63 (realmente increíbles) ideas de regalos para todos en su lista de vacaciones este año.  Hay ideas para el cocinero, el artesano, el experto en belleza, el fashionista, etc., etc. #giftguide #holidayshopping #christmas #holiday #shopping #gift #holidaygift

63 fantastiska DIY-gåvor för alla på din lista + Vilken är din favoritgåva du någonsin fått?

63 (riktigt fantastiska) presentidéer till alla på din semesterlista i år.  där

63 (riktigt fantastiska) presentidéer för alla på din semestellista i år.  Det finns idéer för kocken, hantverkaren, skönhetskännaren, fashionista etc. etc.  # gåvguide # semesterhopping # jul # semester # shoppa # gåva # helgpresent

Med drygt en vecka fram till jul ville jag sätta ihop en riktigt stor lista med DIY-presentidéer för semestern innan det är för sent. Endast 2 helger kvar! Hur är det mojligt?!

Jag kunde ha fått lite Jag blev dock fördriven för att jag nästan somnade och lade ihop den. Säg ah! Allvarligt! Det finns så många fantastiska DIY-presentidéer på listan i år – 63 projekt för att vara exakt! Så det finns ingen ursäkt för att inte hitta något att göra för en vän eller familjemedlem den här semestern.

Okej, rulla upp ärmarna och öppna hantverkslådan. Här är 63 riktigt coola DIY-presentidéer för semestern! PS: Jag vill också veta vad som är din favoritgåva som du har fått! Jag delade mina efter hoppet och skulle gärna höra din också.

Okej, innan jag går vidare till den stora listan med DIY-julklappar, vill jag fråga dig: VAD ÄR DIN FAVORITA GÅVA DU FÅR? Jag dör verkligen att veta! Jag är alltid väldigt nyfiken på att veta vilka personliga berättelser människor delar för den här frågan. Och jag går till och med först så att du inte känner dig skrämd.

Här är min… Min favoritgåva jag någonsin fick var en som Jeff gav mig till min födelsedag. Du kommer nog att bli så generad att jag delar det här, men här är historien … Vi hade träffat i ungefär ett år då och bodde redan tillsammans. Klart inte det traditionella paret här. Säg ah! Och han handskrivna en liten affisch med den där alla dessa riktigt söta saker, med några teckningar och klotter också. Vi träffades i en konstklass, så den här typen av saker passar särskilt då.

Han hängde den på väggen efter att jag somnade så att den hängde på morgonen. Och det var det sötaste att vakna med. Och överlägset min favoritgåva. Nu verkar det kanske inte så mycket att oroa sig för. Jag tror inte att jag gör det rättvisa genom att beskriva det, så det är mitt fel. Men jag tänker fortfarande på det till denna dag. Jag sparkar mig hela tiden för att jag inte har det än. Jag tror att det gick vilse i en av våra många drag genom åren. Men jag kommer alltid att ha det minnet åtminstone.

Din tur! Vad är ditt val för den favoritgåva som du någonsin fått? Låt mig veta i kommentarerna nedan. Och medan du tänker på det …

Här är listan över 63 DIY-julklappar som jag lovade:

1. DIY-mönstrade läderkolvar

2. Mini DIY pärlringar från hösten för DIY

3. DIY vävt läderkorg från Hello Glow

4. Utskrivbara inspirerande ordstryck

5. DIY Pom Pom Örhängen från Honestly WTF

6. DIY fotohölje av betong (fungerar även som pappersvikt)

7. Enkel idé om en DIY-skjorta

8. DIY Top Ring Finger från A Pair and a Spare

9. DIY färgad vas i betong

10. DIY Brass Ring Hanging Planter från A Beautiful Mess

11. Fall för DIY hemlagad socker och grapefrukt skrubba

12. DIY-uttalande tofsar för påsar etc.

13. DIY Wire Plant Holder från The Merrythought

14. DIY Hot Pads / Pads

15. bildkonsttryck (gratis nedladdning)

16. DIY Macrame Bag från A Pair and a Spare

17. DIY Roll-Up Craft Organizer

18. DIY Earring Dome Organizer från nästan gör perfekt

19. Ärligt WTF DIY Bug Patch Boots

20. DIY-förkläde (sy på 10 minuter)

21. Fall DIY Hole Punch Carpet Art för DIY

22. DIY-målarskor

23. DIY crossbody väska

24. DIY-guldörhängen från A Beautiful Mess

25. DIY Terrazzo Soap for Fall för DIY

26. DIY guldbladplanterare från Honestly WTF

27. Gör en DIY-makeover med färg

28. DIY Triangle Leather Bag från nästan gör perfekt

29. DIY-färgad fuskpälsmatta

30. DIY denim koppling

31. DIY Wire Portrait från The House Lars Built

32. DIY doftande sojaljus

33. DIY Weekend / Gym Bag från A Beautiful Mess

34. DIY marmor smycken tallrikar

35. DIY Limited Ingredient Natural Lip Balm

36. DIY vävstol (i två storlekar)

37. DIY handbokad väggkonst

38. DIY färgblockklocka från nästan gör perfekt

39. DIY-färgade halsdukar (och vad du än kan tänka dig att färga)

40. DIY pom pom hattar

41. DIY Polymer Knot Paperweight from Fall for DIY

42. Läppglansburkar med två ingredienser

43. DIY skinny fluga (för män och kvinnor)

44. Gör badsalt på tre sätt

45. DIY kantad jeansjacka

46. ​​storskaligt vävningstrick

47. DIY-bagageetiketter i läder från nästan gör perfekt

48. DIY tofsörhängen från ett par och en reserv

49. DIY pappersläderväska från socker och tyg

50. DIY Triangle Mirror från The Merrythought

51. DIY Good Vibes Clutch (en uppdelning av DIY-handbokstäver)

52. DIY-anteckningsböcker i trä och läder

53. DIY fruktörhängen från huset byggt Lars

54. DIY Hanging Planter Hack

55. DIY-stämplade metallarmband

56. DIY Linen Eye Mask från A Pair and a Spare

57. DIY örhängehållare från The Merrythought

58. DIY Rainbow Photo Collage från Studio DIY

59. DIY mini-planteringar (och hur man fläckar gips)

60. DIY pärlhandskar från The House That Lars byggde

62. DIY geometriska former skärbrädor

63. DIY broderad tröja från Lovely Indeed

Är du ett fan av DIY-presentidéer för semestern? Vad är ditt val för den favoritgåva som du någonsin fått?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara