 3 sätt

3 sätt att bära denUnder de kommande veckorna kommer jag att dela roliga sätt att utforma bitarna till min nästa samling, A Beautiful Mess for ModCloth. Den här första klänningen är en av mina favoriter. Den är enkel att använda, lätt och bekväm med dragkedja på sidan. Jag älskar att svart gingham kan blandas och matchas med så många andra färger och textilier, det är en perfekt klänning för höstlager. Ett särskilt tack till Kinsey för att modellera dessa utseende!

Titta 1Titta 1: Har du försökt lägga en längre kjol över en kortare klänning? Detta enkla frisyrtrick ger klänningen en helt annan känsla! Parat med den svarta ullhatten är det mer från 1970-talet, eller hur? Denna stil är mer dramatisk och skulle vara super söt för en konstshow eller konsert!

Stilinformation: Klänning / hatt / skor / kjol-vintage.

Titta 2Look 2: Den här stilen är vacker, preppy och 50-talsinspirerad! Jag älskar att kombinera djärva tights med en neutral klänning och skor! Det här är den typ av stil du skulle ha på dig i vardagen eller en avslappnad kväll.

Stildetaljer: klänning / strumpor / skor

Titta 3Look 3: En passande kavaj är en av mina favorit höstprodukter. Jag investerar i minst en varje år. Denna chambray blazer gör klänningen lite mer arbetsklar. Detta är en kontorsanpassad outfit, men söt nog att bära på natten. Gula kilar lägger till en färgstänk. (Och roligt!)

Detaljer: Klänning / Blazer / Skor (liknande)

Varsågod! Tre sätt att bära Ever Crafter-klänningen. Du kan registrera dig för att få meddelanden om den här klänningen. här. Samlingen lanseras i oktober. Kan inte vänta med att se hur våra bloggläsare designar bitarna också! puss kram. elsie