Arte de uñas DIY con bloques de color para el día de San Valentín

Color Block Vibes – Color Block DIY Nail Art

Färgblockerad DIY Nail Art för Valentine

DIY nagelkonst med färgblock

Rulla med en annan spik DIY eftersom V-Day är precis runt hörnet och jag behövde en ursäkt för att dela dessa fantastiska 3D-kattkort. Inte en kattdame, svär jag. Haha.

Men allvarligt, den här färgblocksspikhandledningen är kul om du letar efter en djärv design för dina siffror. Och det markerar (inofficiell) start på en ny hashtagg för Paper & Stitch … #colorblockvibes. Vilket jag kommer att förklara i detalj mycket snart, men för tillfället kan du lägga till den nya hashtaggen till alla dina färgglada färgblocksfoton.

DIY nagelkonst med färgblock

3D-kattkort för alla hjärtans dag

DIY Color Block Nail Art för alla hjärtans dag

För denna DIY nagelkonst behöver du …

  • 3 nagelfärger
  • klar topplack
  • klar baslack
  • washi-tejp
  • sax

Instruktioner:

  1. Börja med att förbereda dina naglar med en klar baslack. Måla sedan varje spik med en av dina valda färger. Denna färg kommer mestadels att vara i mitten av dina naglar, så kom ihåg det. När kappan har torkat helt är du redo att gå vidare till nästa steg.
  2. Börja med en bit washi-tejp något längre än din nagels längd och skär den i (ofullkomliga) trianglar. Placera en triangel på varje spik och ändra riktningen på varje klistermärke. Målet är att varje spik ska vara något annorlunda.
  3. När du har ditt tvättband på plats målar du på vardera sidan med dina andra valda färger. Detta kan kräva två lager, se bara till att rockarna är helt torra innan du fortsätter.
  4. När nagellacket har torkat, ta bort tejpen och måla varje nagel med en klar topplack.

DIY Color Block Nail Art för alla hjärtans dag

Ganska lätt, eller hur? Jag älskar möjligheterna med denna färgblocksdesign … den ser så annorlunda ut med ett svalare färgschema (blues och greener till exempel). Och jag fortsätter att föreställa mig en gråskala färgblocklayout också. Många alternativ med den här.

DIY Color Block Nail Art för alla hjärtans dag

DIY nagelkonst med färgblock

3D-kattkort för alla hjärtans dag

DIY nagelkonst med färgblock

Rachel Brewer spikar och fotograferarModellering (och foton av kattkort) av Amelia TatnallDesign av Brittni Mehlhoff

Tror du att du kommer att prova den här färgblockerade spikhandboken? Vilka andra typer av nagel DIY vill du se här?