College Fashion

Brådskande tips: Dos och Don’ts av Guild rekrytering

College mode

Grupp av sorority flickor

Höstterminen är synonymt med en sak för många inkommande nybörjare:RUSA! Och idag delar jag allt det bästa sorority råd Du behöver veta.

Varje termin deltar tusentals ivriga tjejer från hela landet i brådskande evenemang för att lära sig mer om skolans sororiteter och eventuellt gå med i en grekisk organisation.

Och det är inte konstigt att rush är så populärt – att gå med i en sällskap kan underlätta ledarskapsutveckling och engagemang på campus, och det kan också ge dig dussintals livslånga vänskap. Även om du inte tror att det grekiska livet är något för dig, kan rusa in hjälpa dig att träffa andra tjejer i din klass och utveckla dina trivia färdigheter!

Så du har redan valt dina kläder, dina lagrade väsentligheter, dina planerade frisyrer och skickade rekommendationsbrev. Och nu det?

Det finns mycket som den brådskande broschyren berättar för dig så jag är här för att hjälpa till. Dessa fördelar och nackdelar kommer att ge dig tips och information för att se till att din sorority-karriär är en fantastisk upplevelse.

Tips för toppveckan: vad man ska göra

1. Ta med ett par flip-flops för att hålla i väskan och byta under övergångsperioder.

Beroende på vilken skola du går på, kan sällskapshus vara flera kvarter ifrån varandra. Att springa i höga klackar är tufft och dina fötter behöver säkert en paus!

Rosa väska och skor

2. Håll din portfölj lager.

Jag rekommenderar att du tar med oljepapper, babyservetter, spegel och extra smink, mynta, deodorant och antibakteriell handgel. Alla dessa kommer att vara livräddare, särskilt under de heta dagarna i augusti eller september!

3. Ställ frågor.

Tillbringa tid med varje sällskap att förstå vad organisationens styrkor är. Fråga om vad de är inblandade i på campus, vilken typ av akademiska regler de kan ha och hur mycket tid de spenderar. Kom ihåg att tjejer som rusar efter dig är lika nervösa som du är, och ju lättare du pratar med dig, desto bättre!

4. Få tillräckligt med sömn och äta hälsosamma måltider.

Toppdagarna är långa och kräver mycket energi. Du vill vara med i ditt A-spel hela tiden, så att bli sjuk är inte ett alternativ. Kom ihåg att du kommer att vara i kontakt med massor av tjejer varje dag, så det är en bra idé att tvätta händerna och använda antibakteriell gel. Försök också att dricka Airborne eller Emergen-C för att öka din immunitet!

5. Använd tiden under skisser för att vila dina fötter och din röst.

Njut av några minuter för dig själv; svalka dig, koppla av dina värkande fötter och smutta på den läckra drinken de ger dig när du tittar på pjäsen. Men ag inte tråkigt eller bekymmersfritt – det är ett säkert sätt att skära dig själv. Njut av skiten, skratta och klappa som vanligt, men använd tiden för att omgruppera och svalna.

6. Var ärlig mot dig själv.

Eliminera olika organisationer mentalt hela veckan och lova enligt vad du vill ha i ditt hjärta. Låt inte någon pressa dig att lova ett hem du inte känner dig bekväm med; inte ens din mamma eller dina syskon. Håll ett öppet sinne hela veckan och håll kontakten med dina instinkter.

7. Lär känna alla du kan!

Slå upp samtal med andra rushees under passerande perioder och kom ihåg att tjejerna du får med och rusar dig. Du vet aldrig vem som kommer att hamna i ditt sovrums hall, sitta nära ditt biologilabor eller delta i din förlovningskurs! Rush är ett utmärkt sätt att träffa människor och gå av till höger på en ny skola.

8. Var dig själv och visa din personliga stil!

De bästa sällskapshusen är de mest olika – vill du att alla dina nya vänner ska klä sig ut, prata och se likadana ut? Självklart, nej! Oavsett om du gillar att klä boho, preppy eller lite sassy, ​​var inte rädd för att låta din stil lysa igenom.

