Tarte crema hidratante resaltadora

De 5 produkterna du behöver för att uppnå den perfekta sommarglödet

College mode

När den officiella sommartiden närmar sig oss som ett godståg är det dags att bryta ut shortsen och tankarna som vi kommer att leva med hela säsongen.

Om du är daisy dukes typ av tjej eller föredrar att ha yogabyxor i värmen, är det en sak vi alla vill uppnå (oavsett hur mycket hud vi visar) det är en hälsosam sommarglöd.

A en hydratiserad, strålande hud är sommarens dragÄven om du är så blek som ett spöke (som jag)

Naturligtvis vet vi alla nu att garvning är gauche (GTL-esque-utseendet kan vara trevligt i tre månader, men din hud ropar bara efter hjälp).

Men jag avviker.

Om du vill ha en insidsljus hela sommaren, det här är de fem sommarskönhetsprodukterna du vill lägga i din kundvagn Jag gillar det, nu:

1. Lysande rodnad: Milani Luminoso

Milani Baked Blush i Luminoso

Bakad Blush de Milano i den lysande nyansen var den hetaste rodnaden som svävade runt YouTubes skönhetsfär för några år sedan, och den står fortfarande som en av de bästa apoteken rodnar för att ge en lysande färg till kinderna.

Det är inte för ljust till den punkt där dina kinder ser markerade ut, men det ger dina kinder en subtil glöd som ser naturlig ut.

2. Strålande bronzer: Tarte Park Ave Princess

Tarte Amazonian Clay Waterproof Bronzer på Park Ave Princess

jag har sovit Tarte mest populära bronzer nyans allt för att jag trodde att det skulle bli för mörkt för min bleka hud. Åh hur fel jag hade.

Det fantastiska med den här produkten, som jag nyligen upptäckte, är att du kan applicera en lätt tvätt av färg eller så kan du öka den för ett mer imponerande resultat.

Detta är en annan ansiktsprodukt med en antydan till glans som lägger till ännu mer (subtil) glöd i din hudfärg.

3. Duggig vätskehöjdpunkt: pärlemorfärg

Leprechaun Highlighter Pearl Paint i guldstjärna

Flytande höjdpunkter är idealiska för både kropp och ansikte, och den alf highlighter pärlemålning är ett utmärkt och billigt exempel.

Jag gillar att använda den här produkten genom att knacka försiktigt på kindbenen, näsbryggan, krageben och övre axlar med fingrarna eller en skönhetssvamp.

Efter att ha väntat en minut kan du lämna den om du är nöjd, eller så kan du applicera en pulverhöjd överst för att göra den ännu mer intensiv. Highlighter som jag älskar att sätta på med min alf flytande highlighter är … ..

4. Pulverhöjdpunkt: Estée Lauder Bronsgudinna som lyser upp pulver Gelee

Estee Lauder Bronsgudinna Gelee Illuminating Powder

Jag förstår 100% att $ 45 är mycket för en highlighter, särskilt när det finns gott om bra alternativ på apoteket (Wet n Wild drunk brunch det kanske passar din plånbok bättre).

Ändå hörde jag aldrig någon prata om detta. Estee Lauder Highlighter, även om det är ett av mina favoritmakeupinköp för 2018 hittills.

Den har lite av en gyllene glitter spray som lossnar snabbt i ett par användningsområden, och det som finns kvar under är en vacker mjuka gyllene höjdpunkter som fungerar på en mängd olika hudtoner.

Denna höjdpunkt ger verkligen gudinnevibbar, så om du köper den blir du inte besviken.

5. Fuktgivande spray: Lilah B. Aglow Face Mist

Lilah B. Aglow Face Mist

En annan dyr (men värdefull) artikel är Lilah B. Aglow Face Mist, som är en rekommenderad produkt av Jaclyn Hill, YouTubes obestridda skönhetsdrottning.

Som en partner som lider av torr hud letar jag alltid efter sprayer som får min hud att se hydratiserad men också att den ser hydratiserad ut. känsla vattenhaltig.

Formel av Lilah B. innehåller ingredienser som verkligen kommer att återfukta huden, samtidigt som den skyddas från den hårda sommarmiljön.

Och glödet som du får från denna dimma?

Overklig.

Vilka är dina skönhetsbehov för en sommarglöd?

Hur får du den gudinnan J.Lo vibe med din smink? Vilka produkter är? du älskar i år? Låt oss prata skönhet i kommentarerna.