estadisticas web Skip to content

Camila Mendes har dessa söta "Kaktus naglar" för att fira sin nya film

Camila Mendes fick dessa söta

Nu när nagelsalonger öppnar sig (för nu) och kändisar är tillbaka för att se sina nagelkonstnärer, låt oss börja titta på några mördarklor. Idag är vi besatta av Camila Mendes kaktusspik att hon fick fira sin film, Palm springskommer till Hulu den 10 juli. Romantisk komedi är som en 2020-version av Groundhog Day med två främlingar som träffas vid ett bröllop i Palm Springs bara för att fastna i en tidsslinga. Eftersom Palm Springs är i Kaliforniens öken är Mendes naglar på plats.

Egentligen gungar Mendes två sommarspiktrender samtidigt. Det gröna, särskilt det limegröna, är över just nu, liksom en modernare syn på fransk manikyr. Mendes tackade manikyrist Thuy Nguyen för utseendet. Nguyen är också ansvarig för sina lila naglar i Mendes Urban Decay Ultraviolet-kampanj. Ni två skapar magi tillsammans i form av nagelkonst.

camila mendes naglar

Bild: Instagram.com/camimendes.

camila mendes naglar

Bild: Instagram.com/camimendes.

Om du inte har Nguyens nagelkonstfärdigheter för att skapa den söta kaktusen på dina egna naglar kan du hitta kaktus och saftiga nagelklistermärken på Etsy. Vi älskar särskilt Sleepy Puppy Treasures Cactus Nail Art Decals ($ 5,50 på Etsy) och Rachels Nails By Rachel Nail Water Decals ($ 1,56 på Etsy).

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev