Pasarela 24 de abril de 2020 Seis trucos de estilo que se sienten realmente nuevos para la primavera Muchos se pueden recrear con los básicos que ya tienes.

Catwalk 24 april 2020 Sex stiltrickar som känns riktigt nya för våren Många kan återskapas med de grunder du redan har.

Catwalk 24 april 2020 Sex stiltrickar som känns riktigt nya för våren Många kan återskapas med de grunder du redan har.

Från Paris till Milano, New York till London, varje säsong, använder designers färdiga catwalkshower som ett sätt att visa upp de nya kläderna och accessoarerna deras märken har att erbjuda. Och medan vi gläder oss över möjligheten att se de nya kollektionerna, här på Who What Wear UK, tar vi modeveckan som en möjlighet att se mer än bara nya kläder.

Varje säsong ger catwalksna otaliga outfit- och stilidéer, eftersom varumärken hittar unika sätt att visa upp sina debutartiklar. Oavsett om man utformar en kofta som ett underlag eller en silkescarf som ett iögonfallande bälte, har varje show ofta ett intressant nytt sätt att designa ett plagg som vi aldrig har tänkt på tidigare.

Naturligtvis var S / S 20-showen inget undantag. Från Louis Vuitton som parar ihop en tröjaväst över en överdriven puffärmskjorta till Khaites stil med raka jeans under en miniklänning, de färdiga kollektionerna gav en uppsjö av outfitidéer som vi är ivriga att prova.

Och det bästa? Många av de stiltrickar som finns på banan kan återskapas med hjälp av de grunder du redan har i din garderob. Om du har en sköldpaddshals och en skjorta med knappar, kan du enkelt efterlikna Victoria Beckhams showlook, medan en beskuren cardi och bälte gör att du kan göra din dröm om att bli en Chanel-modell. Det är verkligen så enkelt.

Fortsätt rulla för att se alla stiltrickar vi stjäl från S / S 20-banorna.