estadisticas web Skip to content

Chelsea King delar med sig av sina metropolitiska nagelkonstidéer

Chelsea King delar med sig av sina metropolitiska nagelkonstidéer

av Chelsea King från chelseaqueen.com

Chelsea King nagelkonst med Sally Hansen

Hej alla … det är dags igen, Sally hansen har sin #IHeartNailArt-tävling! Jag hade en otrolig tid på att leta efter inspiration för den här månadens tema ”Liquid Mani-A” i min hemstad: Long Beach, CA.

Chelsea kung

Jag är alltid inspirerad av sakerna omkring mig, men jag tänkte aldrig titta runt i min egen stad för inspiration. Long Beach är en ganska stor stad; Detta foto ovan är från Long Beach centrum. Jag älskade stadsscenen, som var den första inspirationen för mitt ringfinger och tummen.

Jag började med en lutning med Sally Hansen Triple Shine in Dive In Y Fåfänga känsla. Jag använde en sminksvamp för att blanda de två färgerna i varandra. När jag väl lät det torka i några minuter använde jag min Sally Hansen I Heart Nail Art Kulspetspenna i svart för att rita i stadsscenen. Jag ville att den här spiken skulle se ut som en stad vid solnedgången, så jag lade till några lampor på byggnaderna med hjälp av Sally Hansen Triple Shine i Lemon Shark.

tegelbyggnad

Efter att ha utforskat centrala Long Beach flyttade jag lite närmare hemmet för mer inspiration. Denna tegelbyggnad på övervåningen ligger på Second Street där det finns massor av roliga butiker och restauranger. Det är en populär mötesplats! Den här byggnaden stod ut för mig för att jag älskade hur tegelstenarna såg ut. Färgerna är fantastiska!

För att måla tegelmönstret på min nagel började jag först med två lager Triple Shine Snapper. Sedan använde jag I Heart Nail Art Striper tomt för att måla linjerna. Jag börjar med några horisontella ränder och lägger sedan slumpmässigt till några vertikala.

graffiti

Efter att ha letat lite mer runt i min stad kom jag över det här fönstret med graffiti. Färgerna var så levande och lade ännu mer till min nagelkonstinspiration!

Jag lade till graffitidesignen över tegelmönstret. Jag använde först nagelborsten på jag Heart Nail Art Tool Kit och Triple Shine in Dykning I till måla hjärtat och krona design. När det var torrt använde jag I Heart Nail Art-pennan i svart för att verkligen få den att dyka upp. Se till att när du lägger till den svarta pennan över färgen, låter du en del av färgen visa sig för att ge den en 3D-effekt.

För att avsluta din nageldesign, lägg till lite Sally Hansen Triple Shine Top Coat. Detta förseglar dess utseende och skyddar det från alla typer av vattenskador.

naglar-cu

För att fortsätta med den skriftliga handledningen, här är en snabb videohandledning för att visa hur detta gjordes:

Var noga med att kolla Sally Hansen #iHeartNailArt-tävling och delta i en chans att vinna $ 500 och en resa till New York för att tävla i Grand Final *; Huvudpriset är $ 2000! Gå in i www.sallyhansen.com

Månadens tema är Liquid-Mani, så få nagelinspiration och engagera dig innan deadline.

* INGEN KÖP NÖDVÄNDIGT. Tävlingen slutar 31 juli 2014 Öppen för lagliga invånare i USA och DC, 13 år och äldre. Ogiltigt där det är förbjudet. Se officiella regler på www.sallyhansen.com för fullständiga detaljer, inklusive deltagande / röstperioder och krav, utvärderingskriterier och begränsningar. Sponsrad av Coty US LLC.

Sponsrad av Sally Hansen