Kylie Jenner en camuflaje

CF-guiden till Camo-trenden (och hur man bär den)

College mode

Kylie Jenner i kamouflageKylie Jenner (Instagram)

Du har sett det överallt, eller kanske inte (skrattar). Camo är tillbaka!

Vilken bra tid för mode; Så många söta tryck finns!

Kamouflage-tryck har traditionellt använts för att smälta in eller göra det svårt att se. Men det gäller inte när det gäller mode.

Kamotrycket är sassy, ​​kantigt och SÅ kul! Det gör definitivt en comeback eftersom det ses mer och mer i butiker just nu. Låt oss ta reda på de bästa sätten att bära den den här säsongen!

Hur kändisar bär kamouflage:

Kan du se dem? Om du tittar noga ser du Bella Hadid och helgen i camo från topp till tå. De verkar verkligen gilla den här trenden.

Kylie Jenner, dödar som alltid, i en reversibel vadderad kamouflagejacka. Det är kamouflage x 2!!!

Här har Madison Beer ett par solbränna camo-lastbyxor.

Hur du kan bära kamouflage:

Det riktigt häftiga med camo är att om det inte görs i en annan färg, består den grundläggande camo av neutrala. Det betyder att det kan gå med vad som helst!

Camos mångsidighet gör det enkelt att klä upp sig, klä sig vardagligt och para ihop med ett stort antal kläder.

Camo-kostymer: Camo Romper, Camo Biker Shorts, Camo Kjol, Camo Spandex Shorts, Camo Cargo Pants, Camo Jeans

Från vänster till höger: Camo Romper – H&M, Camo Biker Shorts – Forever 21, Camo Kjol – H&M, Camo Spandex Shorts – Forever 21, Camo Cargo Pants – Forever 21, Camo Ankle Pants – H&M

Här är några idéer för camo byxor som du kan bära för en camo look!

Som du kan se finns det många alternativ. Lycra och biker shorts kan bäras till gymmet och byxorna kan kläs ut för en utekväll med tjejerna eller kan bäras vardagligt.

Försök att blanda ihop några toppar med dina favoritpar av camo-byxor som Madison Beer gjorde ovan. Allt från en ljus bas till en fin neutral färg ser bra ut!

Camo-kostymer: Camo Shirt, Camo Sweatshirt, Camo Windbreaker, Camo Sweatshirt Dress, Camo Mini Dress, Camo Dress

Från vänster till höger: Pink Camo Shirt – Forever 21, Camo Cropped Sweatshirt – H&M, Camo Windbreaker – Forever 21, Red Camo Sweatdress – Asos, Camo Mini Dress – Forever 21, Camo Dress – Forever 21

Här är några roliga camo-blusar och klänningar att prova! Dessa stilar visar ett bättre utbud av färger som kamouflage kan komma i.

Kamotrycket får dig automatiskt att se hård ut, så att kombinera det med en färg ger ditt utseende en viss dimension. Du kan bli feminin med en rosa eller modern med en orange camo-bit. Prova en av dessa!

Camo-tillbehör: Camo-ryggsäck, Camo-skor, Camo Scrunchies, Camo Scarf, Camo Fanny Pack

Från vänster till höger: Röd Camo-ryggsäck – Forever 21, Camo Scrunchies – Asos, Camo Scarf – Forever 21, Camo Tennisskor – Forever 21, Camo Fanny Pack – Asos

Om du inte är redo att engagera dig ännu och behöver anpassa dig till kamotrenden, leta inte längre. Det finns så många fantastiska camo-tryck tillbehör där ute!

Om du lägger till en touch av kamouflage till någon avslappnad outfit blir det bara sötare. Du kommer sannolikt att vilja ha ännu mer kamouflage nästa gång!

Jag vill höra från dig!

Håller du med den här trenden? Vilket är ditt favoritutskriftsobjekt som du äger? Låt mig veta i kommentarerna nedan!