Mujer en abrigo pastel

College Style Secrets: Hur man tar bort kakan under vintern

College mode

Kvinna i pastellrock

Vinterljuset kan vara dysterare och luften kan vara kallare, men att bära vitt är inte bara för de första tecknen på våren. Vintervit blir ett alltmer populärt alternativ, men om du redan behärskar konsten att bära vita jeans på vintern, injicera pastellfärgat mode i din vintergarderob det är en fantastisk påminnelse om att kallt väder äntligen slutar.

Jag har skapat kläder för ett antal olika vinterklimat, men du kan definitivt lägga till och ta bort lager beroende på graden av vinter du upplever. Åtminstone kommer det definitivt att sticka ut från vågorna av svart och vinrött som översvämmar högskolor under årets kallare månader. Här är det hur man bär tårta på vintern:

1. Började

Hur man använder kakor på vintern

Produktinformation: Turtleneck – New Look, Jeans – New Look, Coat – Lands End, Scarf – Overstock, Mössa – American Eagle, stövlar – Sorel

Om du inte är säker på hur du börjar leka med kakan, byta delar I din vanliga vinterinställning till påskägg är färgalternativ ett bra sätt att börja.

En svart dunparka är ett måste, särskilt om du går igenom hårda vintrar. Den här från Lands ‘End är relativt överkomlig, men har fortfarande ett slag i stilavdelningen. En klassisk babyblå turtleneck och vita jeans lägger till en färg i en klassisk vinterkombination, och det unika trycket på halsduken ger intresse utan att kompromissa med värmen. Dessa Sorel stövlar har en kilklack, men också en mycket lämplig gummisula för vinterförhållanden.

2. Tårta och pläder

Pastell och fuskpäls på vintern

Produktinformation: tröja – BlackFive, kjol – True Decadence, halsduk – Target, hatt – American Eagle, tights – Amazon, stövlar – Sorel

Även om jag inte rekommenderar att du bär klackar när det är kallt och hal, tycker jag särskilt om det här par Sorel-stövlar. De ser inte bara ut som Jeffrey Campbell Litas, men dessa stövlar har också gummisulor som ger bra grepp under mindre fantastiska väderförhållanden.

Fleece fodrade leggings är väsentliga i min vintergarderob, men att blanda traditionell svart med marinblå tillför något speciellt. Jag valde en vit läder-look kjol för att hålla färgschemat ljust och glatt, men någon passande kjol fungerar med den här slumriga tröjan.

3. Strukturerad och lös

Slouchy i vinterkakor

Produktinformation: Tröja – H&M, Jeans – H&M, Parka – New Look, Mössa – Forever21, Bälte – Boohoo, stövlar – Target, Scarf – Impulse

Om din personliga stil är lite mer levande, texturerat tårta bitar lyckas vara både coola och slanka. Mom jeans kommer att bli en stor trend i år och paras enkelt med ett tjockt bälte. Den lila färgen på den här kabelstickade tröjan är lite okonventionell, men den passar bra med färgpalett i denna outfit.

Dessa stövlar är inte bara söta och prisvärda, men de är också bra för leriga snödagar och har en klassisk snitt som passar med nästan vad som helst. Jag älskar denna hetrosa halsduk för en extra pop av oväntad färg, och att bära en svart parka och grå mössa hindrar utseendet från att flytta in i “för sackarin för snö”.

4. Okonventionellt ostliknande

Ostliknande vinterkakor

Produktinformation: Kofta – New Look, blus – H&M, shorts – H&M, tights – Etsy, stövlar – Timberland

Det här utseendet är mer lämpligt för nätter ute i varmare väder, men jag kunde inte motstå att blanda fuskpälsshorts med dessa iögonfallande mönstrade leggings. Återigen är mintkoftan lite okonventionell, men att hålla resten av klädseln monokromatisk gör det långt för att hjälpa den att se upp utan att titta över toppen.

Bågen på blusen ger en feminin touch till de texturerade shortsen och Timberland-stövlarna för herrkläder. Ett bra par stövlar är definitivt dyra investeringsstycken, men välgjorda stövlar tenderar att vara mer bekväma, väderbeständiga och kommer sannolikt att ta flera års promenad för att komma till klassen i snöstormar.

Vad tycker du?

Vilket är ditt favorit sätt att rocka tårtan på vintern? Sparar du kakorna för de varmare månaderna? Skulle du ha något av utseendet ovan? Låt mig veta i kommentarerna!