Parque temático de noche

CF-guiden för att se snygg ut i temaparker

College mode

Nöjespark på natten

Bildens författare

Är inte Nöjesparker Det bästa? Jag menar, de har allt: roliga attraktioner att göra, överdådig mat att äta och tillräckligt med fantastiska aktiviteter för att hålla dig upptagen hela dagen.

Ändå så fantastiska som temaparker är, får de alltid ett visst modekonstrum att uppstå: hur kan du se snygg ut? Y Är du bekväm hela dagen? Om du någonsin har funderat på det har du tur, för jag har utvecklat några tips och tricks som hjälper dig att göra båda. Intresserad av att lära dig mer? Läs vidare för den ultimata guiden för att se snyggt på temaparker:

Scenario n. 1: en dag i parken

Du planerar att spendera de närmaste 12 timmarna i en nöjespark, så du behöver en outfit som är super bekväm, som kan hålla dig sval i brännande temperaturer och ändå super stilig. (Phew!)

Vad du kommer att behöva:

 • A sugkopp och ett par avslappnad shorts de är ganska mycket de perfekta föremålen att bära i temaparker. Båda artiklarna är avslappnade, bekväma och håller dig sval i varmt väder.
 • Ett par bekväma skor Det är ett måste. Eftersom du kommer att vara på fötterna hela dagen är det inte dags att ta på dig ett par nya sandaler eller sneakers.
 • När det gäller väskor, välj en handsfree-stil, till exempel en crossbody väska – så att du kan njuta av dagen utan att behöva oroa dig för att släpa runt en tung väska.

Inspirationsdräkt

Temaparkdräkt 1

Topp – H&M, shorts – Nordstrom, krage – Miss Selfridge, väska – Nine West, bälte – Topshop, skor – TOMS

För det här utseendet valde jag en vackert mönstrad blus och ett par grundläggande jeansshorts för en perfekt somrig look. Dessa klassiska sneakers är tillräckligt bekväma att bära hela dagen, medan en korsväska är tillräckligt stor för att rymma alla föremål du behöver. Slutligen komplettera med bitar som ett färgat bälte och ett matchande halsband.

Scenario n. # 2: redo att svalna

Det här scenariot har samma grundläggande förutsättning som Scenario # 1, förutom den här gången planerar du att gå till alla stora vattenturer i parken, vilket innebär att du förmodligen kommer att bli genomvåt från topp till tå … flera gånger. Du behöver en outfit som hindrar dig från att se ut som en fuktig röra mitt på dagen.

Vad du kommer att behöva:

 • Leta efter kläder gjorda av snabbtorkande tyger Och undvik tjocka tyger som denim, som tar evigt att torka.
 • En bekväm Badkläder Att bära under kläder torkar mycket snabbare än normalt underkläder.
 • Bekväm, vattentäta skor. Använd inte skor av material som läder och mocka, som kan förstöra när det är vått. Också, våta skor och strumpor = inte bra.
 • En rymlig väska som rymmer en extra uppsättning kläder om du behöver det. Ett annat handsfree-alternativ att prova är en lätt ryggsäck.

Inspirationsdräkt

Temaparkdräkt 2

Jumpsuit – Forever 21, Bikini – H&M, Bag – O’Neill, Sandaler – Forever 21, Ring – AmRag, örhängen – Topshop

För det här utseendet började jag med en lätt marinblå romper gjord av ett vattentätt tyg. Bär en mönstrad bandeau-bikini under byxan och lägg på några bekväma sandaler och en snygg ryggsäck. Slutligen, lägg till några unika smycken som den här ringen och dessa örhängen, som plockar upp färgerna i bikinin.

Scenario n. # 3: Gör ett stänk

Du kommer att tillbringa eftermiddagen i ett vattenpark med att njuta av solen, göra fantastiska vattenrutschbanor och titta på stiliga pojkar. Du behöver en outfit som ser bra ut Y Var praktisk en dag på vattnet.

Vad du kommer att behöva:

 • En elegant hel baddräkt, eftersom bikinitoppar och bottnar tenderar att lossna efter vattenrutschbanor Om du insisterar på att ha på dig en bikini, se till att den passar!
 • En chic omslag som du kan använda till och från parken. (För mer, se vårt inlägg om söta cover-ups!)
 • Ett par Flip flops de är en nödvändighet i vattenparker eftersom de är vattentäta och lätta att ta på och ta av.
 • Några Solglasögon för att skydda dina ögon. Ta med ett billigt par om de går vilse under dagen.
 • En stor storlek strandväska att förvara alla godsaker du behöver, som en handduk och byte av kläder.

Inspirationsdräkt

Temaparkdräkt 3

Baddräkt – Forever 21, Coverup – Roxy, Väska – H&M, Solglasögon – Forever 21, Sandaler – Athleta

För en idiotsäker look i vattenparken, använd en söt baddräkt i en ljus färg, som den här från Forever 21, och en snygg mönstrad dräkt. Kasta in några solglasögon, flip-flops och en rolig grafisk strandväska, så är du redo för en dag i solen.

Kusin! Objekt att inte glömma att ta med:

 • Det här borde inte vara bra, men kom ihåg att använda Solskydd till parken och ta med en liten flaska så att du kan ansöka om dagen igen.
 • Bär något ytterligare hårband för oundvikligen behöver du eller någon du är med en.
 • En liten flaska Advil eller en liknande smärtstillande medel, bara i fall!
 • Om du använder dem, a extra par kontakter och en liten flaska lösning. Jag talar av personlig erfarenhet här: Ingenting är värre än att förlora en av dina kontakter i en nöjespark!
 • Kom ihåg att ta lite kontanter med dig, eftersom vissa leverantörer kanske inte accepterar ett betalkort. Att ha en viss summa kontanter kan också hjälpa dig att hålla reda på hur mycket du spenderar i parken.

Vad tycker du?

Besöker du en nöjespark i sommar? Vad bär du normalt i nöjesparker? Några råd som du vill dela med dig av? Kom ihåg att meddela mig vad du tycker genom att lämna en kommentar!