College Fashion

De bästa ansiktsskrubbarna för alla hudtyper

College mode

Peeling är en oerhört viktig del av din hudvårdsrutin, eftersom den tar bort alla döda hudceller som kommer i vägen för att förbättra huddagarna.

När ditt ansikte inte exfolieras kommer de hudvårdsprodukter och rengöringsmedel du använder inte att ha någon omedelbar effekt. Så kom alltid ihåg att exfoliera! Det rekommenderas att du gör det 1 till 3 gånger i veckan, beroende på din hudtyp.

På tal om den här veckan listade vi bästa skrubbar för alla hudtyper. Läs vidare för våra bästa alternativ!

För normala hudtyper

Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Exfolierande dynor som multitaskar i ett slag.

Med en treskiktsteknik, Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine ($ 27), Innehåller mjölksyra som tränger djupt in effektivt för att rengöra igensatta porer. Även om de inte är lika starka som en ansiktsskrubb, är dessa exfolierande dynor mjuka, snabba och lätta att använda.

Den viktigaste ingrediensen i denna skrubb är resveratrol, en förening som finns i rött vin, som har AHA som ytterligare hjälper till att exfoliera. Dessutom säger Sokoglam att “resveratrol är en kraftfull antioxidant som hjälper till att förhindra fria radikaler från att pigmentera eller bilda rynkor på huden.”

För känslig hud

Pixi Peel & Polish

En professionell salongskalningsbehandling hemma.

Pixi Peel & Polish ($ 24) är en enzymatisk skal som hjälper till att skapa mjukare, mjukare hud och en ljusare glöd. Eftersom denna skrubba innehåller naturliga fruktenzymer är det lättare att ta bort döda hudceller, medan sockret i det hjälper till att polera huden.

Med en mild peeling med denna produkt kommer din tråkiga hud att lyftas för att avslöja ljusare, mer strålande hud.

För fet hud

St. Ives Acne Control Facial Scrub

Säg adjö till fläckar!

St. Ives Acne Control Apricot Scrub ($ 3) är en ansiktsskrubb som djupt rengör porerna genom att försiktigt exfoliera huden med naturliga skrubbar, som riktiga krossade valnötskal. Denna produkt hjälper också till att minska och förebygga utbrott, eftersom den innehåller 2% salicylsyra.

Aprikoserxtrakt hjälper din hud att känna sig mjuk och jämn, plus den avger en lätt, aromatisk aprikosdoft som kommer att slappna av. Den mjuka djupa rengöringen av denna skrubb tar bort överflödig olja och lämnar dig kvar med din hud sval och smidig. För bästa resultat, se till att massera in produkten i din hud med små cirkulära rörelser och försiktigt tryck för att väcka hudens naturliga cirkulation.

För torr hud

Färsk sockermask

Verkliga vilda jordgubbar och rent brunt socker för en fräsch friskhet!

de Fresh Sugar Face Polish ($ 25) det är både en närande mask och en exfolierare. Speciellt riktad mot tråkig och / eller ojämn hud och torrhet är den här produkten den perfekta exfolieraren för att ge dig en jämn, jämn hud.

Den består av rent brunt socker som försiktigt tar bort torrhet och död hud, plus äkta vilda jordgubbar som fylls till randen med vitamin C. De naturliga citrusoljorna av italiensk citronbergamott, grapefrukt och apelsin hjälper också till att tona huden. och lämnar en behaglig doft. Dessutom hjälper jordgubbarna i Fresh’s Sugar Face Polish att ljusna och återfukta huden tillsammans med plommonfröolja och druvkärnolja för smidig, ny hud.

För blandad hud

Skala glykolisk Caudalie-mask

En 10-minuters ansiktsbehandling som ger dig en strålande ny hud!

Caudalie glykolskal ($ 39) är en mild exfolierande mask som har glykolsyra (AHA), som försiktigt exfolierar döda hudceller för att avslöja ny hud som känns som sammet, plus det hjälper till att ljusa upp mörka fläckar och ge dig en omedelbar glöd. Dess hemliga ingrediens, Viniferine, påstås till och med vara kliniskt bevisad att ljusa mörka fläckar 62 gånger mer än C-vitamin.

Dessutom är formeln för denna skrubb fodrad med papayaenzymer som kommer att stärka och lysa upp huden. Caudalies glykolskal arbetar som exfoliator och exfoliator och hjälper till med naturlig cellförnyelse och kollagenproduktion. Applicera ett tjockt lager två gånger i veckan och du har en jämn, strålande hud som lyser i flera dagar.

Vilka skrubbar använder du?

Har du hört eller provat någon av dessa skrubbar? Om du rekommenderar några eller känner till användbara tips, låt oss veta i kommentarerna nedan.