College Guide to Fall Self-Care

College Guide to Fall Self-Care

College mode

Det är nästan mitten av terminen, och om du känner terminsstressen kan du behöva en bra paus för att studera.

Dags för lite personlig vård.

Det är viktigt att komma ihåg att allas egenvård kommer att se lite annorlunda ut, men här är mina favorit saker att göra när jag behöver varva ner, och jag börjar alltid med en bra spellista.

Fas 1: Spellista

Först sätter jag alltid min höstspellista på. Består av 28 låtar och nästan två timmar, det täcker en mängd olika genrer och försöker komma med några olika “oktoberkänslor”.

Det finns några sorgliga låtar, några rock-n-roll-låtar och till och med en rolig sång om zombies på arbetsplatsen. Kolla in det!

Spellistan finns här på Spotify.

Fas 2: Mysiga kläder, varm choklad

Varm choklad och pyjamas. Behöver jag säga mer?

Okej, om du verkligen behöver mig att säga mer, här är några super dekadenta recept för varm choklad. Eller så kan du bara göra typen på kuvertet, ingen dom här!

Fas 3: mask

En mask är ett måste! När temperaturen ändras, det är så viktigt att ta hand om din hud så att den inte torkar ut (och sedan lossnar), och den här lerkmasken kommer att bli djup och avgifta din hud.

Formel 10.0.6 Porer är ren lera mask

Tillgänglig på Target, 6,99 USD

Formeln 10.0.6 är min nuvarande favoritmärke för hudvård, och detta är din Be Pure skin lightening mask. Alla deras masker kommer i rör och håller för flera användningsområden så att du inte behöver må dåligt med att sprida smeten.

Jag har väldigt torr och ibland känslig hud och dina produkter fungerar bra utan irritation. De har många andra alternativ också för ljusare, akne rensning och mer!

Fas 4: Naglar

Jag älskar nagellack. Jag tycker mycket om.

Jag börjar alltid måla mina naglar genom att rengöra dem först, ta bort nagellacket som jag hade tidigare och tvätta händerna väl så att nageln är helt ren.

Därefter tappar jag mina naglar, tar på mig en handkräm och trycker ner mina nagelband.

Och sedan den roliga delen: Färg.

OPI Less är nordiskt

Mitt favoritmärke av nagellack är IPO, både för sitt överflöd av färger och för den allmänna kvaliteten. Jag älskar att jag bara behöver ett lager nagellack för att få full täckning på nageln.

Medan jag ofta bär svart nagellack (det matchar bokstavligen alla kläder), Jag är verkligen besatt av OPIs Island-samling. Less Is Norse är fantastiskt, den perfekta mörkblå för höstsäsongen, medan för de som föredrar lite mer färg i sitt liv är Aurora Berry-alis en vacker höstfärg (och inte riktigt så rosa som den ser ut i bilden).

IPO Aurora Berryalis

Jag kan fortfarande inte räkna ut hur jag ska sätta på nagellack utan att lägga på fingrarna också, så jag följer alltid detta med en liten bit polermedel för att rengöra, och sedan voila, jag är en helt ny person och jag är redo att erövra världen.

Nu är det din tur!

Oavsett vad du gör för att koppla av, var noga med att ta dig tid, även om terminen värms upp och vädret blir kallt.

Ta några höstlåtar och slå dig ner. Det är dags att koppla av.

Vilka är dina favoritrutiner för höstskötsel? Har du musik som du gillar att lyssna på när du slappnar av?