droguería vs bronceador de gama alta

Apotek mot avancerad: Bronzer Edition

College mode

apotek mot avancerad solkräm

Bronzer är en häftklammer i många av våra sminkrutiner, och oavsett om du använder den för att få en hälsosam glöd på sommaren, lägga till lite definition i dina funktioner eller träna en fullständig kontur för att hitta den perfekta vardagsprodukten vara komplicerad.

Det är där dessa två dåliga pojkar kommer in i bilden: Fördelens “Hoola” Y “Sunny” från New York är två fantastiska matt bronzer som kan blandas, kompakta och plattare på en mängd olika hudtoner och hudfärger.

Läs vidare för att se som vinner Bronslaget!

I det här hörnet: NYC Smooth Skin “Sunny” Bronzer

Pris: cirka $ 3

Denna bronzer är en av mina favorit apoteksbluffar genom tiderna eftersom det är det otroligt prisvärd för en sådan högkvalitativ produkt. Många andra apoteksbronsatorer har skimrande eller gnistrande ytor, vilket är bra för att ge en glöd till din hudfärg, men inte precis perfekt för konturering. Denna New York-produkt är dock 100% matt.

Färgen har lite orange undertonmen det ser fortfarande väldigt naturligt ut på olika hudfärger. Den kan användas som ett lätt pulver eller kan lätt byggas för en mer dramatisk kontur om så önskas. Detta är den perfekta bronzer för de som precis börjat sminka eller tenderar att gå för ett mer minimalt vardagligt utseende.

(Jag tror också att förpackningen till denna bronzer är mycket mer bekvämt och praktisk än Benefits bronzer, eftersom den kommer i en kompakt och robust med en anständig spegel istället för en kartong).

Och i det här hörnet: Benefit Hoola Bronzer

Pris: Cirka $ 28

Är prisbelönt bronzer de Benefit är en av de mest populära bronsprodukterna inom avancerad sminkfält, och det är definitivt lätt att se varför. Överraskande nog är detta pulverbronser så finmalt att det känns nästan krämigt när det blandas med din hud, vilket ger dig “dina kindben men bättre” effekt utan att du ser lerig eller fläckig ut.

Medan “Sunny” bronzer från New York har orange undertoner, har “Hoola” mer mjukbrun / olivfinish till den, vilket gör den idealisk för de med olivfärger eller gula undertoner. Det är också lite mer pigmenterad än NYC solkräm, som kan vara en fördel eller nackdel beroende på dina personliga preferenser.

Prover:

Så här såg båda bronzerarna ut mot min hudton. Till vänster finns Benefits “Hoola” -bronser; rätt prov är NYC “Sunny” bronzer.

bronzerprover
bronzer-samplar-zoom

Mästaren:

Personligen i Jag föredrar “Hoola” bronzer för sin struktur, uthållighet och finish. Det är den perfekta kontureringsprodukten när den är ihop med rätt borste, och även om jag inte är ett stort förpackningsfan, är den fortfarande väldigt kompakt och resevänlig.

Om du är sminkfan som jag, du kommer inte ångra att du investerar i denna bronzer. Dessutom, även om det är mycket dyrare än New York apotek alternativ, det är fortfarande mycket billigare än många andra avancerade bronzers.

Som jag sa tidigare är NYC “Sunny” bronzer fortfarande en fantastisk produkt. Om du föredrar ett mer naturligt och minimalt utseende och letar efter något för att värma upp din hud utan att göra en fullständig konturrutin, är detta definitivt bronzer för dig!

Tankar

Har du provat någon av dessa produkter? Om så är fallet, vad var din upplevelse med dem? Lämna en kommentar nedan för att dela dina tankar och var noga med att komma tillbaka nästa vecka för en ny skönhetskamp mellan apotek och high-end!