De bästa döljarna för alla budgetar

De bästa döljarna för alla budgetar

College mode

Som studenter vet är det inte alltid möjligt att få en hel natts sömn med våra livliga scheman. Den stress vi genomgår manifesterar sig ofta i våra ansikten som mörka påsar under ögonen eller som oönskade fläckar. (Därför varför concealer är en av våra college makeup väsentligheter.)

Alla med mörka ögon eller oväntade utbrott kommer att berätta att det kan vara svårt att hitta rätt concealer för att uppdatera dessa områden eftersom vi behöver hög täckning utan en hård finish. Så idag delar jag min fullständiga lista över vad jag anser bästa döljare i marknaden.

Dessa sex döljare ger dig ett felfritt, friskt ansikte som kommer att hålla igenom din hektiska dag.

En favorit hela tiden:

Den heliga gralens korrekturläsare.

Alla har gillat NARS Creamy Radiant Concealer ($ 30) vid ett eller annat tillfälle, och med goda skäl. Alla mina vänner som har provat denna concealer har förvånats över hur den lever upp till sitt oklanderliga rykte för att vara lätt men ändå hög täckning, blandning och långvarig. Denna concealer är verkligen beprövad.

Årets tal:

Säljer konsekvent varje gång de fylls på igen.

Chansen är stor att du redan har hört talas om Tarte Shape Tape Concealer ($ 27). Även om det ännu inte har nått den legendariska statusen som NARS-concealer har, har denna tjockare formel från Tarte fått en kultföljd med sin matt, glansiga, hudfria yta. Lite går långt med denna concealer, vilket innebär att du sparar produkten samtidigt som du uppnår det luftborstade utseendet du vill ha.

För en mer naturlig finish:

En solid lansering från den livliga sminklinjen.

Ökningen av mjölksmink har varit riktigt extraordinär med tanke på att varumärket lanserades för bara två år sedan. Med sina 100% vegan-, grymhets- och parabenfria formuleringar och färska förpackningar har mjölk sprängt in i den kosmetiska världen med oöverträffad framgång och genomgående intressanta och pålitliga produkter, inklusive Corrector Flex ($ 28). Denna medeltäckande concealer ger en mjuk, naturlig finish medan den fortfarande rör sig med din hud tack vare Milks unika teknik som smälter smidigt in i ditt ansikte.

Min favoritbudget concealer:

Med ett brett utbud av färger och en krämig formel, vad tycker du inte om?

Att gå vidare till concealers som inte kommer att skada din plånbok så mycket, jag måste säga att Colourpop’s ofiltrerade concealer ($ 6) är mitt personliga val. Jag anser att det är den bästa billiga concealern där ute. Det är inte bara mycket överkomligt, det ger också en hög täckningsblandning för huden. Jag har ett mycket hårt område under ögonen, och den här döljaren täcker allt!

En sak att tänka på är att dessa kommer att oxidera så var noga med att få en nyans eller två ljusare än vad du ursprungligen förväntade dig. Men Colourpop utvidgade nyligen sitt nyanser och priset gör det enkelt och skuldfritt att hitta din nyans.

Ett mångsidigt och mångsidigt alternativ:

Okonventionella nyanser för en mängd olika användningsområden.

LA Girl HD Pro Concealer ($ 4,99) är en traditionell concealer, men den innehåller också nyanser för att korrigera färg och kan användas som en krämkontur. Ofta jämfört med MAC Pro Longwear concealer (läs mer om MAC: s bluffar här), den tjockare konsistensen hjälper till att täcka över allt och slits vackert på huden efter applicering av ett pulver.

För det HD-glödet är det här min hud:

Perfekt för fotografier och vardagsliv.

För en lättare, mer blandbar känsla, gå till NYX HD Studio Photogenic Concealer ($ 4,99), en av de bästa apoteksdöljarna. Med 23 nyanser, inklusive färgkorrigering, har NYX skapat en perfekt prisvärd concealer. Täckningen är fantastisk och priset är oslagbart.

Vad är din Holy Grail Checker?

Det här är mina sex favoritdöljare på marknaden. Vad är din?