College Fashion

Class Outfit Inspo: 5 enkla kläder vi helt skulle ha på föreläsningen

College mode

I min senaste artikel, “Varför klä jag mig” för klass, skrev jag om fördelarna med att uppgradera en college-föreläsningskläder från trasiga träningsbyxor och en färgad T-shirt till något som visar lite mer ansträngning. Idag blir jag specifik.

Övervakning klasskläder Det kan vara en inspiration för alla som vill följa detta råd och fortsätta sina ansträngningar att driva sig varje dag, året runt. Och dessa kläder är inte otroligt komplicerade. (Man inkluderar till och med svettningar!) Det tar inte mycket att se bra ut.

Här är fem kläder som hon helt skulle ha på sig i klassen:

Klass n-kostym. 1:

klass se inspo3

Produkter: Tröja – H&M, Knappar – Forever 21, Boyfriend jeans – H&M, Strumpor – Forever 21, Stövlar – ASOS

Mom jeans är mindre snäva än skinnies. Därför är de en perfekt lösning för att vilja ha på sig jeans, men också för att vara bekväm att sitta i klassen. Om du parar ihop dem med en knapp som är något större kommer det nästan att kännas som om du har på dig en överdimensionerad T-shirt och tröjor. Avsluta med en valfri huvtröja överst för maximal gångkomfort mellan klasserna.

Klass n-kostym. 2:

kostym inspo

Produkter: Byxor – H&M, T-shirt – Amazon, Jacka – ASOS, stövlar – Steve Madden, Scarf – ASOS

Dessa väskiga byxor ser ut och känns nästan som pyjamasbyxor. Du kan bära en cool logotyp-t-shirt inbäddad lite, sedan lägga till en fodrad jeanjacka på toppen och gunga en halsduk runt halsen, och du är bra att gå ut genom dörren med knappast någon ansträngning.

Jag älskar att blanda färger och mönster i mina kläder; det fungerar vanligtvis så länge de är något sammanhängande. I den här looken använde jag röda som basfärg och lade till den lila jackan för en extra touch. Att blanda ränder med stjärnorna på dina stövlar är ett utmärkt sätt att leka med trycket och lägga till mer intresse för ditt utseende.

Klass n kostym. 3:

Produkter: Joggers – Forever 21, Tee – Madewell, Jacka – Urban Outfitters, Sneakers – Amazon, Pannband – Free People

Detta är en extremt bekväm outfit, men om alla bitar är rena, skrynkelfria och med håret “färdigt” (inget sänggavel med denna outfit) och ett leende kommer du säkert att se ut och känna dig som den bäst klädda i klassen. Denna look är perfekt för dagar då du verkligen är frestad att vara lat men ändå vill se presentabel ut.

Sherpajackan är dyrare, men jag lovar er att den är en extremt mångsidig bit. Jag älskar att använda min på vad som helst och det är perfekt för de få superkalla konferensrummen.

Alla element i detta utseende kan blandas och matchas. Till exempel kan du bära mamma jeans med denna outfit istället för joggare. Eller så kan du bära en logotyp-t-shirt med dina joggare och få din outfit att sticka ut mer. Det är upp till dig!

Klass nr 4:

klass se inspo

Produkter: Byxor – ASOS, Button-Down – Gap, Belt – Topshop, Sneakers – Nordstrom, Mössa – Topshop

Dessa Air Max skor är lite dyra, men fantastiska med alla kläder och super bekväma att gå från klass till klass. De fungerar verkligen med vilken outfit som helst, till exempel utseendet ovan.

Dessa randiga byxor ser återigen ut så bekväma som träningsbyxor med några fler känslor. (Kan du säga att jag älskar randiga byxor?) Att bära en enkel, lätt denimknapp på toppen i kombination med ett bälte och hatt gör att du ser mer trendig ut men utan mycket ansträngning. Jag kunde bära den här kläderna hela dagen från klockan 9, till mina klubbar efter skolan och sedan till middag med mina vänner på kvällen.

Klass n-kostym. 5:

klassinspiration

Produkter: Klänning – Boohoo, skjorta – Topshop, stövlar – Nordstrom, strumpor – Target

Ibland tror folk att det är svårare att ha på sig en klänning. Detta är motsatsen till sanningen. Det är så enkelt att ha på sig en klänning! Jag menar, du bär ett stycke! Det är en unik och färdig affär.

Skaffa dig en cool randig skjorta och stoppa den under en sådan tröja för en stil som gör ett uttalande. Lägg i strumpor och ett par stövlar så har du en stil som det tog 15 sekunder att sätta ihop. Om det är kallt kan du bära knästrumpor eller strumpor för extra värme.

Vad tycker du?

Dessa kläder är super enkla och viktigast av allt bekväma. Om du använder dessa utseende som inspiration i din klassgarderob, kommer du att se bra ut och du kommer att sätta ihop varje dag utan att känna dig obekväm.

När lektion och lärande är din högsta prioritet kommer de här kläderna att hålla dig fokuserad på föreläsningen och få dig att må bra.

Berätta för mig vad du tycker om dessa inspirerande stiliga kläder i kommentarerna!