estadisticas web Skip to content

Avfall kontra sparande: foundation och concealer

College mode

Splurge och spara

Att köpa snygg smink är kul, men det är inte alltid det praktiska alternativet. Visst, att gå genom Sephora eller skönhetsavdelningen på ett varuhus är frestande, men eftersom jag har en högskolestudentbudget vet jag att jag inte alltid kan kompromissa.

På grund av detta bestämde jag mig för att starta en Serien “Avfall kontra besparingar”. I det kommer jag att granska för dyrt och hyped produkter sedan dela mina val för apotek dupes.

Två av de dyraste avancerade skönhetsprodukterna är foundation och concealerSå jag ville hitta den bästa apoteksstiftelsen och concealern. De två ”slösaktiga” produkterna nedan är bloggarnas och YouTubers favorit “Holy Grail”, men är de verkligen värda det? Läs vidare för att ta reda på:

Spara: Rimmel Match Perfection Foundation

Rimmel Perfect Match Foundation

5,79 dollar på Drugstore.com

Denna grund är en som jag alltid hör om, så jag bestämde mig för att prova. Rimmel-produkter är alltid ganska bra, och detta var inget undantag. Jag tycker att förpackningen är ganska billig, men hej, kostar bara $ 6!

Även om det inte ger fullständig täckning är det det bra för lätta sminkdagar. Stiftelsen har också en lysande yta, så jag befinner mig i behovet av att ta på med ett mattande pulver varannan timme. Men om det inte stör dig, gör den här grunden bokstavligen. Matchar och smälter perfekt med din hudoch har en bra klar till medium täckning.

Splurge: NARS Sheer Glow Foundation

NARS ren glödfundament

45 $ på Sephora

Denna foundation kostar $ 45, vilket är ganska dyrt för en genomsnittlig college flicka. Men, NARS Sheer Glow Foundation Det är i princip hanperfekt ren Fundament. Det är inte för ljust, men det är inte heller heller. Det återfuktar och mjukar upp torra områden.

Detta är en av de baser som kommer att hålla dig för alltid, dock om du har en budget kan jag inte motivera priset. Om det var full täckning, makt kunna motivera det.

Domen? SPARA!

de Rimmel-basen kommer att göra det mesta av samma saker som NARS-basen. Även om du kan behöva röra lite mer sparar du nästan $ 40!

Spara: Läkare Formula Nude Wear Touch of Glow Concealer

Shine touch medicinsk concealer

11,63 $ på Walmart

Låt oss prata om förpackningar en sekund. Hur söt är rosaguld? Jag är besatt! Förutom förpackningar, det här är en fantastisk produkt. Physicians Formula är ett av mina absolut betrodda varumärken, och den här produkten var ingen besvikelse.

Jag bär det precis under ögonen och under näsan, och oskärpa perfekt och döljer brister. För lysa upp min hud.

Är något dyrare än de flesta apoteksprodukter, men jämfört med sin super dyra splurge motsvarighet är det väl värt det. Håll utkik efter ditt lokala apotek; Ibland köper de en får en gratis försäljning på Physicians Formula!

Splurge: Yves Saint Laurent Touche Éclat Concealer

Ysl touche eclat

41 $ på Sephora

Detta är förmodligen en av de mest hypade produkterna som jag har stött på. Förpackningen är fantastisk och det känns så lyxigt, men för att vara ärlig så är det inte bättre än läkarnas formel 1.

Yves saint laurent är ett av de mest sofistikerade sminkmärkena där ute, så denna concealer definitivt det känns “dyrt” men är inte värt $ 41.

Det som är bra med den här produkten är dock antalet nyanser som finns tillgängliga. Om du har en svårt att hitta hudton, kan du behöva prova detta. Det är fortfarande en bra produkt och håller längre än apoteksekvivalenten, men det är inte alltid värt att spendera.

Domen? SPARA!

Mitt råd? Välj Physicians Formula concealer – det är ett Touche Eclat-bluff. Men om det inte passar din hudton kan du prova YSL-versionen för att se om du kan hitta en matchning.

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritdöljare och stiftelser? Har du provat några nedslående lyxprodukter? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!