College Fashion

Alla produkter du behöver för att hoppa in i blommig makeuptrend för våren

College mode

Vid denna tidpunkt är blommönster och kläder lika vanliga som säsongsallergier. Fastän den blommiga trenden är en modefavorit, det finns definitivt en person som inte delar den entusiasmen.

Blommor i mode får inte Miranda Priestly att hoppa av glädje, men det finns några enkla sätt att uppdatera denna trend när det gäller smink.

Alla bloggar om blommig eyeliner just nu, och medan vi älskar den trenden ville vi göra blommor på ett sätt som var möjligt för studenter. Här är vår guide till förnya vårblomstrenden när det gäller smink.

Skugga

Covergirl TruNaked Roses Eyeshadow Palette – Target | MAC ögonskugga i tranbär – MAC Cosmetics | Kiko Smart Color Eyeshadow i metallisk ametist, Pearl Navy Blue och Pearl Lime Green – Kiko Cosmetics | Makeup Geek Eyeshadow in Poppy – Makeup Geek

Som en klocka, lila / rosa återkommer varje vårsäsong. Även om denna färg är den mest elastiska av neutrala, behöver den en makeover när det gäller smink.

TruNaked Roses-paletten från Covergirl är den perfekta produkten för det här jobbet. Denna palett innehåller flera rosa nyanser i vackra metalliska ytor, vilket förhindrar att dessa ögonskuggor tappar sin inverkan på ögat.

Flera andra färger återkommer med vårsäsongen, till exempel mörkgrön, ljusblå och skimrande ametist, som återspeglar de levande färgerna som blommorna visar i full blom. De skickar alla samma meddelande: återfödelse, spänning och energi. Du kan använda dem som accentfärg eller som beläggningar.

Kikos djupfärgade ögonskuggor i metallisk ametist, pärlblå marinblå och pärllimegrön är bra alternativ i detta område.

För extra kredit, bär då några neutrala ögonskuggor lägg till en fet färg på det yttre “v” eller ögonhörn. Underbar!

Kinder

Flower Beauty Glow Bronze Bronzer & Blush Duo – Walmart | Clinique Cheek Pop Blush i Cola Pop, Peach Pop och Berry Pop – Macy’s

Uttrycket “mindre är mer” är definitivt lämpligt för att skapa vårinspirerade kinder. Subtilitet är nyckeln till ett lätt, lätt spolat utseende.

För att omdefiniera vårblomstrenden, uppmärksamma dina naturliga drag med lätta inslag av kontur, rodnad och höjdpunkter. Denna Flower Beauty Contour and Blush duo är en perfekt produkt med precis rätt mängd färg. Clinique Pop Cheek Blushes i Cola Pop, Peach Pop och Berry Pop är fantastiska val eftersom de trots att de är snälla utseende får dina kinder att se perfekt utspolade från vårväder.

Mascara och läppstift

Covergirl Full Bloom Lash Mascara – CVS | L’Oreal Butterfly Sculpt Mascara – Target | Urban Decay’s Vice Lipstick on Twitch – Ulta | Flower Beauty Kiss Stick Velvet på Dahlia Dahling – Walmart | Begrava dem med ett leende läppstift i blodblomma – Sephora

Perfekt vågiga fransar främjar vårkänslan i ett perfekt “T”. Masker som Covergirl Full Lash Bloom Mascara eller L’Oreal Butterfly Sculpt Mascara formar fransarna till en perfekt definierad, fjäderlätt form.

Mun de är den roligaste aspekten av ett blommigt inspirerat utseende. Detta ger dig den mest mångsidiga. Tänk på de ljusa purpurfärgade, pirrande apelsinerna och de vackra hetrosa och hallonfärgerna till ditt förfogande! Håll det intressant och bär bara din färg med självförtroende.

Att acceptera din naturliga inre styrka och energi är vad vårkänslan den här säsongen handlar om. Sikta på Mirandas nivå av förtroende för denna gif, och du får det centrala budskapet i säsongens vårblommiga utseende som till och med skulle få Miranda att le.

Vad tycker du?

Vad tycker du om vårblomstrenden, både för kläder och smink? Ska denna trend äntligen läggas till vila? Låt oss veta nedan!