estadisticas web Skip to content

De 3 mest populära makeuptrenderna för våren 2016

College mode

Fortsätter vår serie på Modetrender våren 2016 (Vi har redan täckt våren 2016 Athleisure trender, våren 2016 badkläder, våren 2016 smycken, våren 2016 färger, våren 2016 trendigaste halsband, de mest populära väskorna under våren 2016 och modeskostilar våren 2016), är dagens ämne De hetaste sminktrenderna under våren 2016!

Makeup är överlägset min favorit “modekategori” så att säga! Även om jag naturligtvis älskar mina skor, väskor och kläder älskar jag att vara uppmärksam på de senaste skönhetstrenderna majoriteten.

Jag älskar att följa skönhetstrender eftersom jag känner att det inte finns några riktiga regler i skönhetsutrymmet – smink kan tas till det yttersta eller inte till det extrema, och allt är acceptabelt. Jag älskar kraften i skönhet att förändras. Det är verkligen en konst! När jag vill se snyggare ut förvandlas jag till en hård kvinna med mina favoriter: foundation, ögonfransar, höjdpunkter … du vet, det fungerar!

I andan att uppskatta det roliga med en bra skönhetsprodukt, här är de De tre hetaste sminktrenderna för våren 2016.

1. Djärva läppar

Goda nyheter för läppstiftälskare: Karamell läppar de är trend! Enligt tidskrifter och catwalks är den trendigaste läppfärgen den här säsongen specifik: Candy Apple Red. Men eftersom den allmänna trenden är läppar som ger ett uttalande, är färger som rosa, scharlakansröda och vampiriska toner stjäl rampljuset.

När det gäller finish, matt läppfärg särskilt flytande läppstift är de mest populära (hej, Kylies Lip Kit!), men vi tittar också på glansernas återkomst för sommaren, så jag är verkligen upphetsad.

2. Iriserande ögon

När vi tänker på ögonmakeupskuggor som alla kan uppnå, kommer neutrala nyanser snabbt att tänka på. Men det godkända spåret iriserande juveltonad ögonskuggstrend visar att gröna, blå och purpurfärgade kan fungera för en mängd olika hudtoner.

När det gäller ögonskuggor, blå verkar vara den “trendiga färgen” den här säsongen, som vi ser på många vårbanor 2016, men de andra nyanserna som visas nedan är lika trendiga och tillämpliga … bokstavligen … den här säsongen! Så välj din favorit och experimentera, och se till att din nyans har en liten gnista för det senaste utseendet.

3. Våt och eterisk hud

Vem vill inte ha en eterisk glöd? Denna trend är en del av stilen “ingen smink, ingen smink” som alltid är populär men särskilt inom mode just nu.

Den här säsongen handlar det om att strö och “inte närande” för att skapa strålande, markerad hud och en allmänt lysande utseende. Om du är som jag och har en oljig T-zon, känn dig inte som att du måste vika bort från den här trenden. Mitt knep är att applicera oljekontrollprimern, en lysande men oljefri BB-foundation / kräm, och bara markera mina kindben och Cupids båge.

Vad tycker du om dessa trender?

Vad tycker du om dessa nuvarande trender? Finns det några som du redan har adopterat? Jag personligen älskar er alla. Jag ser fram emot att prova en kantig vampyrläpp med en felfri vit klänning. Jag kan inte få tillräckligt med ljus hud heller!

Lämna dina kommentarer nedan! 🙂