farmacia-vs-delineador-líquido-de-alta-gama

Apotek vs avancerad: Eyeliner Edition

College mode

apotek-mot-high-end-flytande-eyeliner

Välkomna vänner! Det är dags för en ny uppgörelse mellan Drugstore och High-End. Idag ska jag jämföra två svarta flytande eyelinerpennor, som ryktas vara otroligt slitstarka och gör att signaturen med bevingad eyeliner ser ut som en absolut bris.

Läs vidare för att se Vem vinner veckans skönhetskamp!

I det här hörnet: Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner

Pris: cirka 22 dollar

Är Stila Eyeliner är överlägset en av märkets mest populära artiklar, och det är också en av mina mest återköpta avancerade sminkprodukter. Användningen av denna eyeliner kunde inte vara mjukare; det där glider lätt genom din hud utan drag eller fläckar, allt medan du lämnar en otrolig pigmenterad svart linje som lätt kan byggas eller hållas rak rak, beroende på vad du föredrar.

Den här produkten håller verkligen hela dagen och är perfekt att använda när du vill lägga till en djärvare touch ändra ditt utseende från dag till natt (särskilt eftersom det inte rör sig, inte ens under de vildaste nätterna).

Och i det här hörnet: Maybelline Eye Studio Master Precise Liquid Eyeliner

Pris: ca $ 5-7

Jag var imponerad av den här produkten första gången jag använde den. Av alla apoteksflytande eyeliners jag har provat är denna Maybelline eyeliner överlägset det bästa jag någonsin har haft. Jämfört med andra liknande prissatta beläggningar är pigmentering och varaktig kraft det är overkligt plus applikationen är riktigt smidig på grund av borstens design.

Till skillnad från andra apoteksfodral, som jag har märkt, har borstar som liknar en fin markör, är busken på denna Maybelline-liner som en Pensel. Det betyder att det är mycket mer flexibeloch låter dig skapa mer exakta och enkla linjer och vingar.

Championen: Det är oavgjort!

flytande eyeliner-stila-vs-maybelline

Dessa två eyeliners är ärligt talat väldigt lik att det är nästan omöjligt att välja vilken som är bättre. Jag använde varje liner på ett annat öga häromdagen, och den enda skillnaden jag märkte mellan de två var att Maybellines liner gav mig ett tvättbjörnöga efter att ha tagit en dusch, medan Stilas liner bara bleknade lite efter. .

så ja vattentät eyeliner Det är verkligen en avgörande kvalitet i ditt beslut, och du är villig att spendera lite extra pengar på din smink, så du kanske vill överväga att köpa Stila eyeliner. Men om du inte är en sjöjungfru, bör billig Maybelline-foder fungera bra.

apotek-mot-prov-av-high-end-eyeliner

Topp: Maybelline / Botten: Stila

Tankar

Har du provat någon av dessa eyeliners? Vad tycker du om dem? Dela dina recensioner och tankar i en kommentar nedan och kom tillbaka snart för en ny utgåva av Drugstore vs. High-End.