estadisticas web Skip to content

Avfall vs besparingar: BB & CC-krämer

College mode

Splurge kontra Save NN och CC krämer

Du kan verkligen inte gå fel med en fantastisk BB-kräm. Eller CC-kräm, för den delen! Ända sedan dessa produkter, som först blev populära i Asien, anlände till USA, har jag varit lite besatt av att hitta den perfekta.

Jag hatar att använda foundation varje dag, så jag reserverar min robusta grund för speciella tillfällen. BB eller CC krämerberoende på dina behov är de perfekta för vardagskläder och är särskilt bra för när du vill att din makeup ska se ut och kännas lite mer naturlig.

Här har jag listat fyra av mina favorit BB och CC krämer– Två prisvärda apoteksprodukter och två som är lite mer sofistikerade (men värt att spendera!). Läs vidare för att se dem:

Spara: Läkare Formula Organic Wear CC Cream

Läkare formel organisk slitage cc kräm

14,99 USD på Ulta

Jag måste erkänna, Jag var skeptisk till apotek CC krämer, särskilt en av “100% naturligt ursprung”. Tyvärr tycker jag att vissa produkter som är helt naturliga bara inte fungerar lika bra som deras konstgjorda motsvarigheter. Men jag såg det här Läkare formel en på min lokala CVS, inte bara var det 40 procent rabatt, men det fanns en $ 3 rabattkupong på flaskan. Så han ringde mig. Jag var tvungen att köpa den!

CC krämer rätt färg. Det är hans anspråk på berömmelse. De ska minimera rodnad och missfärgning på ditt ansikte, och den här gör det definitivt. Jag valde färgen “ljus” eftersom det bara finns två alternativ: ljus och medium. Typ av en nedslående palett, men den ljusa färgen fungerade perfekt på min hud.

Denna produkt håller hela dagen, återfuktar (så bra att jag kan hoppa över min fuktighetskräm på morgonen!), Och har en Efterbehandling “din hud men bättre”… Även med härdningspulver (jag använder Rimmel Stay Matte). Jag är väldigt nöjd med den här produkten. Om du har rodnad eller missfärgning, köp den här!

Splurge: Clinique Moisture Surge CC Cream

Clinique Moisture Boost Cream cc

$ 35 på Sephora

CliniqueProdukterna är utmärkta för torr vinterhudY denna CC-kräm är inte annorlunda. Det gör i princip samma sak som Physicians Formula 1, men den här har lite mer av den “lyxiga” känslan. Den har också en högre SPF än Physicians Formula 1 (SPF 30 kontra SPF 20), vilket alltid är en bonus.

Jag applicerar detta med mina fingertoppar, vilket gör super lätt och snabbt att applicera på morgonen. På vintern vill jag applicera fuktighetskräm under denna produkt, eftersom själva grädden skapar en barriär på min hud för att förhindra att den tappar fukt.

Jag testade inte denna CC-kräm på sommaren, men jag känner att det kan vara för återfuktande. Jag rekommenderar att du hoppar över fuktkrämen nedan under de varmare månaderna för att kontrollera olja. Om du planerar att flyga snart, använd också den här produkten innan du startar. Din hud kommer definitivt tacka dig för extra fukt!

Spara: L’Oreal Studio Secrets Magic Skin BB Cream

L'Oreal Studio Secrets Magic Skin BB Cream

10,99 USD på Ulta

Den verkligaDen nya “skin perfection” BB-grädden gör anspråk på att göra fyra saker samtidigt: förbereda, finslipa, hydrera och korrigera. Jag vet inte om concealerutseendet, men det är definitivt en prisvärd, lättanvänd produkt.

BB-krämer fungerar vanligtvis inte tillräckligt för mig, men den här produkten är perfekt för någon med normal eller kombinationshud, och till någon som inte behöver mycket täckning. Ytan är vacker, det är säkert! Jag behövde inte heller pulver när jag använde denna BB-kräm.

Sammantaget är detta inte perfekt, men det är det ett billigare alternativ som jag kommer att diskutera nedan, och det är ganska bra för ett apoteksmärke BB-kräm. Om du inte har torr hud eller behöver hög täckning rekommenderar jag att du provar den här produkten. Hoppa över fuktkrämen och applicera den, så ser din hud felfri ut.

Splurge: Urban Decay Naked Skin Beauty Balm

Urban förfall skönhetsbalsam för bar hud

34 $ på Sephora

Var inte rädd av det faktum att detta bara kommer i en ton. Färgen i den ser mellanton, men den fungerar för mig, och jag är så blek att jag är praktiskt taget genomskinlig. Urbant förfallNaked Skin-linjen är en av mina favoriter. Faktum är att hela Naked-linjen är fantastisk.

Denna BB Cream gör mer än de flesta: minimerar porer och fina linjer, eliminerar rodnad, fastar huden och minskar rynkor. Jag är bara 19, så jag kan inte verifiera att det minimerar rynkor, men det gör definitivt allt annat. Jag är lite besatt av den här produkten. I själva verket använder jag det varje dag! Ibland använder jag lite under mitt underlag för att få det att stanna längre och se felfritt ut.

Ett snabbt tips för den här produkten är Använd den under concealer. Det blir av med det “kakiga” utseendet, särskilt när du har en fläck. Bara smidigt och suddig allt. Ta mig till Urban Decay BB Cream Anonym, därför att Jag är ansluten till den här produkten!

Vad tycker du?

Har du en favoritkräm BB eller CC? Har du provat någon av dessa produkter? Vilket föredrar du: BB eller CC? Låt mig veta i kommentarerna!