Athleisure 18 de enero de 2020 7 marcas de ropa deportiva que me están emocionando de ir al gimnasio este año Este es mi nuevo incentivo para hacer ejercicio.

Athleisure 18 jan 2020 7 Sportswear Varumärken som spänner mig att träffa gymmet i år Detta är mitt nya incitament att träna.

Athleisure 18 jan 2020 7 sportklädmärken som spänner mig att träna på gymmet i år Detta är mitt nya incitament att träna.

Jag blir den första personen som erkänner att jag absolut inte är någon gymnarkoman. Det är mer troligt att du hittar mig på ett kafé än en träningskurs på en lördag morgon, och även om det vore trevligt att hålla det på det sättet, får det nya året mig att känna att jag bör börja prova hälsosammare livsstilsval. .

För att öka min motivation har jag beslutat att fokusera min uppmärksamhet på något där jag har lite mer erfarenhet: mode. Jag uppskattar att min investering i fitness kommer att öka i linje med min investering i sportkläder. Det är vettigt, eller hur?