Cabello negro azulado: cómo hacerlo bien

Blåsvart hår: hur man gör det rätt

Blåsvart hår: hur man gör det rätt

Om du funderar på att ta steget och leta efter blåsvart hårfärgningsmedel har du kommit till rätt ställe. Detta är vår ultimata guide till blåsvart hår; hur man gör det rätt, hur man får det att sticka ut, och hur man injicerar en liten kantig attityd i din stil.

Denna färgkombination kan skapa ett riktigt elegant och elegant utseende, men det kan också gå överbord mycket snabbt. Du kanske väljer en tonbehandling, förstärker saker med några levande blå höjdpunkter eller bara väljer en helhetsfärg; Hur som helst, för att du ska få bra resultat är det viktigt att välja en nyans som passar dina behov.

Vi kommer att gå igenom de tillgängliga alternativen och teknikerna så att du kan välja exakt vilken stil du letar efter.

Mörkblått hår

Letar du efter något mörkt och sensuellt, men med en cool twist? I så fall är det här ditt utseende! Subtil och elegant, den här hårfärgen tar dig från kontoret till festen och får dig att se fantastisk ut båda gångerna. Det förvandlas till olika höjdpunkter och den djupa mörka färgen lämnar håret med stort djup och glans. För att uppnå detta utseende, gå efter en mörkblå svart färg som ger den en hög glans. Vi rekommenderar också att du behandlar håret innan du färgar så det är supermjukt och redo att visa upp din nya nyans!

Blå höjdpunkter

Vill du injicera lite färg? Blå höjdpunkter är sättet att göra det! Vi rekommenderar att du parar ihop dem med en djupblå svart hårfärg som bas, så att de verkligen dyker upp. Alternativt kan du lägga till höjdpunkterna i din naturliga färg för att helt enkelt föryngra ditt utseende. Dessa är vanligtvis bra för lite roligt eftersom glitteren bleknar efter några tvättar, men de packar också ett slag och gör ett riktigt uttalande. Dessa blå höjdpunkter fungerar särskilt bra på skiktat hår och lägger till textur, intresse och fyllighet i stilen.

Hela utseendet

Om du gillar att göra ett uttalande med ditt hår är det här för dig! En helt blå svart hårfärgning kommer verkligen att få folk att säga “Wow.” Lek med färgerna och upptäck vad som passar din hudton och stil. Ljusare hud fungerar ofta bäst genom att bära mer av en lila blå, medan mörkare och olivfärger kan få en djupare, svalare blå. Den här övergripande färgen fungerar bäst i korta, beskurna stilar för en riktigt levande färgfärg för att förbättra ditt utseende.

Vi har tagit med några bilder av kvinnor som har gjort det! Varje utseende är unikt, enastående och arbetar för att skapa en stark, iögonfallande bild …

# 1: Skraj, rolig Bob

Lägga till coola blå höjdpunkter till en enkel bob kommer att ge ditt liv ett liv. De blå bitarna är fantastiska i röriga frisyrer.

# 2: lång, smaskiga och läckra

En svart och blå hårfärg sticker ut överallt och ger djup, glans och glamour till dina läckra lock.

# 3: lång, lager och glänsande

Precis nog attityd och mysterium! En subtil blå nyans ger ditt hår intresse, struktur och glans.

# 4: Peek-a-boo Color

För en iögonfallande blixt av livfulla färger, lägg till några ljusblå höjdpunkter under ditt översta lager för att skapa ett roligt, modernt utseende.

# 5: Långa och röriga lager

Skapa det midnattblå svart utseendet med en blå nyans på mörkt eller svart hår. Vi garanterar att det låter dina lås se läckra ut, dina lager berikade och dina stilpoäng sväva.

# 6: medellängd med en vridning

Mörkt, sensuellt och dumt, med en blå nyans för att förbättra elegansen. Elegant och klassiskt med en twist.

# 7: Färgglada avslappnade lockar

Det här utseendet fungerar bra med långa stilar. De smala blick-a-boo-blå höjdpunkterna ger kul, struktur och överraskning för en rolig uppdatering. Bär det här stiliga utseendet för att göra blått till en dold överraskning; Eller rör upp det och låt färgen skina igenom. Vi älskar det på båda sätten.

# 8: Svarta och blåa vågor

Vridningar av svartblå höjdpunkter genom tuffa lockar ger en extra attityd till ett normalt avslappnat utseende.

# 9: medium till midnatt

Injicera en ny glöd i dina långa lås med en blå nyans på mörkt hår. Lång, blank, lyxig och helt chic.

# 10: Mode framåt odling

Få en genväg eller beskärning till liv med en blåsvart uppgradering. Denna violettblå midnatt är så bra som den blir; elegant, unik och perfekt för din hudton. Denna svala svarta och blå underskärning ger oss kryp av alla rätt skäl.

# 11: färgtransformation

Levande, söt och rolig; Denna blåa höjdpunkt skapar håret attityd. Den medelhöga lurviga klippningen är den perfekta basen för en så cool hårfärgslösning.

# 12: Edgy Blue Black Bob

Föryngra en söt, klassisk bob med elegant färg och förstärka din stil. Denna look är kantig, ljus, fräsch och rolig.

# 13: avslappnad stil

Lägg till en annan dimension i det avslappnade, rufsiga utseendet med höjdpunkter i midnattblått. Som du kan se fungerar dessa bra på svart hår, men de kan också användas för att utforma naturligt mörkt hår.

# 14: Blå bomb

Väv lite magi i håret med blåsvarta höjdpunkter. Den beskurna grödan förvandlas till ett dramatiskt och elegant uttalande.

# 15: cool, snygg och kort

Den här mörka midnattblå är super subtil och ger en elegant och elegant uppdatering av den klassiska boben.

# 16: Enkel Cool

Skapa en subtil uppdatering av din stil med en blå nyans. Vi garanterar att du ser glänsande, vacker och glamorös ut med ditt förnyade blå och svarta hår.

# 17: lila pixie

Färg kan användas för att göra ett riktigt stiluttalande. Den här tjejen verkar vara redo för vad som helst! En djärv färg i beskuren och beskuren stil skapar en verklig modepåverkan som laddar hela ditt utseende.

# 18: Trendig nyans

Uppdatera ditt underbara långa hår med en blå nyans för att förstärka stilfaktorn med lite extra gnista och glamour till dina lås.

# 19: subtil stil med en antydan av kricka

Mörkblå svarta höjdpunkter kan vara levande eller subtila. Välj en sval mjuk blågrön för en subtil och unik texturerad look.

# 20: Coola lockar

Uppdatera och uppdatera naturligt svart eller mörkt hår med en heltäckande färg. Den blå-svarta kombinationen skapar djup, reflektioner och är super kul.

Blåsvart hår kan vara starkt, stolt och levande eller subtilt och sultigt, men oavsett om du letar efter en enastående stil eller en elegant, fräsch uppdatering, är en sak säker; Det är aldrig tråkigt!