College Fashion

7 frisyrer för kort lockigt hår

College mode

Lockigt hår det kan verka samtidigt som en välsignelse och en förbannelse. Ibland älskar vi håret och ibland inte så mycket. Men långt lockigt hår och kort lockigt hår är en helt annan upplevelse.

Det är därför veckans inlägg är tillägnad flickor med kort lockigt hår. Oavsett om du gillar att gunga dina korta lockar eller försöker växa ut dem, dessa 7 enkla frisyrer Det kommer att inspirera dig att visa upp dina naturliga kortlås och omfamna ditt unika lockmönster.

Halv bulle

de halv bulle det är enkelt, sött och kan användas med nästan vad som helst. Den här stilen är tillräckligt avslappnad för att utformas när som helst, men ändå mångsidig för att kunna utökas med hårtillbehör som pannband eller clips. Inte heller utesluta det på natten; Denna frisyr ser verkligen fantastisk ut vid ett formellt eller speciellt tillfälle.

Rymdbullar

Min kärlek mitt liv min rymdbullar. Hur jag älskar dig så mycket. Denna stil är fräsch och annorlunda och kan bäras på en och ett halvt sätt, varför jag nämner dem så ofta. Skönheten i lockigt hår är att hårets struktur är unik i sig och lägger till en touch av krydda till en stil som redan väcker uppmärksamhet.

Flätad krona

de krona fläta det är det perfekta utseendet om du vill hålla håret ur ansiktet men ändå låta dina lockar hänga. Du kan göra detta utseende med franska flätor, fishtails, traditionella flätor, holländska flätor eller vad du än vill.

För ett jämnt fördelat utseende, skapa en mittdel och fläta håret längs kronan vid varje del. Din hårstruktur är redan perfekt för att ta tag i håret, men för extra säkerhet, använd lite gel, pomade eller produkt efter eget val för att hålla dina lockar intakta.

Apa

Ett av mina favoritutseende är apa. Lockigt hår kan vara mycket att ta itu med, och på dagar när du är för trött för underhåll är det bästa du kan göra att bara kasta det i en bulle och fortsätta med din dag. För att inte nämna, det ser super sött ut.

Personligen älskar jag när det visar lite av min lockiga struktur, så jag slänger bara allt mitt hår på mitt huvud, vrider det för att få den perfekta strukturen och knyter ihop det med en resår.

Gafflar

Detta är dock inte så mycket en stil som ett förslag på tillbehör. Gafflar är några av mina favorit saker att spela med när det gäller mitt hår. Det gör att jag kan kontrollera hur mycket hår jag vill ta bort från mitt ansikte och var exakt jag vill placera det.

Det är det perfekta alternativet till elastik om du inte vill binda håret hela tiden.

Sida

Om du letar efter något lite kantigt, då sida är utseendet för dig.

Skapa bara en djup sidodel längs huvudet. På sidan med mindre hår, använd bobby-stift för att fästa håret tillbaka för att skapa en faux rakad sida. För en ännu mer snygg look, använd gel eller vilken produkt du helst vill ha i håret.

Halv hästsvans

Krullarna avger redan all söt tjejvibe och detta fördubblas när håret är kort och till och med tredubblas när det sätts på halv hästsvans.

Varför? Jag säger personligen att det är reboundfaktorn. Hoppande lockar = en livlig personlighet, och ett halvt tryck fördubblar studsan! Jag kan inte helt klaga på denna stereotyp. Alla borde ha en liten boost i sitt liv.

Vilken av dessa frisyrer är din favorit?

Med någon av dessa stilar bör det vara så roligt och enkelt att omfamna dina naturliga lockar som 1, 2, 3. Förhoppningsvis kommer dessa att inspirera alla att älska dina lockar och bära dem som du vill.