estadisticas web Skip to content

Blandade tryck 101: Hur man bär frukt och ginghamtryck

College mode

Förra gången i Blandade tryck 101, vi granskade hur man kombinerar ränder och blommigtryck vid poolen, vid grillen den 4 juli, på sommarpraktik och vid utomhusevenemang. Vi har redan berättat reglerna för att använda blandade utskrifter, så nu har vi två nya mönster att presentera. Den här veckan kommer vi att fokusera på två ultra sommarmönster, frukt och ginghamtryck.

Det diskuteras när fruktavtryck först blev populärt. Kanske var det när Carmen Miranda klädde den ikoniska frukthuvudbonaden i Technicolor-musikalen 1943, Gänget är alla här. Den nuvarande trenden kan också ha nyare rötter med den knäppa Katy Perry-musikvideon, Det är såhär vi gör det. Oavsett varifrån vår inspiration kommer, kan vi alla vara överens om att frukttrycket är ett derivat av blommönster som är roligt, färgstarkt, livligt och knäppt, samtidigt som det framkallar andan av hett sommarväder.

Även om fruktavtryck är roliga på egen hand, tänk om vi lanserade gingham i blandningen? Detta är samma mönster som visas på picknickdukar, lantlig heminredning och Judy Garland i Trollkarlen från Oz. Är det möjligt att bära dessa mönster tillsammans? Vi säger ja, och så här:

Hur man bär fruktavtryck och vichy pläd till en nöjespark

Produkter: Skjorta – Asos; Pannband – American Eagle; Shorts – H&M; Sandaler – Forever 21

Sommar- och temaparker går hand i hand som jordnötssmör och gelé (eller jordnötssmör och fluff, om du är från nordöstra). Den här gingham- och körsbärsdräkten kommer säkert att imponera om du tillbringar dagen på Coney Island, Six Flags, Disney World eller den lokala temaparken du väljer.

Den klassiska körsbärs-utslagsplatsen passar perfekt med ett rött gingham-huvudband, randiga jeansshorts (en annan touch på ftw-mönstret) och tjocka sandaler.

Hur man bär fruktavtryck och ginghamchecks som turist

Produkter: Byxor – H&M; Skjorta – H&M; Kamera – Nikon; Väska – Modcloth; Sandaler – Modcloth; Läppstift – Nordstrom

Om du inte har haft en chans att vara turist i sommar, förhoppningsvis försöker du uppleva minst ett nytt resmål innan skolan börjar igen. Eller så kan du till och med bli turist i din egen stad under dagen – ditt samtal.

Eftersom du förmodligen kommer att gå hela dagen, utforska och ta bilder, behöver du en outfit för att matcha den här aktiviteten. Prova ett bekvämt och tidlöst utseende av svarta och vita rutiga shorts och en flytande svart tee. Bär en körsbärsbroderad vävd korsväska för en twist på detta klassiska utseende. Lägg till några djärva röda lädersandaler och en ljusröd läpp för att matcha den körsbärsröda accenten på din väska.

Hur man kombinerar frukttryck och pläd för söndagsbrunch

Produkter: Kjol – Asos; Handväska – Modcloth; Ovan – H&M; Örhängen – Forever 21; Sandaler – Forever 21

Behöver du något att ha på dig till din nästa söndag Funday? Försök att para ihop den här marinblå gingham A-linjekjolen med en citrontröja. Du kommer att se raffinerad ut utan att ta dig själv för allvarligt när du smuttar på mimoser och upprepar förra lördags upptåg bland din kompisgrupp.

För lite extra färg, lägg till gröna och gula tillbehör för att framhäva den gula citronen och dess gröna stam. För att lägga till lite gnista, använd dessa bedårande juvelerade ananasörhängen som en fin touch!

Hur man bär fruktavtryck och ginghamchecks på ett datum

Produkter: Klänning – Asos; Koppling – Amazon; Örhängen – Aldo; Sandaler – Forever 21

Jag missförstod helt mandarintrenden som hände förra våren. Medan alla var besatta av färgen orange trodde jag att vi var galen på själva frukten. Men varför inte besatt av denna vackra mandarin-klänning utan axel?

Den här klänningen är rolig och flirtig, perfekt för en avslappnad dejtnatt. Zac Posen gingham-koppling ger en upprorisk touch till det feminina utseendet. Kombinera väskans glitter med gyllene triangelringar och sandaler med metalliska detaljer för att “överraska” alla du känner!

Vad tycker du?

Älskar du kombinationen av rutigt och frukttryck eller hatar du det? Vilken kombination av mönster ska vi försöka härnäst? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan!