Póster de Harry Potter y las Reliquias de la Muerte Parte 1 y 2

Box Office Beauty: Harry Potter and the Deathly Hallows del 2

College mode

Harry Potter and the Deathly Hallows Poster Del 1 och 2

Källa

Det sista kapitlet i JK Rowlings Wizarding World kommer att avslutas, filmatiskt, på bara några veckor med släppet av Harry Potter och dödsrelikerna del 2.

Tidigare har CF publicerat inlägg om Harry Potter-inspirerat mode (se våra inlägg om Hermione Granger-stil, The Deathly Hallows del 1-inspirerat mode och Hogwarts house-inspirerade mode: Hufflepuff, Slytherin, Ravenclaw och Gryffindor). Så jag trodde att det skulle vara kul att göra ett inlägg om inspirerad skönhet eftersom den slutgiltiga filmen kommer snart!

Oavsett om du klär dig på en premiärfest eller bara vill lägga till lite litterärt eller filminflytande till ditt skönhetsutseende, nedan är några. skönhet ser inspirerad av karaktärer och element som ses i Harry Potter och dödsrelikerna!

Hogwarts hus inspirerade skönhet

Gryffindor

Gryffindor Beauty

Stila Eye Trio, China Glaze “Passion” Nagellack, Essie “Masquerade Belle” Nagellack, Kat Von D “Cathedral” läppstift, Oscar Blandi Volumizing Spray.

Med inspiration från färgerna i Gryffindor-huset, guld och scharlakansröd, är en elegant vinröd nagel med en brons- och guldögonpalett perfekt för en Gryffindor. Metalliska nagellack är också väldigt heta för tillfället, så du kan välja en blank guldpolering istället för den klassiska röda. För att ge lite glans till utseendet, prova ett dammigt rosa läppstift eller läppglans.

För hår blev jag inspirerad av ett lejonman! Använd en volymiserande spray (som Oscar Blandis produkt, som nämns ovan) för att lyfta dina rötter lite. När håret står upp lite, krulla det med ett locktång och avsluta utseendet med ett huvudband.

Ravenclaw

Ravenclaw skönhet

Smoky Eye Palette, “Big Smoke” Buttered Nail Polish, China Glaze “Poetic” Nail Polish, Garnier Nourishing Nourishing Spray.

Blå och brons är Ravenclaws husfärger och ger stilfull inspiration för nagelfärger. Prova en metallbrons (China Glaze-nyansen som visas ovan har en underbar glasyr!) Eller en djupblå. Reflektera kråkorens fjäderdräkt med ett rökigt öga och en spektakulär eyeliner. Ett mörkare öga kommer att hålla utseendet elegant!

Oavsett om ditt hår är lockigt eller rakt, använd ett utjämnande serum på dina lås för att ge glans och en snygg frisyr, som en korpsfjädrar.

Slytherin

Slytherin Beauty

NARS “Night Porter” ögonskugga, NYX “Natural” Lip Gloss, NYX “Rhea” läppstift, China Glaze “Devotion” Nagellack, “British Racing Green” Butter Nagellack.

Nyckeln till att fånga Slytherins mörka glamour? Smaragdögon och bar läpp. NARS “Night Porter” är en vacker smaragd med en antydan till gnista, som skulle passa perfekt längs fransraden och förvandlas till en spektakulär kattöga. För tips, kolla in vår tidigare artikel om hur man bär grön ögonmakeup. En naken läppstift eller läppglans balanserar ett smaragdögas höga drama.

För naglarna har Butter London ett vackert grönt nagellack (“British Racing Green”) som hoppar över “halloween-y” och tar priset för en snygg grön nagelfärg. Alternativt ger China Glaze’s “hängivenhet” en stålfärg. Prova en halvmån manikyr med silver ovanpå grönt!

Hufflepuff

Hufflepuff Beauty

China Glaze “Liquid Leather” nagellack, Too Faced Liquid Eyeliner, NYX “High Light” och “Rock” ögonskugga.

För att kanalisera Hufflepuff-huset, skapa en söt kattöga med en svart flytande eyeliner. För extra drama, ha en svart eller grå ögonskugga på ögonens yttre hörn och “skissera” ditt inre öga (runt dina tårkanaler) med ett guld (eller gult, om du känner dig djärv) för extra glans.

Svart nagellack kan vara super chic när det inte flisas! Var noga med att lägga en topplack över den svarta för att ge den en glans och skydda den från flis.

Skönhet ser inspirerad av Harry Potter hjältar och skurkar

Hermione Granger

Hermione Granger

Fördel panna palett, Rhinestone hårnålar, BareMinerals “Wild Honey” läppglans. Foton: MuggleNet.

Praktisk och polerad, Hermione misslyckas aldrig med att applicera knappt synlig smink. Definierade ögonbryn och en söt antydan av rosa läppglans för att fånga essensen av denna begåvade (och graciösa!) Unga häxa.

Att använda bobby-stift för att säkra lugg på sidan och från ansiktet är en enkel lösning. Du kan göra variationer på denna grundläggande stil med flätade eller vridna lugg. Försök att använda strassbobbynålar för lite glitter! Om du tenderar att räta ut håret med ett platt strykjärn, välj att krulla ändarna för en söt, polerad look!

Moon lovegood

Luna Lovegood Inspiration

Burt’s Bees tonad läppbalsam, BareMinerals “Vintage Peach” rodnad, ärtor örhängen. Foton: 1, 2.

Luna Lovegoods långa hår gör en perfekt tjock fläta! Lauren Conrad bhid (uppe till höger) är ett bra exempel på styling med volym. Använd en volumiserande mousse eller spray i håret för önskad volym och skapa sedan en lite rörig fläta åt sidan eller nedåt.

För en Luna-inspirerad smink, håll den fräsch och enkel! Enkelheten i en mjuk rosa rodnad och en fin tonad läppbalsam är perfekt balanserad med Lunas unika och ibland knäppa personlighet.

För en fin touch, sätt på ett roligt par örhängen. Oavsett om de är av växtsorten (som månradiga örhängen) eller inte, är de säkerligen en samtalspunkt.

Bellatrix lestrange

Bellatrix lestrange

BareMinerals “Ripe Fig” läppstift, Smashbox Blush “Passion”, NYX Trio “Ceramic” ögonskugga, Curling Iron. Foton: Fanpop.

Bellatrix inspirerar till en ond rock ‘n roll-look när det gäller hår och smink. Prova ett dramatiskt smokey eye, koncentrera dig kraftigt på att skapa bevingad eyeliner och definiera dina ögonbryn. Djupa vinröda läppar är också underbara, men testas bäst separat från tunga, mörka ögon (men om du känner dig djärv, eller så är den stilen du är ute efter, naturligtvis sport båda!)

Använd en rodnad eller bronzer för att definiera dina kindben. Sug först dina kinder så att du kan se var dina kindben sticker ut. Applicera sedan rodnaden eller bronzern med en pensel i kindernas “håligheter”.

Stort hår är en annan del av den Bellatrix-inspirerade stilen. Använd ett locktång för att krulla håret och sätt det med ett hårspray. Efter att ha retat din krona för ytterligare förbättring, ta en del hår från toppen av huvudet och stift den (som en smäll) – tänk mindre Jersey Shore och mer rockabilly pomp. Spraya håret med en hållspray för att avsluta utseendet.

Vad tycker du?

Är du glada över den sista Harry Potter-filmen? Vilken är din favoritaspekt? Klä dig på en premiär / temafest? Vill du se fler filminspirerade skönhetsinlägg? Låt oss veta i en kommentar!