8 bricolaje de fin de semana para probar

8 helg DIY-saker att prova

8 helg-DIY-saker att prova

8 helg DIY-saker att prova

Jag kom precis igår kväll från en snabb resa till New York. Och den här helgen kommer jag (förhoppningsvis) ikapp några projekt som jag skjuter upp i Europa innan jag åker igen (om en vecka) till Los Angeles och sedan Las Vegas. Så mycket resor nyligen!

Men innan helgen officiellt rullar runt ville jag dela några av mina favorit DIY-saker för att prova. Klicka för att se alla 8 projekt!

1. en hängande arrangör från The Lovely Drawer2. DIY Leather Magazine Rack från The Merrythought3. hur man gör stämplade armband av metall 4. hur man gör sojavaxljus från Etsy Studio5. DIY Dome Earring Organizer från Almost Makes Perfect6. Hur man gör läderbildramar 7. DIY sammet rund kudde från en vacker röra8. DIY kontorsarrangör för pennor, pennor och mer

Jag hoppas att du får en lycklig helg.

-Brittni

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara