8 mejores productos de peinado para cabello corto y fino después de la decoloración

8 bästa stylingprodukter för kort, fint hår efter blekning

8 bästa stylingprodukter för kort, fint hår efter blekning

Jag har slösat bort många timmar med att leka med min pixie cut, experimenterat med olika sätt att utforma den och arbetat med hundratals produkter för att hitta en mängd favoriter längs vägen. Som någon med blekt och överbearbetat hår är mitt mål att hålla mitt hår så friskt som möjligt samtidigt som det ser fantastiskt ut. I den här artikeln delar jag några av de bästa stylingprodukterna för kort och fint hår och förklarar hur du kan använda dem.

# 1: Color Wow Dream Coat Spray

Denna produkt är en helgon på alla sätt. Det är ett skyddande lager för ditt hår; Skyddar mot den fruktade luddet av fukt. Det väger inte så att du kan få håret blött och inte känna en rest som vissa produkter. Det finns också en specifik Dream Coat för lockigt hår.

Stil tips: Denna spray bör vara den SISTA produkten att använda före föntorkning och kräver en sektion för sektion för bästa glasliknande hårresultat. Så om du planerar att torka snabbt kan du hoppa över att använda denna spray den dagen. Det kommer inte att skada; du får bara inte optimala resultat.

Color Wow Dream Coat Spray

# 2: Kevin Murphy Powder Puff eller Redken Powder Grip

Jag har lagt ihop dessa två produkter eftersom jag inte kan välja mellan dem. Jag svär efter volympulver för de flesta frisyrer av en mängd olika skäl. De håller riktigt bra (användbart, för det är poängen). Dessutom är de omarbetningsbara. Har ditt hår fallit ut? Inga problem, lägg tillbaka fingrarna i rötterna och sätt tillbaka dem på plats. Bäst av allt är att de är osynliga; Människor vill generellt ha ett snyggt hår som ser fantastiskt enkelt ut och är produktfritt. Redkens Powder Grip är den starkaste av de två och perfekt för det fauxhawk-utseendet du inte vill fixa flera gånger om dagen. Powder Puff har fortfarande en betydande mängd håll, men jag tycker att den är lite lösare, vilket gör den till en av de bästa stylingprodukterna för kort, fint hår.

Stil tips: Du kan lätt överanvända det, så håll din mark först; Du kan alltid lägga till mer. Den kommer ut ganska snabbt, så jag brukar hålla den upprätt och pressa flaskan snabbt så att den “blåses upp”; det ger dig bara lite mer kontroll. Var också noga med att sätta den på hårets rötter.

Kevin Murphy pulver

# 3: Color Wow Style Texturizing Spray på steroider

Denna textureringsspray är noggrant formulerad för att hålla färgat hår glänsande, lätt och friskt.

Style on Steroids är perfekt för att förbättra strukturen utan att lämna håret tungt eller skarpt. Den borstar bra och kan byggas. Det är inte ett hårspray, så förvänta dig inte maximal hållning av den här produkten, för det är inte vad den gör.

Stil tips: För att få det “bitar” perspektivet ska jag göra exakt det, bit för bit och spray, eller spray på mina fingertoppar och sedan klippa mitt hår, vilket överför sprayen till håret. Det finns inget riktigt rätt eller fel sätt att göra detta; Gör det som fungerar för dig!

Färg Wow Steroid Texturizing Spray

# 4: Redken Wax Blast hårspray

Det här är en annan vanlig funktion i min stylingrutin, jag har använt den här lilla “skönheten” i över tio år, och jag kan inte heller se mig själv ge upp den när som helst. Nej, det är inte det starkaste sprayvaxet, men jag gillar det verkligen. Jag älskar den byggbara naturen av den; Det är utmärkt för att lägga till konsistens i ditt hår, det lämnar det inte oljigt och det luktar som om du precis kom ut ur salongen.

Stil tips: Det är en byggbar produkt, så det ger dig så mycket eller så lite grepp / struktur som du vill. Jag tenderar att lägga upp det, låta det sitta och sedan komma tillbaka till det och utvärdera det igen. Jag kommer alltid ha det här när jag skapar min fauxhawk!

Redken Wax Blast hårspray

# 5: TIGI Bed Hard Head hårspray

Vill du inte att ditt hår ska röra sig hela dagen / natten? Den här är din! Det har funnits för alltid och gör exakt vad det står på burken! En av de bästa stylingprodukterna för kort, fint hår, det är perfekt för de vilda nätterna eller bara de dagar då vinden är ihållande.

Stil tips: Spraya inte för nära håret; Det kan sluta se lite klibbigt ut. Det är en ganska ‘våt’ spray så vänta tills den torkar mellan rockarna, annars kan håret bli för tungt och kollapsa och förlora all volym och struktur du har slavat på. Tänk också på att denna spray inte kan omarbetas, så se till att du är riktigt nöjd med stilen och positionen innan du använder den för att sätta den på plats.

TIGI hårspray med hårt hår

# 6: Favoritfärg Wow Cult Hairspray

Ett annat hårspray, jag vet, jag vet, hur många hårspray kan en person behöva? Jag gillar att ha ett val, vad kan jag säga? Detta hårspray är mycket mer flexibelt än TIGIs hårda huvud och kan också byggas, vilket gör det perfekt för allmänt vardagskläder, men också lämpligt för långvarigt håll. Det är faktiskt en bra allround spray. Det är inte heller vad jag skulle kalla en “våt” spray; kommer ut som en fin dimma, som alltid är välkommen!

Färg Wow Cult Favorit Hårspray

# 7: Ghd keramisk radiell hårborste

Jag älskar att använda runda keramiska borstar från ghd, som sträcker sig från storlek 1 till storlek 4, beroende på hårets längd då. Dessa borstar behåller sin värme för att möjliggöra snabbare torkning. Naturligtvis finns det andra alternativ på marknaden, men alla mina stilar uppnås med dessa.

Stil tips: Arbeta med små sektioner, placera borsten i rotområdet och rikta värmen från din torktumlare till pipan.

Ghd keramisk radiell hårborste

# 8: Professionell ghd styrka hårtork

Denna hårtork skapar en salongfinish på halva tiden, särskilt med mycket kort hår. Min stylingsrutin är mycket snabbare sedan jag började använda den här hårtork. Jag har också märkt att det erbjuder mjukare smällar med mindre krusning, vilket är viktigt för mitt färgade och överbehandlade hår. Den har olika värmeinställningar, två hastigheter för anpassad kontroll och en cool eldknapp för att ställa in stilar på plats.

Stil tips: Om du har mer tid, byt till ett svalare läge eftersom frekvent värme skadar håret, även om du använder massor av skyddssprayer och trendiga heta verktyg.

Ghd professionell styrka hårtork

Så där har du det. Dessa är inte de bästa stylingprodukterna för kort, fint hår, men de är de vanligaste! Hoppas det här har hjälpt dig lite. En värld av hårprodukter kan vara ett minfält. Det skulle vara fantastiskt att se dig på min Instagram. Tagga mig gärna och sms till mig.