Piel perfecta

De 5 bästa fundamenten för långvarig sommarsmink

College mode

Perfekt hud

Sommaren kan vara en frustrerande säsong för sminkbärare eftersom det ofta kräver ett annat tillvägagångssätt för att applicera kosmetika. Med det heta sommarvädret kan det ibland vara svårt att hålla sminken svettad i ansiktet. Ingen vill se svettfläckar förstöra deras ögonmakeup eller foundation!

En metod som kan användas för att göra smink längre under sommaren är att applicera en foundation först. Makeup Primer är utformad för att göra din hud till en slät duk så att smink kan appliceras mer exakt. Enligt min mening är grundfärger det bästa sättet att hjälpa din makeup att hålla upp, vilket kan vara till stor hjälp under sommarsäsongen. De kan också vara otroligt användbara när du är ute och dansar med dina vänner på en klubb eller fest!

TDet här inlägget kommer att bryta ner några av de bästa grundfärgerna på marknaden så att du kan hålla din makeup smutsfri under sommaren!

Ansiktsgrunder

Ansiktsfärger är som en lotion som du applicerar före grundandet; allt du behöver göra är att ta en ärtstorlek och gnugga den över hela ansiktet. Försök få en jämn mängd på alla delar av ditt ansikte.

1. Smashbox Photo Finish Primer – $ 36

smashbox ansiktsvård fotbaserad grundfärg

Få din här: Sephora

Denna Smashbox-produkt är en av de bästa grundfärgerna på marknaden och ett av de bästa valen bland makeupartister. Dess unika formel innehåller vitaminer och antioxidanter som hjälper till att jämna ut huden och få den att se ut som perfekt utan porer. På grund av sin rena färg fungerar denna primer bra med alla hudtoner. Även om det är lite dyrt, gör det “airbrushed” utseendet det ger din hud det värt investeringen.

2. Rimmel Fix och Perfect Foundation Primer – 7,29 dollar

Rimmel fixar och skyddar

Få din här: Ulta

Jag älskar den här grunden eftersom den hjälper min makeup att hålla sig på plats, även på en utekväll på klubben! Freak out inte med den orange formeln eftersom den kommer att smälta in i vilken hudton som helst, ljus eller mörk. Jag blev verkligen ganska förvånad över kvaliteten på den här produkten när jag försökte den först, speciellt efter att min smink var på i timmar med dans. Det gör att din hud ser slät ut och hjälper din foundation att se perfekt ut.

3. Revlon Smoothing Beyond Natural Primer – $ 10,97

Revlon bortom den naturliga grunden

Få din här: Amazon

Denna Revlon Base Primer är en annan bra apoteksersättning för Smashbox Photo Finish Primer. Om du är orolig för att Rimmels primer ser för orange ut på din hud, rekommenderar jag starkt denna Revlon-primer. Liksom Smashbox-formeln är den transparent, så den passar perfekt in i alla hudtoner.

Primers för ögonskugga

Primers för ögonskugga är det perfekta sättet att göra din skugga eller foder perfekt hela dagen, inga rynkor är tillåtna! Applicera bara tre prickar på ögonlocket och jämna ut det så att det täcker hela ögat. Försök att använda ringfingret när du applicerar eftersom det inte kommer att dra i den känsliga huden i dina ögon.

1. MAC-färgburkar i mjuk eller målad ockra – $ 16,50

MAC-färgkruka

Få din här: Nordstrom

Jag älskar den här ögonskuggsprimern eftersom den är så lätt att applicera och det hjälper verkligen min ögonmakeup att se perfekt ut. Konsistensen är helt fantastisk och den går mycket smidigt. Det är i grunden en nakenkrämögonskugga som appliceras över hela ögat; Hjälper varje skugga att vara kvar i timmar utan att rynka. Men det jag gillar mest är att MAC erbjuder ett brett utbud av färger så att du kan hitta den perfekta nyansen för att matcha din hudton!

2. Urban Decay’s Primer Potion – $ 18,00

Urban Decay's Primer Potion

Få din här: Sephora.com

Denna populära ögonskugggrunder har varit en favorit bland kvinnor runt om i världen sedan starten. (Det är också en av våra fem bästa skönhetsprodukter!) Tyvärr kan förpackningen vara ganska frustrerande eftersom flaskans böjda form gör att den slösar mycket produkt. Men det hjälper verkligen min ögonmakeup längre. Min smink rynkar aldrig och håller i timmar när jag bär den.

Dina tankar?

Använder du sminkgrunder? Vilka grundfärger eller andra produkter använder du för att hålla din smink frisk? Låt mig veta!