College Fashion

De bästa falska ögonfransarna för det extra boostet

College mode

Här på CF har vi diskuterat viktigt makeup för college flickor, tillsammans med våra favoritprodukter för varje skönhetskategori. Den här veckan pratar vi om våra favoritögonfransar.

Lösögonfransar, för mig var de alltid en del av den ouppnåbara Insta-tjejkollektionen. De verkade alltid för krävande och svåra att applicera och bära under dagen eller natten.

Det kan emellertid inte förnekas att utseendet är oslagbart – första gången jag satte på det falska kunde jag inte glömma skillnaden som de subtilt gjorde. Det är därför människor hakar i dem; de är vackra, glada, smickrande och glamorösa. De ger den perfekta känslan av Ja, jag är beväpnad, hur mår du??

Läs vidare för att se några av mina favoritögonfransar.

Ardell

ardell ögonfransar

Om du har sett skönhetsvideor på Youtube har du hört talas om Ardell. Deras Demi Wispies (7,19 USD för 5 par) är mycket grymt och ärligt talat felsäkert för mig. De är dramatiska, men inte överst och har precis rätt densitet för ett bra tillfälle. De ger ärligt utseendet på fransförlängningar utan den höga prislappen, och både applicering och borttagning är en lek.

Andra populära stilar från Ardell inkluderar Natural Lash ($ 4,99) och deras Individual Lashes ($ 4,99).

Lilly ögonfransar

Älskad av kändisar och skönhetsikoner som Rihanna, Shay Mitchell, The Kardashians och mer, Lilly ögonfransar verkligen packar ett slag för ditt utseende. Med en vacker dubbelstaplad remsa kan du få en häpnadsväckande mängd volym som gör att dina ögon sticker ut från miles away.

Populära alternativ inkluderar Mykonos ($ 29,99), bilden ovan och Hollywood ($ 29,99).

Sammetögonfransar

sammetögonfransar

En annan favorit bland kändisar och skönhetsguruer, Sammetögonfransar De sträcker sig från mjuka och naturliga till fulla och fluffiga, och varje alternativ är helt underbart. Paret ovan, Whispie Me Away ($ 29), är en Meghan Markle-favorit.

Andra fina alternativ är Serendipity ($ 29), som är långa och fladdrande, och är de riktiga? ($ 29), som är mjuka och naturliga, och tydligen Beyonces favoriter!

Lash House

Lash House älskas av YouTube-guruer överallt, inklusive Carli Bybel och Desi Perkins, båda glamourdrottningar. Dessa fulla och dramatiska ögonfransar kompletterar perfekt ett ansikte för att gå ut.

Några av de bästa alternativen från varumärket är Iconic Lite ($ 12), som erbjuder ett smalt band och en djärv vingeögonfrans och Boudoir ($ 12).

Små kosmetika

Detta märke, från influencer Tina Yong, tillverkades med monolider och lock med huva i åtanke. Paret som visas ovan är det minsta alternativet, Dainty ($ 8,63), som perfekt matchar krökningen hos människor med mindre ögon och ger det en vacker, naturlig effekt.

Små kosmetika Hon har också mer glamorösa fransar som Lovestruck ($ 10,79) och Fierce ($ 10,79). Om du har svårt att hitta fransar som passar ditt öga, prova deras produkter!

Och det är!

Dessa är några av de bästa falska ögonfransmärkena på marknaden. har du provat någon av dem? Vilken planerar du att prova? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

Och om du är intresserad av andra sminkrekommendationer, var noga med att kolla in mina favoritprodukter för mascara, ögonskugga och hudvård. Ställ sedan in nästa vecka för den första i en serie tvådelade läppprodukter! !