College Fashion

De bästa läppprodukterna genom tiderna (del 2)

College mode

Här på CF har vi diskuterat viktigt makeup för college flickor, tillsammans med våra favoritprodukter för varje skönhetskategori. Den här veckan pratar vi om våra favoritläppstift.

Förra veckan lovade jag en andra del av vår läppserie, och här är den!

Det finns något med läppstift som onekligen är ikoniskt– Det är ofta vårt första glamorösa möte med smink, och det lämnar maximalt intryck på alla som ser eller bär det. Läppstiftets inverkan börjar precis när den glider på och det kommer säkert att vända på huvudet så länge det stannar.

Nu kan det vara poetiskt om dygderna med läppstift för alltid, men låt oss komma till saken. Här är de alla mina favoritläppstift, organiserad av färgfamiljen.

De bästa nakenläpparna:

Multisticks biter

Jag måste börja listan med att nämna Multistick bett ($ 24). Den som har varit med mig på Sephora vet att jag inte kan få nog av dessa multifunktionella produkter, helt vackra och krämiga, och även om de kan användas på ögon och kinder, använder jag mina främst som läppstift. Inte bara kommer utbudet av nyanser att ge en fantastisk nakenhet för alla hudtoner, det luktar också gudomligt och är gjord med de mest otroliga ingredienserna. Några av mina favorit nyanser i detta sortiment är mandel, honungsvete och mochi.

Eftersom vi är på ämnet Bite Beauty, som alltid är ett referensämne i min bok, skulle jag också rekommendera Amuse bouche ($ 26) linje, som leder traditionella krämläppstift i ett brett sortiment av nyanser och finish. Formeln är perfekt om du letar efter en bra naken läppstift, eftersom nakenbilder ser bättre ut när de är krämiga och hydratiserade. Min favorit Amuse Bouche naken är Chai och melass.

de bästa apoteksalternativen eftersom nakna läppstift är Maybelline fans (7,49 $) och Milani Mate ($ 5,99) läppstift, som är fantastiska linjer och erbjuder vackra nyanser. Mitt enda problem med dessa apoteksalternativ är deras begränsade utbud av nyanser när det gäller nakna till djupare hudtoner, även om de fortfarande finns i apoteket ibland.

Bästa rosa läppstift:

Det finns så många rosa läppstift i världen; det var så svårt att bestämma vilken jag skulle nämna, så jag tittade på min, ahem, omfattande samling och märkte att många mina mest använda rosor är från Colourpop. hans Ultra satin ($ 6,50) och Ultramatt ($ 6,50) Linjerna är särskilt fyllda med vackra färger och överlag en riktigt pålitlig formel. Mina favoritrosor är Bumble och She Said.

Eftersom vi är på ämnet flytande läppstift, Ofra Cosmetics gör några av de bästa på marknaden. hans Långvariga flytande läppstift ($ 20) de är vackra, mycket hyllade och går aldrig torra. Jag vet inte hur de gör det, men de lyckades få sin formel att känna sig bra på läpparna hela dagen. Helt fantastisk.

De bästa röda läppstiftarna:

läppstift abh

En jätte av skönhetsvärlden Anastasia Beverly Hills säljer också en otrolig serie Flytande läppstift ($ 20). De har några alternativ i rött, även om min favorit visas ovan, American Doll. För djupare färger som röda och purpurfärgade är flytande läppstift en utmärkt formel på grund av deras hållfasthet, matt och exakt applicering.

Några av mina andra favoritröda är Upp! av Colourpop ($ 6,50) och Maybelline Dynamite Red (7,49 $). Mitt knep för en bekväm, slitstark, högpigmentröd läpp är att sätta en krämläppstift under vätskan, vilket inte bara gör appliceringen lätt utan också håller läpparna torra och flagnande.

De bästa mörka läppstiftarna:

Oavsett det drama som Kat Von D själv ger, är hennes skönhetslinje utan tvekan fantastisk, vilket är det som gör henne min gå till de mörkare och djärvare läppstift. När jag letade efter det bästa svarta läppstiftet på marknaden upptäckte jag att den extraordinära gothdrottningen Lydia Pangs favorit är Witches, en sann svart som förankrar Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick linje ($ 20). Naturligtvis köpte jag den och har älskat den sedan dess. Ärligt talat, nu när vädret är kallare, planerar jag att dyka tillbaka i det mörka läppstiftståget, och du bör också prova; det är mycket lättare att uppnå än du tror. Ta en titt på Lydia för inspiration.

I nyheterna om mörk läppstift inte svart, jag älskar det Maybelline kaffeberoende ($ 7,49) när jag känner mig en fin chokladbrun Y NYX Club Hopper (vanligtvis $ 7, för närvarande till salu för $ 4,90, en stjäla!) för en fin djuplila. Om du är skrämd om att bära dessa nyanser helt, prova dem blottade eller färgade. Ta bort trycket.

Och det är!

Dessa är min favorit läppstift genom tiderna. Vad är din?