estadisticas web Skip to content

7 Valentine’s Makeup Tutorials att prova idag

College mode

Alla hjärtans dag Makeup Tutorials - Bästa Tutorials att prova på V-DayFoto: Dilan Sabah på YouTube

Det är äntligen alla hjärtans dag och jag firar det … sminkar.

Jag vet inte om jag är den enda som gör det här, men som skönhetsälskare ser jag fram emot att fira semestern genom att uppdatera min smink. Och särskilt Alla hjärtans dag är ett fantastiskt tillfälle att experimentera med smink, eftersom det handlar om allt romantiskt och vackert.

Nedan delar jag några av mina favorit tutorials för valentins smink, med olika handledning som passar alla sminkstilar, från mjuk till ultra-glamorös. Vi gör det!

Innan du börjar: grundläggande ögonskugga

Första saker först, om du är en nybörjare för smink, föreslår jag titta på videon ovan innan du provar någon av handledningarna nedan.

Tati har sminkat det mesta av sitt liv och brukade vara makeupartist så att du vet att hon har alla de bästa tipsen och tricksna som hjälper dig att göra din teknik perfekt.

När du väl har sett vad som inte ska göras är det dags att gå längre och prova en handledning! Här är några bra:

Alla hjärtans dagssminkhandledning: Mjukt utseende

Titta 1:

Jag är kär i det här utseendet! Mjuka färger och monokromt tema är vackra för denna Alla hjärtans dag. Persikafärgen är perfekt för att få en vacker rodnad och glöd på huden också.

Denna handledning täcker allt och börjar med ett naket ansikte. Medan det finns många steg förklarar hon fullständigt varje produkt hon använder och använder diagram för att hjälpa dig förstå var du ska placera produkten.

Nybörjarvarning: Den här är mycket väl förklarad. Jag tror att de flesta kunde göra det här.

Titta 2:

Detta är en liknande persika look för de med mono toppar. Med den här handledningen kommer du att kunna se på nära håll när du sminkar ögonen.

Om du är en visuell lärare är det här en bra handledning för dig. Med detta sagt förklarar det inte varje steg på djupet, så om du behöver några få vägledningar föreslår jag att du provar en annan handledning på den här listan.

Alla hjärtans dagssminkhandledning: Sassy Looks

Titta 1:

Denna handledning är perfekt om du vill glamra i år!

I videon ovan visar Dilan dig hur du skapar en vacker ögonhalo med olika nyanser av rött och orange. Hon använder några mer avancerade tekniker än den genomsnittliga personen skulle vilja göra, så om du gillar att baka och konturera, och du också gillar att sminka ögonen, är det här för dig!

Om du är en nybörjare och vill prova det här, föreslår jag att du gör din ögonskugga innan din foundation så att om du förstör kan du städa upp den utan att ta av hela foundation också.

Titta 2:

En annan söt mössa look! Detta underbara glänsande rökiga öga är superglamoröst. Jag tror att de flesta kommer att kunna göra det här med blotta ögat.

I videon behärskar vår guru grunderna och förklarar varje steg väl. Du får också en bra närbild när du sminkar ögonen, så det här är en annan bra för visuella elever.

Titta 3:

Alla hjärtans dagssminkhandledning jag har inkluderat hittills har handlat om ögonen, men det här är min personliga favorit av alla, baserat på läpparna.

En djupröd läpp är perfekt för alla hjärtans dag och handledningen ovan visar hur du skapar ett vackert neutralt ögonutseende som matchar en röd läpp och hjälper till att balansera ansiktet.

Bonus: denna handledning är väldigt lätt. Vem som helst kommer att kunna göra detta och skapa en vacker pout för en utekväll.

Alla hjärtans dagssminkhandledning: Roligt utseende

Ja, den här sista handledningen är lite galen, men jag kunde inte inkludera den här. Oavsett om du ska på en fest med alla hjärtans tema, Galentins dagfirande eller bara ha kul, så är det här utseendet så vackert och förvånansvärt enkelt.

Det här fräckade hjärtutseendet tar lite tid och lite tålamod, men jag är säker på att Instagram-fotot kommer att vara värt det!

Vilka är dina favoritinstruktioner för valentins smink?

Missade jag din favorithandledning? (Om så är fallet, vänligen lämna en länk i kommentarerna så att jag kan se den!) Ska du prova något av dessa? Om så är fallet, berätta hur det gick! Glad Alla hjärtans dag killar!