College Fashion

De bästa ansiktsrengöringsmedel för alla hudtyper

College mode

När det gäller din hudvårdsrutin, Ansiktsrengöring det är förmodligen produkten som kommer att tänka först. Rengöringsmedel är ett av de första stegen för att uppnå den perfekta klara huden vi alla strävar efter att ha, men det finns så många att välja mellan och var och en är gjord på olika sätt.

Det är därför det är viktigt att investera i ett rengöringsmedel som fungerar effektivt för din personliga hudtyp. I det här inlägget har jag avrundat 5 bästa ansiktsrengöringsmedel. Även om tekniskt sett alla kan användas på alla hudtyper, fungerar de bäst på de hudtyper jag har specificerat nedan.

Så läs vidare för att ta reda på vilka ansiktsrengöringsmedel fungerar bäst för din hudtyp!

För normala hudtyper

Fräsch ansiktsrengöring för soja

Så skonsam och smidig.

de Fresh Soy Facial Cleanser ($ 38) är en supermild rengöringsgel bestående av aminosyrorika sojaproteiner, rosenvatten, gurkextrakt och gurkörsfröolja, som alla hjälper till att bibehålla hudens elasticitet samtidigt som den mjukar och ger näring.

Detta rengöringsmedel avlägsnar inte oljor eller lämnar en känsla av täthet efteråt. Istället är den mjuk och lätt att ta på. Som ett neutralt ansiktsrengöringsmedel som passar alla hudtyper är det också en perfekt ansiktsvask för normal hud.

För känslig hud

Tranbär Real Fresh Cleansing Foam

Äkta blåbär ger detta rengöringsmedel en extra fräschhet.

En av de mest organiska och naturliga skumrengöringsmedel på marknaden är Cranberry Real Fresh Cleansing Foam ($ 19)eftersom den innehåller äkta fermenterade tranbär och tranbärfruktvatten.

Blåbär är välkända för att de innehåller kraftfulla antioxidanter, som förhindrar för tidig åldring och är skonsamma nog för att inte ta bort huden från dess naturliga oljor.

Det är det perfekta vattenbaserade rengöringsmedlet att använda i din dubbelrengöringsrutin och tar effektivt bort föroreningar från huden, varför den här produkten fungerar bra för personer med känslig hud.

För fet hud

Skinfood Egg Pore Foam Cleanser

En av de mest upphetsade koreanska skumrengöringsmedel!

För feta hudtyper är det bästa rengöringsmedlet från K-beauty det mest populära Egg White Pore Foam Cleaner ($ 11). Äggvitor är kända för att ha djupa rengöringsegenskaper och hjälpa till att rena porerna, och det är den viktigaste ingrediensen i detta rengöringsmedel.

Tillsatsen av varmt källvatten och flera vitaminer, såsom kalcium, niacin och riboflavin, hjälper dig att ge dig en ny hy. Dessutom behöver du bara använda en liten mängd av detta rengöringsmedel för att skapa ett skum och din hud känns inte torr eller tät efteråt. Det har till och med en anti-aging effekt!

För torr hud

Murad Redness Therapy Soothing Cleansing Gel

Mjukar grov och torr hud.

Murad Redness Therapy Soothing Cleansing Gel ($ 35) Innehåller antioxidant-rik goji bär extrakt, pepparmynta blad extrakt och antiinflammatoriska medel, vilket ger det bästa lugnande för torr hud. Dessutom innehåller detta rengöringsmedel extrakt av granatäpple som stöder hudens hälsa och till och med har speciella pärlor berikade med fukt som mjukar upp grov och torr hud.

För blandad hud

Kiehls Ultra Facial Cleanser

Endast $ 10!

De viktigaste ingredienserna i Kiehls Ultra Facial Cleanser ($ 10) De är Squalane, aprikoskärnolja och vitamin E. Squalane är Kiehls viktigaste ingrediens och är känt för att fylla på uttorkad hud så att den är hydratiserad och slät. Under tiden har aprikoskärnolja vitamin E och omättade fettsyror som återfuktar och mjukar grov hud ytterligare.

Slutligen finns det en anledning till att vitamin E ingår i olika hudvårdsprodukter och det beror på att det ger antioxidantskydd. Detta rengöringsmedel, som löser upp överflödig olja, smuts och föroreningar från huden utan att övertorka den eller ta bort dess naturliga oljor, är mild och hjälper till att bibehålla hudens övergripande utseende.

Vilken typ av ansiktsrengöring använder du?

Har du hört talas om dessa rengöringsmedel tidigare? Skulle du rekommendera en för en viss hudtyp eller en som fungerar för alla hudtyper? Som vanligt, låt oss veta i kommentarerna nedan.