De bästa överstrykningspennorna för alla budgetar

De bästa överstrykningspennorna för alla budgetar

College mode

Här på CF har vi diskuterat viktigt makeup för college flickor, tillsammans med våra favoritprodukter för varje skönhetskategori. Den här veckan pratar vi om de bästa highlighters genom tiderna.

Under det senaste året har makeupanvändare runt om i världen fallit i en sorts besatthet med en till synes oskadlig produkt: överstrykningspenna. I en tid av internetmakeup (Instagram) hade många av oss kul att måla för selfie-kamerans blick snarare än det mänskliga ögat, vilket innebär att vi tar på oss masker, fodrar våra läppar och staplar det som höjer för en kunglig touch. .

Men highlighter är inte bara för Insta makeupälskare; Det kan vara en häftklammer för de som föredrar ett mer naturligt utseende. Är här de bästa överstrykningspennorna som vi har hittat på marknaden med alternativ för varje budget.

För en bländande glöd:

Detta bröt internet.

Naturligtvis är det såklart Becca’s Shimmering Skin Perfector ($ 38). Denna kultfavorit är en klassiker, och alla och deras mammor har gillat om det i flera år. De har ett brett utbud av vackra smöriga nyanser och en extra fin glans som gör att du ser riktigt glänsande men inte glittrande ut.

Magi i en flaska.

För dem som gillar kraften i flytande highlighter finns det många fler välkända alternativ på marknaden, som Cover FX Custom Enhancer Drops ($ 42) och Benefit High Beam ($ 26), men detta NYX Liquid Enhancer ($ 16,99) är min personliga favorit för den flytande glitteren. Denna formel är billigare än avancerade alternativ och lika vacker och kombinerbar. Lite går långt med detta, så börja med små prickar och sedan lager efter önskemål!

En klassiker av apotek.

En annan apoteksfavorit är Maybelline Master Chrome Metallic Highlighter (9,99 USD), vilket är otroligt populärt för sin varma, djärva glans och släta konsistens. En oro för överstrykningspennor är att de ibland kan betona strukturerad hud, men denna formel är skonsam nog för att göra din textur ljusare och ge en glöd som lyser i bakgrunden i rummet. Det är också en fantastisk fångst för Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator ($ 26).

Så vackert till ett så lågt pris!

Dessa Colourpop Super Shock Highlighters ($ 8) är mitt personliga val och de följer mig bokstavligen vart jag än går. Min favorit är den som visas ovan, Flexitarian, som är en superljus ljus champagnefärg. Strukturen på dessa är så unik och så slående när den appliceras med fingrarna, men ytan kan tonas ner med en borsteapplikator. Några av mina andra favoritnyanser inkluderar flodhäst, en sval mjuk lavendel och Wisp, ett sommarguld.

För en mer subtil glöd:

Det är väldigt populärt av en anledning!

Om du letar efter en mer naturlig finish blir balsamformuleringar din bästa vän. Denna kultfavorit RMS Beauty Luminizer ($ 38) har en icke-klibbig formel och en subtil, blank yta. Du kan inte gå fel med den här våta produkten.

Så söt!

En annan populär balsamformel är Ljusare haloskop ($ 22), som återfuktar och ljusnar upp huden i ett slag. Det är vackert när det appliceras och byggs upp, vilket är bra för de dagliga övergångarna!

Min hemlighet för den tråkiga, våta glöden.

Okej, den senare är inte en highlighter i sig, men att markera är allt jag använder den här produkten till, så jag tänkte att jag skulle dela hemligheten. Mat för hud Weleda ($ 9,49), älskad av den fantastiska makeupkonstnären Katie Jane Hughes, är tekniskt sett en fuktgivande balsam för torr hud, men när den appliceras sparsamt på kindbenen är det en fantastisk fuktig highlighter.

Det här är min go-to-produkt att bära när jag inte letar efter glitter och glam och bara vill ha ett friskt, glänsande utseende. Du bör dock vara medveten om att detta troligen kommer att sitta bättre i ansiktet om du har torr hud som jag och inte lika bra om din hud är fet. Ge det ett försök!

Det är allt!

Det här är mina favoritmarkeringar hela tiden. Vad är din? Låt mig veta genom att lämna en kommentar nedan.