estadisticas web Skip to content

De mest populära höstspiktrenderna för 2020 inkluderar nya nakenbilder och vampiga nyanser

De hetaste fallspiktrenderna för 2020 inkluderar nya nakna och vampiga nyanser

När det gäller nageldesign och färger är ingenting egentligen utanför av stil. Men varje säsong ser vi en blandning av fräscha och nya stilar som vi vill sätta på våra naglar ASAP. Det som är särskilt bra med höstspiktrender för 2020 är att de inte skriker så långt att du inte bara kan prova dem nu. Det går inte att hitta lövtryck eller Pumpkin Spice Lattes, oroa dig inte. Istället finns det rika guldkanter och vampiga nyanser tillsammans med färgglada naglar och känsliga nakenbilder.

Tillsammans med var och en av följande nageltrender, har vi rekommenderat ett nagellack, en nagelsats eller ett nagelsats för att hjälpa dig få utseendet och många andra. Att experimentera med naglar, särskilt så länge hemma, är särskilt kul eftersom det är så mycket billigare än att köpa smink eller kläder. Du kan få en ny färg eller två för under $ 10 och några klistermärken för bara $ 6. Och BAM, det är som om du har gått till den trendigaste nagelsalongen i Los Angeles.

Det här är naturligtvis inte en uttömmande lista, men dessa åtta trender hjälper dig att komma igång med höstens skönhetsutseende. Prova en i helgen och få Allt Jag gillar dem på Instagram.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

Moderna franska tips

Glöm mardrömmarna från de tidiga åren. Dessa franska tips är mer moderna och mycket roligare. Byt ut din grundläggande franska manikyr med färgade mandelformade spetsar.

De nya nakenbilderna

Naturfärgade naglar ser fräschare ut än någonsin. Ge dem en twist med grafiska linjer och marmormönster.

skjuta dig 2020

Bild: ImaxTree.

rött blod

De kanske mest ”typiska” höst- och vintertonerna är vampyrtonerna som ses bakom kulisserna på Rodartes New York Fashion Week-show 2020.

Gradient Nails

Ja, vi gör fortfarande hösten “Skittles” -trenden och den är särskilt snygg i höstfärdiga nyanser.

Cheesy accenter

Hjärtan, stjärnorna, ögonen – Pop vilken liten design som helst på några naglar så är du redo för en av höstens största trender. Gör det ännu mer 2020 i en mindre ostliknande svartbrun nyans.

cowan f20

Bild: ImaxTree.

Guld ornament

Oavsett om det är en liten guldpärla eller invecklad nagelkonst som Christian Cowan Fall 2020-showen på New York Fashion Week, är guldkant ett fallklart sätt att uppdatera ditt utseende. Bonuspoäng för att matcha din smink.

Djuravtryck

Förra säsongen kunde vi inte få tillräckligt med nageltryck. Ändra det i höst med leopard accenter.

Blandade mönster

Plötsligt målar alla olika design på varje spik. Du kan också göra en full stil i varje hand.

STYLECASTER |  höst 2020 spiktrender |  spikdesign |  spikidéer |  spikdesign |  spiktrender 2020 |

banner för skönhetsnyhetsbrev