estadisticas web Skip to content

CF-frisyrutmaning: flätor i massor

College mode

Frisyrcollage del 2

Välkommen till andra delen av min College Fashion frisyrutmaning. Höj din virtuella hand om du är skyldig i att knyta en hög knut för många dagar i rad? Skyldig för anklagelserna? Jag vet vem jag är. Så mycket som jag gillar en bra toppknut är det dags att börja ändra på den. Vackra, underhållsvänliga stilar som kommer att hålla hela dagen är viktiga för högskolaflickor med hektiska scheman … särskilt den här tjejen här.

Jag har inte tid att göra mitt hår flera gånger om dagen, så jag utmanade mig själv att tänka tio olika college frisyrer Jag kunde upprepa om och om igen.

För den andra delen av frisyrutmaningen har jag bestämt mig för att fokusera på fem olika typer av flätor. Det finns en miljon olika sätt att fläta hår och det här är några av mina personliga favoriter. Titta nedan för länkar till handledning för varje stil!

Vi utmanar dig att prova de presenterade frisyrerna från den första och andra delen av denna serie. Dela det med oss ​​på Instagram med hjälp av hashtaggen #CFHairstyleChallenge och du kan vara visas på CF: s eget Insta-konto! Kan inte vänta med att se dig rocka dessa frisyrer damer!

1. Flätad krona

Fransk flätad krona

Detta är ett klassiskt sätt att forma en fläta och det är väldigt, väldigt vackert. Visst finns det mer komplicerade versioner av den flätade kronan, men jag älskar verkligen denna Wonder Forest-handledning av två skäl. Först och främst är det löjligt enkelt (Med vackra resultat!), Och för det andra, fungerar i princip för alla hårlängder.

Denna stil kan också göras med rakt, vågigt eller lockigt hår och den ju mer rörigt det är, desto bättre ser det ut. Om ditt hår är längre rekommenderar jag också att du tittar på den här guiden från Twist Me Pretty, som erbjuder en annan variant på den flätade kronan.

2. Twisted låg bulle

Vrid i bulle

Denna tidlösa och sofistikerade flätade stil är en variant på en vanlig tresträngad fläta. Det verkar komplicerat, men jag lovar er att det är otroligt enkelt. Det kommer att ta dig fem minuter eller mindre när du förstår det. Deras perfekt för de dagar då ditt hår inte samarbetar Men du vill fortfarande se bra ut

Som dansstudent är mitt hår i allmänhet utom kontroll efter morgontekniklektioner, så det här är en resurs för mig när jag vill fortsätta leta. presentabel Y av god ton resten av dagen. Jag rekommenderar denna handledning om Missy Sue om du vill rocka den här stilen.

3. Rörig repfläta

Repfläta

Det här är vad jag vill kalla repflätan. Är en förenklad tvåsträngsversion av en normal fläta som har en mycket bohemisk touch. Det är lika enkelt som tårta och skapar det perfekta utseendet på jag försökte men försökte inte för hårt, om du förstår vad jag menar. Det är också bra för smutsigt hår. eftersom oljan i håret ger en bättre struktur så att den inte rör sig.

Ta en titt på denna Steph Hair and Makeup-handledning för procedurer och några bilder av varje steg. Om du har svårt att stanna, försök att vrida dina trådar i motsatt riktning från den du flätar.

4. Avslappnad fransk fläta

Avslappnad fransk fläta

När jag kom över den här handledningen blev jag omedelbart kär. Den här tolkningen av en fransk fläta är inte bara super innovativ, (Jag har inte sett något liknande än under min Pinterest-binges) men det är också super enkelt. Är en söt daglig frisyr och även fungerar för mer eleganta tillfällen, också.

Denna videohandledning om Luxy Hair är fantastisk eftersom den bryter varje steg. Enligt min mening denna frisyr fungerar bäst på medium till långt hår. Var också noga med att ta dig tid att dela flätan när du är klar för att skapa lite volym.

5. Upp och ner fransk flätad toppknut

Fransk flätad toppknut

Okej, jag vet att jag sa att det var dags att lossa de översta knutarna ett tag, men det här är en lyxig toppknut, så det räknas inte. Min utmaning, mina regler. Denna enkla uppdatering av en vanlig toppknut tar bort din frisyr från uttråkad till chic med tillägg av ytterligare ett steg. Ta reda på hur du flätar bakåt ta lite arbete, men det är helt genomförbart efter lite övning.

Om du fortfarande gör ont och svettas i varma temperaturer som jag (det faller officiellt i Florida, få anteckningen!), Då kommer den här frisyren att göra det. håll dig sval Och borsta håret av ditt ansikte Denna Twist Me Pretty-handledning är jättebra!

Dina tankar?

Har du provat någon av dessa frisyrer tidigare?? Finns det andra sätt du vill utforma dina flätor på? Kommer du att dela din åsikt om dessa frisyrer på Instagram med hashtaggen #CFHairstyleChallenge?? Vi kan inte vänta med att se vad ni damer kan göra!