anillo

Återupplev 90-talet med dessa DIY-chokers

ringa

Modetrender är flytande, inte i sten. De kommer, de går och sedan kommer de tillbaka. Om du inte har märkt epidemin av 90-talstrenderna som gör en comeback nyligen, låt oss vara de första som klarar det! Bland annat, chokersna är tillbaka Och de är ännu coolare än de brukade vara! Hitta din inspiration i den här översikten över DIY Chokers som kommer att tillfredsställa din hunger efter episka juveler.

Band Chokers

pannband

Wildfire Charm berättar hur man gör olika chokers med ett band. Du är helt öppen för att experimentera med din egen kreativitet. Ju mer du gör, desto större är valet att välja mellan! Skapa en för varje tillfälle och visa att du är lika mångsidig som modetrenderna själva!

Ring choker

ringa

Om du vill ha något som förkroppsligar enkelhet och elegans, välj denna choker. Vi älskar det eftersom det visar, men det är fortfarande subtilt. Dessutom är svart och guld alltid snyggt! Tvingande nog? Hitta de enkla instruktionerna på A Pair & A Spare!

Läder och kedja choker

kedja

Våga vara annorlunda! Att lägga till en liten kant till din choker skadar aldrig någon! På ett sätt speglar våra smycken vår personlighet, så låt oss visa alla att du menar affärer! High On DIY kommer att berätta hur du gör denna chokerperfektion i bara några steg!

Sammet choker

sammet wrap

Okej fashionistas, den här är för dig. Om du är entusiastisk över landningsmodet, och vi vet att du gör det, absolut skall prova denna choker! Det är extraordinärt och ingen kommer att kunna säga att det inte kommer från en modebutik med modemode. Bisous Natasha har självstudien!

Flätade chokers

flätad

Dessa färgglada små chokers är det perfekta projektet att genomföra när du har en timme att döda. Ja det är precis vad som krävs för att göra alla från dem! Tro oss inte? Fråga det tysta lejonet! Det är också en underbar bindningsupplevelse på en tjejkväll!

Tatuering Chokers

tatuering

Klassikern. Kommer du ihåg när vi brukade bära dem religiöst? Du kan fortfarande! Visa att du fortfarande kan rocka 90-talets modetrender som ett totalt proffs! Gör dig själv till en klassisk tatueringschoker och bär den med stolthet! Hej, Whimsy hjälper dig!

Pearl choker

pärla

Pärlor är mostrarna för alla juveler; lite konstigt, ofta missförstått, polerat, enastående och viktigast av allt, mycket roligt! Kanalisera den energin till en pärlchoker som du kan göra i ditt hem! Panda Hall delar instruktionerna.

Giant Pearl Choker

2 pärlor

Här är en annan pärlaidé, för du kan verkligen inte ha för många pärlor. Den här består av två jättepärlpärlor och den ser helt extravagant ut! Gå över till Honestly WTF för att se hur du kan göra detta! (Instruktionerna får dig inte att lämna WTF alls, vi lovar!)

Spets choker

sladd

Vad handlar det om spets som får allt att se så sexigt ut? Vi kan bara föreställa oss att den här spetschokern kommer att få dig att se ut och känna dig som en absolut gudinna! Du kan till och med lägga till en liten brosch för en speciell känsla av empowerment, precis som TiB gjorde!

Från klassiskt till modernt hoppas vi att du har hittat din perfekta choker och nu är redo att möta 90-talets trender.