9. Bind dig själv någonstans som utmanar dig.

College handlar om personlig tillväxt och det finns inget bättre sätt att lära sig än att omge sig med tjejer som får dig att vilja bli en bättre person. Om du vill vara en mer dedikerad student, luta dig någonstans med fantastiska testfiler, ett mysigt studierum och en hög GPA. Om du vill engagera dig mer, gå med i ett hushåll som har flera medlemmar i ledande positioner på campus. Du kommer att bo med dessa tjejer, så det är viktigt att huset du väljer är fullt av goda influenser och god karaktär.

Vad man inte ska göra under toppveckan: vad man inte ska göra

Armband med armband

1. Bär inte massor av jinglande armband eller för många ringar.

Kom ihåg att du kommer att skaka hand med dussintals tjejer om dagen; Flera ringar blir snabbt obekväma och för många armband kan vara störande.

2. Var inte rädd för att äta eller dricka det som erbjuds!

Det blir varmt ute och du kommer att prata MYCKET; Anledningen till att sororiteter ger dig en läsk eller smoothie att dricka är för att de vet att det får dig att känna dig mer bekväm! Tro inte rykten som förvaras av TV-program som grekisk som säger att broderskap ställer dig på prov om du äter eller inte. Även om detta var sant, skulle du verkligen vilja gå med i ett hus fullt av tjejer som bedömer andra så här? Och medan du är på den lappen …

3. Tro inte på allt du ser på TV eller filmer om det grekiska livet.

TV-programmet grekisk gör att det verkar som om alla sororiteter är i krig med varandra, och alla flickor i en sorority kommer att sticka dig i ryggen vid den första chansen de får. Kom ihåg att detta INTE är kulturen hos typiska grekiska organisationer.

4. Gå inte till sororitetsmedlemmar utanför rusningen under rekryteringsveckan.

I de flesta skolor har medlemmarna instruerats av både Panhellenic (styrelsens organ för sororiteter) och deras brådskande team att INTE ringa, sms eller Facebook-meddelanden. Detta är en allvarlig brådskande överträdelse som de kan få stora problem för. Att kontakta dem själv kommer att sätta dina vänner i en besvärlig position.

Hårbåge och solglasögon

5. Klä dig inte från topp till tå i sällskapsklichéer.

Att dyka upp för att rusa in med pärlor, rött läppstift, en hårbåge och en volangpuff får dig bara att se löjligt ut. Om en av dessa saker är din personliga stil, använd den med tillförsikt! Men överdrift kommer att skicka fel meddelande. Klä dig som du och var unik!

6. Prata inte om pojkar eller fester.

Konversationer du har under brådskan bör handla om dig själv eller sällskapet. Prata om dina intressen, hobbyer och vad du vill engagera dig på på campus. Det här borde inte vara bra, men titta verkligen på ditt språk! Säg inte något du inte skulle berätta för din mormor.

7. Rabattera inte ett hem baserat på vad du har hört från andra människor.

Detta gäller särskilt om du är nybörjare och inte har börjat skolan än. De åsikter du får om en sororitets rykte kan vara snedställda eller inaktuella. Gå in med ett öppet sinne och lita på dina instinkter.

8. Håll inte nag och skylla inte på någon om du är avskuren från ett hus.

Hur en sorority kan bjuda på en flicka skiljer sig åt för varje administration, universitet och kapitel i Panhelén. Var öppen för var du hamnar och kom ihåg att du är där eftersom alla i det huset ville att du skulle vara deras syster!

Vad tycker du om dessa brådskande tips?

Funderar du på att rusa? Om du redan är i en sällskap, vilka råd har du för inkommande nybörjare? Vad vill du veta innan du rusar? Har du en rolig historia eller upplevelse att dela med dig av? Lämna en kommentar, jag skulle gärna höra från dig!