estadisticas web Skip to content

De bästa frisyrerna för att gå på college

College mode

College kan definitivt vara stressande, så att ha en enkel skönhetsrutin redo för de upptagna morgnarna är nyckeln. Med dessa snabba och enkla frisyrer, har du en sak mindre att oroa dig för.

Det bästa med dessa frisyrer är att de för det mesta kan bäras med valfri hårlängd och konsistens och kan göras på bara några minuter. Fortsätt läsa för att ta reda på det Bästa frisyrer (och hårtillbehör) för college.

Bästa college frisyrer:

1. Halva upp och halv ner bulle

Det här utseendet är en klassiker och det bästa är att det ser bra ut på alla hårlängder och texturer. Detta är en av mina favorit frisyridéer i gänget och det kan göras på ett antal sätt som passar ditt utseende.

Börja med att ta tag i hårets överdel och vrida den till en bulle. (Om du behöver lite textur eller för att ta bort olja, använd torrschampo först.) Knyt bågen och du ser ut! För ett mer rörigt utseende kan du dra i bullen lite för att reta den och dra ut några bitar för att rama in ditt ansikte och för ett mer strukturerat utseende kan du lägga till bobbynålar för att sätta håret på plats. Den här lätta frisyren tar två sekunder!

2. Hästsvansen halv upp och halv ner:

Det här utseendet liknar den halv upp och halv ner bunken, men lägger till en fin volymstil i ditt hår om du letar efter en rolig boost.

Återigen, från sidorna av huvudet, ta två hårsektioner för att bilda en liten hästsvans nära toppen av huvudet. Säkra med en resår och dra försiktigt hästsvansen och håret från den övre delen av huvudet tills du får önskat utseende och ta eventuellt ut några bitar för att rama in ditt ansikte.

Älskar du halvt upp och halvt ner blick? Kolla in vår kompletta guide till halv upp och halv ner frisyrer för ännu fler stylingtips och idéer!

3. Twisted Double Low Bun:

Denna look kan ta dig från klassrummet till jobbet till en glass med vänner. Allt som krävs är ett par minuter, ett hårband och eventuellt några bobbynålar för att få det här utseendet.

Börja med att skilja håret i mitten. Ta den främre delen från ena sidan av ditt hår och börja långsamt vrida tillbaka det och lägg till mer hår när du går. Säkra med bobby-stift efter behov och bind detta avsnitt med ett hårband när du arbetar med att vrida håret på andra sidan. Detta håller bara rullarna från att falla isär. När du har din andra och sista sektion tillsammans, ta ut huvudbandet från första sektionen och vrid ihop dessa två sektioner. När du har gjort det, svep in den i en bulle och säkra den med ett hårband och bobby-stift.

4. Strandvågor:

Visa upp din rygg från strandglitter med sjöjungfruvågor. Allt du behöver är en havssaltstråle som du kan köpa eller göra själv och ett locktång (valfritt).

Börja med fuktigt hår och spraya håret med saltsprayen från rot till spets och tryck upp rötterna med fingrarna när du går. För mer volym, gör detta med håret upp och ner och kör händerna genom håret lite för att ge det den “fräscha ur vattnet” röra.

När du har applicerat en generös mängd havssalt, låt håret torka (eller föna) och använd en locktång för att betona dina vågor efter behov. Varsågod! Vackra hårvågor.

Har du redan lockigt hår? Kolla in det här inlägget för korta lockiga hårstylingidéer, liksom denna sammanställning av frisyrer för långa naturliga lockar.

5. Halva upp och halv ner rymdbullar:

Jag ÄLSKAR rymdbullar när jag bär mitt hår halvt upp. Jag tycker att de är så söta och trendiga och de passar alla kläder. Det bästa med rymdbullar är att du kan göra dem till dina egna. Ibland gillar jag att de är subtila; i så fall använder jag två små bullar på baksidan av mitt huvud så att de inte är lika synliga framifrån. Andra gånger vill jag dock att de ska vara högljudda och gunga två stora bullar ovanför mitt huvud.

För att få utseendet, ta en kam och dela håret i hälften. Ta en halv sektion mot toppen eller baksidan av huvudet (beroende på hur du känner) och börja bara vrida håret i en bulle. Beroende på hårets tjocklek kan du säkra det med ett hårband eller en bobby-stift, eller båda! Upprepa på andra sidan och voila, dina bullar är gyllene.

Vill du ha mer om rymdbullar? Se vår kompletta guide till rymdbunfrisyrer för ännu fler tips och variationer om den här stilen!

6. Den dubbla holländska flätan:

Detta är ett PERFEKT utseende för speldagen. Det är sött och invecklat, men enkelt när du förstår det. Den här stilen är lite krångel, så om den är ny för dig, ta med några av dina vänner på en flickakväll för pizza och holländska flätor. Och se till att kolla in videohandledningen ovan!

Börja med att ta en kam och skapa en definierad del i mitten av ditt huvud. Du vill se till att ditt hår är borstat, lossnat, och jag föreslår också att du använder någon typ av hårserum för att göra det lättare att ta tag i dina lås.

När du har delat håret, ta en liten del uppifrån på ena sidan, dela upp den i tre sektioner och börja fläta under. Jag vet att det kan låta förvirrande, så låt mig bryta ner det lite mer. Vet du hur du normalt flätar håret genom att korsa varje tråd över mittsträngen? Tja istället den här gången tar du dina hårstrån och går vidare under mittsträngen.

När du väl har gjort det, med varje tråd, ta lite mer hår att fläta under, och se till att hålla trådarna isär och fläta tätt.

Följande är den svåraste delen (åtminstone för mig). Beroende på vilken stil du letar efter bör du fläta håret mot huvudets baksida och inte längs sidan av huvudet bredvid örat (såvida det inte är den stil du vill ha, i vilket fall gör det, det är också ganska sött).

Detta kan ta lite övning, så jag föreslår att du spenderar en utekväll och har kul med att öva den här nya övningen med några vänner. Och igen, se till att titta på videohandledningen!

Vill du ha fler liknande stilar? Se vår lista över de bästa frisyrerna för speldag för fler flätor och enkla stilar som du kan bära med en hatt.

7. Koppknut:

Det finns ingen bättre frisyr än bullen. Det här utseendet är enkelt, enkelt och ser bra ut med vad som helst. Samla helt enkelt håret högst upp på huvudet och vrid håret i en bulle innan du säkrar det med ett hårband. Den perfekta bullen kan ta några försök, men de bästa är alltid på impuls.

Vill du ha fler håridéer som är enkla och lätta? Vi har dig! Ta en titt på dessa frisyrer för lata dagar.

Bästa hårtillbehör för college:

En del av det roliga med college är att leka med olika stilar och tillbehör. Dessa tillbehör kan göra några stora förändringar i ditt utseende och du vet aldrig, en av dessa kan bli ditt alternativ.

Scrunchies:

Scrunchies har varit tillbaka ganska länge och jag hoppas att de inte går någonstans när som helst eftersom du kan bära dem med någon avslappnad outfit för att få den att popa.

Hårslipsar finns i en mängd olika färger, tyger och mönster och är ett mycket enkelt tillskott till ditt utseende. Försök använda ett hårband istället för ett vanligt huvudband för en klassisk hästsvans, eller en halv upp och halv ner hästsvans eller bulle.

Hattar med hattar:

Kepsen är över hela campus. Oavsett om du har en sportstöd för din skola eller har en söt vanlig keps, ser du snygg ut medan du gömmer dagarna med dåligt hår. Perfekt för de morgonlektionerna!

Tygband:

Lägg till en liten halsduk i din hästsvans för att lägga feminin känsla till ditt vanliga utseendemässiga utseende. Dessa hittar du online eller så kan du helt enkelt gå till din lokala tygbutik och hitta tygremsor för att binda håret.

Pannband:

Forever 21 pannband

Kanalisera din inre Blair Waldorf och lägg till en touch av personlighet till din outfit med ett roligt pannband efter eget val. Jag älskar att bära en halsduk för en rolig, modern touch. Ha kul med en hästsvans, en bulle, håret halvt upp och halvt ner, eller håret nere.

Vilka är dina frisyrer för college?

Oavsett om du har lite extra tid eller försöker komponera dig själv mellan klasserna, garanterar någon av dessa stilar dig tid och ser bra ut.