College Fashion

De 5 bästa skönhetsrån på apotek

College mode

Medan jag älskar sminkdiskar i Sephora, MAC och varuhus, älskar jag inte att titta på mitt bankkonto efter att ha tillbringat en eftermiddag där. Medan jag tror att du “får vad du betalar för” vet jag att det finns några fantastiska apoteksprodukter som fungerar bättre än sina dyra motsvarigheter.

Förra veckan berättade jag om de 5 bästa skönhetsprodukterna som är värda att splurga, och den här veckan presenterar jag De 5 bästa skönhetsrån på apotek:

1. Bonne Bell Lipsmackers

Bonne Belle Dr. Pepper Lipsmacker

Bonne Bell Lipsmackers – $ 1,99 på drugstore.com

Under våra tidiga dagar ansågs dessa vara föregångarna till läppglans och läppstift. Jag hånar fortfarande när jag drar en Dr. Pepper- eller vattenmelonsmak ur min väska. Men i verkligheten är Lipsmackers en sken. Inte bara är de mycket återfuktande och lägger till den vackraste färgen, de luktar fantastiskt.

Vad är inte kärleksfullt med 1,99 dollar vardera? Det här är kanske de enda sakerna från mina tonåringar som jag är villig att bära om och om igen … och om igen!

2. Revlon Colorstay Liquid Eyeliner

Revlon Colorstay Liquid Eyeliner

Revlon Colorstay Liquid Eyeliner- $ 7,49 på drugstore.com

Jag har haft ett kärlekshat-förhållande med flytande eyeliner sedan jag var 13 år. Kärlek, för ingenting kan få mig att känna mig mer glamorös än en del av detta på mina fransar. Jag hatar det eftersom det är oerhört svårt att applicera och tills tills nyligen hade jag inte hittat en formel som glider över mina lock som om det är ingenting. Y stannade hela dagen.

Damer, vi presenterar Revlon Colorstay Liquid Eyeliner. Dess filtspets går så nära mina ögonfranslinjen att jag inte behöver spendera en timme på varje öga, och färgen (jag använder svartbrun, som är ganska mörk) är oöverträffad. MakeupGeek, min favorit YouTube-makeupguru, berömmer också den här produkten. Om du är den typ av tjej som använder flytande eyeliner varje dag eller bara vill prova flytande eyeliner, är detta definitivt en att leta efter!

3. Neutrogena Body Clear Body Wash

Neutrogena Body Clear Bath Gel

Neutrogena Body Clear Body Wash- $ 6,99 på drugstore.com

Bakakne (bacne) suger. Det är obekvämt, ibland smärtsamt, och för att vara verklig är det ganska grovt … Värst av allt verkar det finnas få behandlingar tillgängliga i butikerna och jag (och många av er är jag säker) har inte ett tillräckligt dåligt fall för att motivera ett dyrt besök hos hudläkaren.

Neutrogena besvarade våra böner med sin Body Clear Body Wash. Denna kroppstvätt innehåller 2% salicylsyra, samma ingrediens som finns i din vanliga ansiktsvask för att bekämpa akne, vilket gör det så effektivt. Den här produkten är så effektiv att ta bort ryggfett (och därmed finnar / fläckar) att jag bara använder det en eller två gånger i veckan. Om du har ett milt fall av bacne är detta definitivt ett måste-köp!Neutrogena innehöll också en rosa grapefruktversion av denna produkt. Även om jag inte har provat det själv (min sex månader gamla flaska är fortfarande halvfull!) Jag hörde att resultaten är väldigt lika och doften är utmärkt..

4.Olay Quench Body Lotion

Olay Quench body lotion

Olay Quench Body Lotion: $ 8,79 för 11,8 uns på drugstore.com

Jag har nämnt det tidigare, men jag är en av de flickorna som rakar varje dag. Följaktligen har jag extra torra (men släta!) Ben som ser ut som skalor utan fukt. De flesta lotioner jag har provat (och jag har provat många) är inte fuktgivande och tar för lång tid att gnugga in och känner sig ständigt oljiga hela dagen.

Detta inte! Olay Body Quench Body Lotion är en sken – det reparerar helt min torra, flagnande hud på vintern. Och för att den är så återfuktande, håller flaskan för alltid! Det verkar ganska luktfritt för mig, men tydligen har det en vaniljlukt som inte stör parfymer. Det vann också ett Allure Reader’s Choice-pris, så vad väntar du på?

5. Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen Lotion

Neutrogena UltraSheer Dry-Touch Sun Block

Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock Lotion- $ 9,99 på drugstore.com

Mitt hus är fullt av solskyddsmedel, i köket, i badrummet, i korridoren, i mina föräldrars rum … Varför? För det första diagnostiserades min pappa med hudcancer flera gånger och han tar solskyddsmedel på allvar, så min familj har använt otaliga rör med Neutrogenas Utra Sheer Dry-Touch solskyddsmedel. Skyddar mot UVA- och UVB-strålar, är oljefri och känns inte fet absolut, det gnuggar dock otroligt snabbt. Dessutom svettas du aldrig, inte ens efter att ha kört fem mil. Vi har alla mycket torr hud i min familj, och Neutrogena har aldrig irriterat det.

Medan min kära pappa bär SPF 85 (han sa till dig att han menade det!), Ger en SPF 30 eller 45 tillräcklig täckning för vardagliga collegeaktiviteter – gå till lektionen, gymmet, bokhandeln etc. Bär något av detta varje morgon och om 25 år kommer ditt framtida jag tacka dig.

Vad tror du?

Håller du med dessa produktrekommendationer? Vilka andra produkter är ”apoteksrån”? Berätta allt detta och mer i kommentarerna!