Encabezado gráfico en T

Bär den hela månaden: en mönstrad t-shirt

College mode

T-grafisk rubrik

Foton – ASOS, Windsor, Revolve, Mango

Har du en favoritartikel i din garderob? Vill du ha fler idéer om hur du anpassar den till olika tillfällen? Vi är här för att designa, blanda, matcha och anpassa så att du kan få ut det mesta av din mest älskade garderobshäftning och bära den hela månaden.

Vem följer det enorma grafisk tee-trend just nu? Oavsett om det är ett Queen Delevingne-skärmtryck eller ostliknande ordkonst, är chansen att det finns en grafisk tee som passar din garderob perfekt. Några av mina favoritplatser för att köpa prisvärda grafiska utslagsplatser inkluderar Rad och Forever 21.

Det bästa med grafiska utslagsplatser är att de är det så lätt att utforma!Vi designar en t-shirt på tre olika sätt, men om du är kreativ nog kan du bära den var som helst. Bläddra ner för att se alla tre outfitidéer:

Pyjamasparty

Grafisk T-shirt 1

Produktinformation – Övre: H&M, Jogger: American Eagle, Hoodie: Lands ‘End, Sneakers strumpor: ASOS, Resväska över natten: Herschel

Känns aldrig som att du måste tillgripa säckiga byxor och en skoltröja på sömn natten. Att korsa campus till din bästa väns sovrum är det perfekta tillfället att visa upp ditt söt eftermiddagsstil – på ett enkelt och välkomnande sätt.

Glöm inte att en hälsosam hy är lika viktig som en snygg outfit! Kom ihåg att packa något som Neutrogena Cleansing Wipes för att ta bort all olja och smink från ansiktet innan du lägger dig.

En utekväll

Tryckt T-shirt, Paljettkjol, Läderjacka

Produktinformation – Topp: H&M, Kjol: Nasty Gal, Jacka: H&M, Ankelstövlar: ModCloth, Örhängen: Express, Koppling: Francesca’s

Det är ett sällsynt tillfälle där du kan designa en skjorta som du sover i för en utekväll i staden, men det här är det! Höj elegansen genom att kombinera din tryckt T-shirt med uttalande kjol – paljetter är superpopulära just nu – och en motorcykeljacka.

Jag älskar också kuvertkopplingstrenden just nu (som du också ser i nästa blick). Välj en som ger ett stänk av ljus färg till kläderna, sätt på några enkla smycken för att inte distrahera från toppen och kjolen, så är du bra att gå.

Snabbmat ras

Leggings och tryckt t-shirt

Produktinformation – Topp: H&M, Leggings: Calvin Klein, Väst: Choies, Mössa: Forever 21, Sko: Adidas, Solglasögon: Dry Goods, Crossbody: Kate Spade

Oavsett om det är på Chipotle eller närmaste kafé, är cravings en oundviklig del av någon collegeupplevelse. Cravings kan hända när som helst, dag eller natt, och de bryr sig inte om de inte har tvättat håret sedan onsdag kväll och har två dagar torrschampo. (Det händer oss alla). du kommer inte att gå runt i campus eller i svett, men behöver den kycklingburrito, nu.

Utan bekymmer. Det bästa med grafiska utslagsplatser är att de är lätta att designa. Och kom ihåg, “Lätt” behöver aldrig betyda “slarvigt”. Ta på dig en söt hatt och solglasögon och byt sedan ut de baggy tröjorna mot några söta leggings. Ingen kommer att kunna säga att du tillbringade hela natten natten innan du skrev det forskningsdokumentet (och binge watching Skvallertjej på Netflix.)

Vad tycker du?

Skulle du ha en grafisk t-shirt? Vilken typ av grafisk tee är din favorit? Vilket utseende skulle du ha på dig? Var annars kan du använda en grafisk tee och hur skulle du utforma den? Kom ihåg att lämna en kommentar nedan och låt oss veta vad du tycker!