Los muchos beneficios para la salud de pilates

De många hälsofördelarna med Pilates

De många hälsofördelarna med Pilates

Vem är vem från Hollywood har gillat Pilates och beviset på hur väl Pilates fungerar kan ses i de spända kropparna av Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Madonna, Gwyneth Paltrow och många fler. Pilates är en växande trend i Indien, men det dröjer inte länge innan alla gym och fitnesscenter uppfyller kraven från Pilates-entusiaster.. Shalini Bhargava, grundaren av JG’s Fitness Center and Pilates avkodar denna träningsplan och förklarar vikten av Pilates.

Expertsamtal: De många hälsofördelarna med PilatesPilates utformades av Joseph Pilates, som i grunden var i form och ohälsosam. Så övningarna han kom på var att stärka hans kropp och hans kärna. Övningarna baseras på de rörelser som sjukgymnasten skulle instruera. Dessa övningar är avsedda att läka och utfördes på mattan.

Expertsamtal: De många hälsofördelarna med Pilates

Pilates fördelar– Ökar flexibiliteten – Stärker musklerna – Toner kroppen – Bättre hållning – Bättre koordination

Expertsamtal: De många hälsofördelarna med Pilates

Pilates USP:Om en person inte kan stå på grund av en ryggskada kan Pilates hjälpa dem att komma tillbaka på fötterna eftersom man kan göra Pilates medan de ligger på ryggen. Pilates kan stärka dina kärnmuskler och hjälpa dig att få bättre hållning och det bästa är att du med Pilates tränar alla muskelgrupper, inklusive små muskler, som tenderar att ignoreras med styrketräning.

Expertsamtal: De många hälsofördelarna med Pilates

Vem ska prova pilates?Det finns ingen åldersgräns för Pilates, eftersom Pilates har hjälpt personer med knä- och halkskador. Tänk på att överviktiga människor inte kommer att gå ner i vikt genom att göra Pilates ensamma, eftersom de behöver komplettera det med andra former av träning. Pilates är bra för dem som har en svag rygg och inte kan träna kraftigt. De med hållningsproblem kan också göra pilates.

Vad är Pilates? Prata med en Pilates-expert

Behöver du andra övningar förutom Pilates?Pilates är ett komplement till dina övningar. Pilates ger dig inte kardiovaskulära fördelar, det är ett tillägg till din träning. Kändisar avslöjar inte det, men de gör också andra övningar, Pilates är inte en viktbärande övning, Pilates fokuserar på styrkan i din kärna: rygg, mag och höfter.

Expertsamtal: De många hälsofördelarna med Pilates

Sammanfattning om Pilates:– Pilates 3 gånger i veckan. – Du måste värma upp för Pilates och svalna dig liksom alla andra övningar. – Med Pilates tränar du hela muskelgruppen, inklusive nackmusklerna. – Du kommer inte att få volym med Pilates, men du får en tonad kropp. – Pilates bör övas i ett gym, särskilt om du tränar Pilates i en reformator. Träning på en matta kan övas hemma.

Läs fler berättelser om personlig hälsa, diet och kondition på www.healthmeup.com