College Fashion

Bästa ställen att hitta kläder för rekrytering av guild

College mode

Var hittar du kläder för rekrytering av guild

Rekrytering är om en vecka … du har börjat packa upp ditt rum, gör dig redo att bosätta dig i din sovsal när du plötsligt inser …

Jag har inget att bära för rekrytering.

Först och främst har du definitivt något acceptabelt att bära i din enorma garderob, men vi vet alla vikten av att älska din outfit för att få det extra förtroendet.

Du stöter på en stor tidskris för att hitta söta kläder. Nu då?

(Psst: Om du inte har läst det ännu, se till att kolla in den ultimata guiden för att gå med i en sällskap. Kom sedan tillbaka hit för tips om var du hittar sällskapskläder!)

1. Köp din garderob

Antalet gånger jag har glömt att jag hade en specifik klänning eller ett par sandaler är oändlig. Dagens samhälle fokuserar på “köp, köp, köp” när det gäller alla nya trender som påverkare och kändisar visar. På grund av detta bär vi ofta en tröja totalt tre gånger och tänker “wow, min tröja är så sliten” efter att ha lagt ett foto av henne på Instagram.

Minska antalet gånger du har använt byxorna. För sorority-tjejer ser byxorna helt nya ut.

Det fina med att köpa din garderob är att det är det ekonomiskt och bekvämt.

2. Ta en snabb resa till ditt lokala köpcentrum

Oavsett om ditt köpcentrum ligger fem minuter eller 15 bort, är det en fantastisk resurs att snabbt hitta moderna och billiga rekryteringsdräkter. De flesta köpcentra har populära kedjor som Forever 21, Macy’s eller Zara. Använd dessa butiker när du behöver hitta en mängd olika stilar och har kort tid.

3. Vem älskar inte onlineshopping?

Onlineshopping är helt enkelt det bästa. Bekväm, omfattande och effektiv online-shopping ger dig tillgång till prisvärda butiker med ett klick på en knapp. Om du behöver en outfit på tre dagar eller tio dagar, föreslår jag att du beställer en mängd olika storlekar för ditt sovrum för alternativ och effektivitet och sedan returnerar det du inte behöver.

Mina favoritbutiker att handla på är ASOS, BooHoo och The Real Real:

ASOS det är en massiv onlinebutiksom säljer hundratals respekterade varumärken. (Om du beställer från ASOS, se till att du väljer den amerikanska butiken istället för den brittiska butiken)

Buhu är ett annat brittiskt baserat onlinebutikserbjudande prisvärda och moderiktiga kläder.

The Real Real sälja lyx designartiklar för mindre via din webbplats och app. Få bästa avkastning på din investering genom att handla i deras sändningssektion.

4. Låna från en vän

Skönheten i att bo i sovsal med så många andra tjejer är att du kan låna kläder om du inte har det perfekta tillbehöret eller behöver ett par skor. Var aldrig rädd för att fråga dina nära vänner! Det värsta de kan säga är nej. Om du lånar något, var noga med att returnera det, annars kan det bli lite drama …

En sista anmärkning …

Innan du har en klädkris, prova några av dessa alternativ. Jag lovar dig att du kommer att se ut som en modell i anställningsveckan. Kom bara ihåg det kläder är inte den avgörande faktorn rekrytering och ditt självförtroende kommer att överträffa alla Alexander Wang-kjolar.

Kommentera nedan om du har några frågor om att köpa din ideala outfit för hyraveckan.