De bästa pulvren för att fixa ditt ansikte

De bästa pulvren för att fixa ditt ansikte

College mode

Här på CF har vi diskuterat viktigt makeup för college flickor, tillsammans med våra favoritprodukter för varje skönhetskategori. Den här veckan pratar vi om de bästa ansiktspulverna genom tiderna.

Eftersom värmen inte har lämnat oss ännu, kan fuktigheten som många av oss fortsätter att uppleva få produkterna i ansiktet att glida och glida. Damm är svaret på att hålla allt intakt och smidigt, och lyckligtvis för dig har vi hittat de bästa pulvren till alla priser.

Här är våra 7 favorit ansiktspulver, med priser från högsta till lägsta.

De bästa avancerade pulvren

Älskade över hela världen.

de Hourglass Ambient Lighting Powder ($ 46) älskas av makeupartister och vanliga människor för sitt vackra utbud av nyanser som ger din hud den mest perfekta glöd och mjukt upplyst. Detta pulver är definitivt en splurge, men det kommer att suddiga dina fläckar och släta din hud med en felfri finish.

En annan klassiker.

Är Laura Mercier genomskinligt löst pulver ($ 38) har en extra fin kvarn för att ge din hud den mest subtila suddigheten. Det är mer matt än timglaspulver, men erbjuder en underbar airbrushed finish som är perfekt för fotografering och evenemang. Den finns i två nyanser, som täcker ett brett utbud av hudtoner och lovar att vara riktigt genomskinlig på huden.

Bästa mellanklasspulver

En annan favorit bland makeupartister.

de It Cosmetics Bye Bye Pore Powder ($ 24) utvecklades med plastikkirurger och innehåller äkta silke för perfekt hud och ger anti-aging egenskaper. Detta lösa pulver har massor av antioxidanter och peptider för att ytterligare förbättra huden och förbättra dess struktur när du bär den! Vi älskar en multitasking-drottning.

Så mjuk och vacker.

de BareMinerals Mineral Veil Finishing Powder ($ 23) är grymhetfri och gjord av äkta mineraler, så du vet att det inte finns några hårda kemikalier eller konserveringsmedel på huden. Det håller inte bara din foundation och annan smink ser ut hela dagen, din hud kommer att kännas slät och det kommer inte att förändra din foundationfinish.

Med alla dessa pulver, var försiktig så att du inte staplar dem i för många lager, för det här är ju pulver och lagerpulver blir klibbiga. Den här kan också användas i ett tunt lager bara för en sval och enkel bas.

Bästa prisvärda pulver

Effektivt och prisvärt! Vem skulle ha trott?

Är NYX HD efterbehandlingspulver ($ 9,99) är ett silkeslen kompakt pulver med en matt yta som släpper ut linjerna och porerna i ansiktet. Den kommer också i färgkorrigerande nyanser, som banan för att bli ljusare och mintgrön för rodnad, om du föredrar en mild färgkorrigerande behandling.

Prisvärd sminkmärke ELF slår igen!

de High Definition ELF-pulver ($ 6) ställer in din smink samtidigt som ansiktet känns lätt till ett otroligt pris. Formeln och färgen på detta pulver betyder emellertid att det förmodligen kommer att fungera bäst för de av er med ljus och fet hud. Ge det ett försök! För $ 6, varför inte?

Vårt billigaste alternativ på listan!

Och sist men absolut inte minst, Coty Airspun löst ansiktspulver (5,99 USD) är en favorit hos många YouTube-guruer och prisvärda sminkälskare. Dess “spunna” teknik gör pulvret extremt finmalt och mycket skonsamt mot din hud. Med en sammetslen yta och långvarig formel kan du inte gå fel med detta enormt populära prisvärda pulver.

Observera att det är doftande, men lukten bleknar enligt uppgift efter ett tag. För kvantiteten och kvaliteten på den produkt du får är detta pris otroligt.

Det är!

Det är våra favoritpulver hittills. Har du provat något av dessa? Vilka är dina favoriter? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan.