estadisticas web Skip to content

De mest spännande skönhetsutgåvorna i mars du behöver veta om

College mode

reklamfoto av den kristalliserade samlingen av smashboxSmashbox.com

Som ett stort fan av smink och skönhet älskar jag att se alla nya skönhetstrender och produktlanseringar varje månad. Jag håller alltid ett öga på vad som kommer ut så att du inte behöver.

Följande är 8 nya skönhetsutgåvor i mars 2019 det upphetsar mig mest! Läs vidare för att se vad som är nytt i skönhetsvärlden.

Ljusare spel

Glosiser Play

Ljusare spel

Efter mycket hype på sociala medier fick vi äntligen reda på vad Glossier Play är! Det har meddelats att det kommer att vara en rad med “skönhetstillbehör”.

Denna samling inkluderar En eyeliner, en vinylläpp med applikator av skumspets, en flytande highlighter-koncentrat, en vacker glittergel och två skönhetsverktyg.

Hans verktyg är en tysk konstruerad slipmaskin och ett silikonprecisionsverktyg. Jag tror att det här silikonverktyget är ett bra komplement till din linje eftersom den här typen av verktyg är perfekt för att applicera glitter.

Jag älskar också att de har hållit förpackningen enkel så att deras produkters livlighet kan lysa igenom.

Produkterna är online nu! Så om du är intresserad, gå vidare och prova den nya samlingen.

Anastasia Beverly Hills

Riviera Palette

Anastasia Beverly Hills

Anastasia har äntligen släppt sin egen färgpalett och det är dyrbart.

Varumärket har beslutat att gå bort från det typiska regnbågstemat som vi har sett i många andra märken de senaste månaderna. Istället har de valt en varmare version av en färgstark palett.

Jag tycker att den här paletten är vacker och det skulle vara en bra tillägg till din samling för våren och speciellt för sommarmånaderna.

Den här paletten är online nu på Anastasias webbplats.

Brow gel

Anastasia Beverly Hills

Anastasia är känd för sina pannprodukter. Dipbrow pomade och panna penna är kultfavoriter och några av de bästsäljande pannprodukterna.

Men detta är första gången Anastasia lanserar en ny panna-produkt på flera år och jag måste säga att jag är väldigt glad. Och till skillnad från andra märken har Anastasia såg till att inkludera en skugga för våra rödhåriga vänner!

Jag är ett stort fan av tonade ögonbrynsgeler och jag kan inte vänta med att prova en som är samma del som deras ökända pomade.

Dessa nya panngeler, som Riviera-paletten, är också online nu.

Ciate x Jessica Rabbit

Ciate London

Jag tror det är min favorit release denna månad. Jag vet inte om du såg Who Framed Roger Rabbit som ett barn, men om du inte har gjort det, borde du träffa honom just nu! (Ärligt talat kan du youtube av Jessica Rabbit-scener för att få en idé.)

Jessica är den mest populära seriefiguren där ute och jag älskar henne för det. Hon är sexig, sensuell, självsäker, och jag kan inte vänta med att köpa hela denna samling.

Denna samling inkluderar en palett med 9 ögonskuggor, ett Glitter Storm-rött läppstift och en krämig pulverhöjdpunkt som skimrar på huden. Ciate har gjort ett fantastiskt jobb med att planera denna samling – inte bara är förpackningen vacker utan produkterna har skapats så att du kan återskapa ditt ikoniska utseende med dem. Jag tycker att detta var ett väldigt smart drag för Ciate och jag kan inte vänta med att få tag på det.

Denna samling är tillgänglig online nu! Ciate är ett brittiskt varumärke, så du borde kunna hämta den här samlingen på ditt lokala Sephora eller online.

Mac Spring Collection

MAC vårkollektion

Jag vill köpa den här kollektionen bara för vacker förpackning.

Det har funnits bilder av denna samling sedan början av året och nu har vi äntligen tillgång till den.

Denna samling inkluderar Fix + doftande med körsbärsblommor, 2 pulver med hög glöd, 5 läppfärger, 4 läppkristaller och en palett med 9 brickor. Denna samling är vacker och har fantastiska vårfärger och en fantastiskt vårtema.

Även om denna samling är vacker är de två höjdpunkterna en ny formulering för MAC och jag tycker att det är viktigt att du vet vad du får. Det vackra glittret på toppen är en sprayJag föreslår att du tittar på den här videon där de skrapar toppen av produkten och visar dig hur de rosa pulverproverna faktiskt ser ut.

Personligen är jag väldigt glad över den nya Fix + sprayen!

Observera att denna samling är en begränsad upplaga, så om du gillar något måste du hämta den snabbt. Denna samling lanseras idag, 7 mars!

Farsali Gold Spray

Farsali Rose Gold Fur Mist

Farsali lägger till ännu mer rosa guld till din hudvårdsrutin med din första ansiktsdimma.

Formeln är utan alkohol och inkluderar nyponolja. Det är tänkt att vara fuktgivande och anti-aging samtidigt som det hjälper din makeup att se bra ut. Kan användas som en del av din hudvårdsrutin, som en grundfärg, makeupfinish eller touch-up spray.

Denna produkt lanserades den 12e Mars!

Glitter vattenmelonspray

Glow Recept Vattenmelon Glow Ultra-Fine Mist

Glow Recipe lägger till en annan produkt till sin populära vattenmelon linje. De har ägnat särskild uppmärksamhet åt ditt spraymunstycke så att du inte behöver oroa dig för att få en otäck vattenstänk i ansiktet.

Detta är en tvåfasprodukt, vilket innebär att den använder både vatten- och oljebaserade ingredienser. Det inkluderar hyaluronsyror att hydrera och härrör från hibiskus A HA för att försiktigt exfoliera.

Denna produkt är också super mångsidig: Kan användas som en del av din hudvårdsrutin, före eller efter smink, och hjälper till skydda din hud från föroreningar. Jag är här och hoppas att det luktar lika bra som det ser ut!

Denna produkt är tillgänglig på din webbplats nu eller på Sephora!

Crystalized Smashbox Collection

Crystalized Smashbox Collection

Smashbox lanserar en helt ny kollektion med ett underbart tema och ännu bättre förpackning. Detta är en komplett utgåva vad inkluderar en ny Cover Shot-ögonskuggspalett, en highlighter, skimmerdroppar, 3 nyanser av Gloss Angeles-läppglans, 6 nyanser av deras alltid på flytande ögonskugga (som har den coolaste förpackningen), en Photo Finish Primerizer och 3 dofter från din Photo Finish Primer Water.

Denna samling utnyttjar verkligen kristaller popularitet och jag är här för det. Samlingen är vacker och jag känner att den har en lugn men ändå ljus känsla som jag tycker är perfekt för kristalltema. Om du är en förpackningsnarkoman som jag, är det här definitivt en att kolla in.

Denna samling lanserades igår och nu tillgänglig online!

Vilka skönhetsutgåvor från mars 2019 är du mest glada över?

Vad tycker du om dessa nya sminkutgåvor? Ska du hämta någon av dem? Om jag saknade någon av de makeup-utgåvor som upphetsar dig mest, låt mig veta nedan!