estadisticas web Skip to content

De vackraste vårfärgkombinationerna för att ta dina kläder till nästa nivå

College mode

Meerschaum och ljusrosa färgkombination - Zara furry bag

Även om det mesta av landet bestämde sig för att det var dags för en god gammaldags snöstorm förra veckan (även Florida, vi sjönk till 50 grader och alla tappade sinnet), det är faktiskt vår.

Ingenting gör mig lyckligare än vårpopsiklar (blommor och kakor är alltid en del av min stil!), Och nyligen har jag haft kul att klä mig i det jag har kallat en “duokromatiskt färgschema ”.

I stället för den mer välkända monokromatiska aspekten hänvisar “duokromatism” till idén om skapa en komplett outfit (inklusive tillbehör om du kan!) med bara två färger. Naturligtvis kan du använda olika nyanser av dessa färger, men det allmänna schemat bör begränsas till två delar av färghjulet. Ganska rolig utmaning, eller hur?

Så här är några av mina favoritkombinationer för vårmode för att du ska kunna njuta av den perfekta typen av flytande, sorglös och söt stämning för våren!

Lila + Seafoam

Produkter: Flower Crown – Forever 21, Strumpor – Target, Klänning – Ruche, Halsband – ModCloth, Solglasögon – Unik Vintage, Skor – ModCloth

Min första favoritkombination är lila och grönt havsskum. (Verkligen min favoritfärgkombination är lila och meerschaum, hela mitt rum är täckt, men det är lättare och mer intressant att använda olika lila nyanser.) Detta är en så trevlig och klassisk vårfärg, men att ha på sig några mörkare nyanser av lila hindrar utseendet från att se ut som påskägg-y.

Använd en enkel meerschaumklänning som bas, para sedan ihop några neutrala tights (jag älskar de här prickarna, men det kan gå mer subtilt) med några söta lägenheter i en mörkare nyans av den mjuka gröna färgen. För den vackra lila kontrasten, komplettera med en vacker flerfärgad roskrans och / eller ett par djuplila solglasögon. Slutligen lägg till ett gyllene humlahalsband för den extra fjädrande touchen.

Grå + gul

Produkter: Armband – ModCloth, örhängen – Kate Spade, ryggsäck – Danielle Nicole, tröja – Ruche, kofta – Forever 21, skor – Unik vintage

En annan av mina favoritfärgkombinationer är grå och gul. Mina favorit nyanser är mjuk duvgrå och pastellgul, men den här stilen har dessa färger i flera olika nyanser för att bäst exemplifiera “duofärg” -utseendet.

Börja med en ljusgrå tröja med en vacker virkad blus och håll sedan dina armar täckta från vårkylan med en lång ljunggrå kofta. Koftans silhuett kommer att se så söt ut med jumpsuiten eftersom båda bitarna är ungefär lika långa.

För den ljusa touchen av gult, accessoriser med söta guldörhängen, ett senapspärlarmband och blekgula klacktåklackar. Komplettera outfit med en elegant grå ryggsäck.

Blekrosa + blå

Produkter: Koppling – Disney Store, Petticoat – ModCloth, Klänning – Unik Vintage, Örhängen – Kate Spade, Brosch – Unik Vintage, Klackar – Unik Vintage

Nu vet jag att det här utseendet kanske inte passar alla, men jag måste köpa allt i det här spelet för Jag kombinerade mina två favoritfärger med min favoritstilestetik Och nu är jag besatt (Hjälp!)

Rosa och blått är alltid en så härlig och klassisk kombination, och pastellversionerna av dessa färger är de sötaste! Kombinationen får mig alltid att tänka på Cinderella eller Aurora, varför denna outfit är inspirerad av den “moderna prinsessan”, 50-talsinspirerade klädtrender som förvaras av webbplatser som ModCloth, Unique Vintage och Pinup Girl Clothing.

Prova det här utseendet med en vintageinspirerad ljusrosa klänning i lager, om du vågar, över en kort vit underkjol för precis rätt mängd volym. För en ljusblå framställning av din klädsel, sätt på några fantastiska ljusblå välvda kikhakklackar och fäst sedan en slottbrosch för en Disney-referens. Koppla ihop bågarna på dina skor med bågen på den här bedårande Cinderella-inspirerade totepåsen och bära sedan några vackra rosa ädelstenörhängen för pricken över i.

Vad tycker du?

Vilken färgkombination är din favorit? Kommer du att prova något av dessa utseende? Låt mig veta i kommentarerna!