estadisticas web Skip to content

Chalkboard Nails Upptäck kulturella scener och bli kreativa – en DIY nagelkonst

Sarah från Chalkboard Nails

av Sarah Waite från ChalkboardNails.com

Jag har bott i Phoenix hela mitt liv. Förr var jag mindre imponerad av den här staden, men jag tror att jag bara inte förstod det i min ungdom. När jag blev äldre blev jag verkligen uppskattad av den kulturella scenen och har till och med fått lite uppskattning för den torra värmen.

När jag gick genom stadens centrum slogs jag av hur mycket variation det fanns. En elegant och imponerande kontorsbyggnad som ligger mindre än två minuter från en livlig och färgglad gatataco-fog. En gränd fylld med animerad graffiti bredvid en bilreparationsplats. Jag befann mig och tittade runt varje hörn och undrade vilka små skatter jag skulle hitta härnäst!

En av de första saker som fångade mitt öga var en tom gränd med palmträdskuggor målade på byggnadens sida. Jag var tvungen att ta en dubbeltagning för att se till att de inte var riktiga! Det var en häftig sammansättning av organiskt och urbant, så Phoenix var lämpligt. Jag började definitivt bli inspirerad!

Sarah från Chalkboard Nails

När jag fortsatte att utforska kom jag över många platser som intresserade mig, men det var inte förrän jag såg tavlan som jag visste att jag hade hittat min andra inspirationspunkt. Den bärbara förvaringsenheten hade målats med svarta tavelfärger och sedan hade förbipasserande klottrat på den, skrivit historier, erkänt sanningar och förklarat sin kärlek till pizza.

svarta tavla graffiti

Vid denna tidpunkt ville jag verkligen hålla fast vid min nageldesign inspirerad av dessa två punkter. Jag visste att jag ville blanda ihop dem, så jag tilldelade palmträdets silhuett till min accentspik och valde att gå med samvete vanliga stilklotter på de andra naglarna. Prova dem … Jag slår vad om att de är enklare än du förväntar dig!

Graffiti Nail Art

För att uppnå klottnaglar:

  1. Måla din nagel med Sally Hansens I Heart Nail Art Neon i Pretty In Hot Pink. Låt det torka helt innan du fortsätter till nästa steg.
  2. Rita in några slumpmässiga klotter och former med Sally Hansens I Heart Black Nail Art Pen.
  3. Plocka upp Nail Art Brush från Sally Hansens I Heart Nail Art Tool Kit. Fyll i formerna med Triple Shine-nagelfärg i Dive In och Vanity Flare och I Heart Nail Art Striper i vitt. Du kan också använda punktverktyget för att fylla i de tomma utrymmena mellan formerna.
  4. Låt manikyren torka helt innan du avslutar med en ytbeläggning.

För att uppnå en palmspik:

  1. Måla din nagel med Sally Hansen Triple Shine Nail Color på Dive In. Låt det torka helt innan du fortsätter till nästa steg.
  2. Med Sally Hansen I Heart Nail Art Pen i Noir, rita på en palmstam som börjar bredare vid basen och smalnar av.
  3. Rita grenarna och fyll sedan i dem.
  4. Låt palmträdsilhuetten torka helt innan du avslutar med överlacken för att täta och skina.

Jag älskade min stad tidigare, men det finns verkligen något att säga för att ta en eftermiddag för att utforska och hitta några av dess dolda pärlor. Jag insåg att vi alla vill vara anslutna, vi vill alla göra något vackert, vi vill alla bli inspirerade och dela våra historier. Jag vet att jag hittade min inspiration och jag hoppas att du också känner dig inspirerad att utforska skatterna i din stad nu.

Se till att titta på Sally Hansens #iHeartNailArt-tävling och delta i en chans att vinna $ 500 och en resa till New York för att tävla i Grand Final *; Huvudpriset är $ 2000! Gå till www.sallyhansen.com.

Månadens tema är Liquid-Mani, så få din nagelinspiration och engagera dig innan deadline.

* INGEN KÖP NÖDVÄNDIGT. Tävlingen slutar 31 juli 2014 Öppen för lagliga invånare i USA och DC, 13 år och äldre. Ogiltigt där det är förbjudet. Se officiella regler på www.sallyhansen.com för fullständiga detaljer, inklusive deltagande / röstperioder och krav, utvärderingskriterier och begränsningar. Sponsrad av Coty US LLC.

sponsrad av Sally Hansen